Hüppa postitusse

eliise22

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis eliise22 postitas

1. Kaua aega on möödas viimasest postitusest. Auto taas teedel ja kapoti all ikka stroker. Nüüdseks madalvedrude asemel Mts technik coilid ning camber plate. Nüüd veel kaks mure - sumbutaja teeb väga jubedat häält. Kes mis lahendust pakub, et poleks sellist plärisevat häält? Samuti tuled jamavad. Suvalisel hetkel lööb lähituled põlema. Mida peaksin kontrollima? Olen proovinud uut releed, kuid ikka lähevad põlema.
  2. Pole päris pikalt siia midagi postitanud, aga see selleks. Auto seisab ilusasti garages. Mootor maas ning laiali võetud, sest suve lõpus tekkis mootorisse "hall ollus" ning jahutusvedelik kadus imeväel. Nüüd sai ette võetud kapotialuse korrastamine, sest auto oli eelnevalt punane ning nüüd värvin kerevärvi. Samuti saab mootor ka kõik uued jupid. Loodan kevadeks ta teedele taas saada. Pikka juttu ei ole, sest nüüd tuleb vaid tegutseda.
  3. Vahepeal pole eriti midagi muud juhtunud kui kallanud ja tallanud. Muidugi ka palju hetki jäädvustanud, millest osad sheerin ka siia.
  4. @rreimsSina seal patrullisidki meid
  5. Eilse sai bemmi sisse pandud E46 sportistmed. Istuvad nagu valatult. Nüüd vaja veel tagumine iste ära nahata. Võite soovitada kedagi, kes tahaks tagumise istme ka sarnaseks teha nagu esimesed
  6. Garageelu on täies jõus, sest nüüdseks on trummelpidurid vahetatud ketaspidurite vastu. Kõik uued piduritorud ja voolikud, kettad, klotsid, puksid, kütuse torustik, rattalaagrid, ning pidurisuppordid sai taastatud. Külge sai tagasillale ka keevitatud tugevndused, kuna tulevikuplaanid on ilusad. Samuti sai natuke tehtud ka keretööd, kuna tagumisel tiivakaarel esines väike roostekahjustus. Juhtmestik on üle käidud ning eelnevad vead likvideeritud. Hetkel on veel vaja LSD diffril vahetada laagrid ja tihendid (igaks juhuks). Nüüd tuleb töödega jätkata.
  7. Nonii..Nüüdseks olen seal maal autoga, et tagumise tiivakaare tükk vahetatud, uus juhtmestik kohe-kohe küljes ning siis veel sisu tagasi panna. Peale seda läheb auto värvimisse
  8. Kas keegi siit chippimisega tegeleb või oskab kedagi soovitada?
  9. @GTAMootorivahetus läheb passi kuskil mõne kuu pärast. Ennem vaja pisut tegutseda. Viin korraks värvimisse, sest üks tiivakaar vajas tegemist ja nüüd vaja veel üle värvida. Neljaukseline millegipärast tõesti hakanud sattuma minu kätte. Ju siis minulik, muud midagi:) @extreme327 @oo7Blokk on m20b25 ja kaas on 885- lõpuga. Väntvõll on m5730d pealt, nukad 2,3 ja kolvid on ka moditud. Töömaht peaks olema 2,9. Päris kõike ei mäleta, mis eelmine omanik rääkis.. Kuid võin öelda, et liigub erksamalt kui 141kw 😊
  10. Hei Ühel õhtul tööl olles sirvisin autoportaalides ja juhuslikult oli müüki tulnud üks kena masin, millest olin kohe huvitatud. Ainukeseks miinuseks oli see, et hetk kui sain kontakti omanikuga, oli auto juba broneeritud. Õnneks omanik võttis mõne hetke pärast ühendust ning ütles, et auto on taas saadaval. See hetk sai hakatud rohkem auto kohta uurima ning olin kindel, et see saab minu omaks. Kuna auto asus Lätis, Liepajas, siis oli vaja otsima hakata transporti, kuna autol puudu üv, sest see juba tudus garages. Minu õnneks oli eelmise omaniku sõber nii lahke, et aitas auto transportida Eesti. Sealt see armastus esimesest silmapilgust algaski! Autost lähemalt ka: Mootoriks tal m20b25 stroker Veermikus on madalvedrustus koos Bilsteini amortidega. Differ on suure korpusega 3,45 lsd. Hetkel veel trummelpidurid aga need vahetuvad ketaspidurite vastu. Salongis on mustad nahkpolstrid, M-tech1 rool, juhiistmeks on sportiste, tagaiste käetoe ja peatugedega. Kere on keevitatud ning üle värvitud 2-aastat tagasi. Velgedeks on Borbet T 16x9. Kõigist tegevustest annan jooksvalt teada
  11. Leidsin midagi ilusat
  12. Pärnust ka mitu autot tulemas.
  13. Mina tulen ka
  14. Hei Soovin osta E36 esimesi nahkistmeid ja E30 sedaani tagumist nahkistet. Mõlemad peavad olema mustad. Eliise
  15. Ostan sedaanile originaal küljekarbi plastikuid. Asukoht pole oluline. Pakkumised palun postkasti. Eliise
  16. Heipss. Kas keegi tegeleb riidenänniga?
  17. Pärnu kesklinnas jäi selline mahe pill silma! Ja nädalas paar korda näen Maxi ka
  18. Täitsa mõeldav.
  19. Autol on uus omanik. Viimane pilt temast koos minu uue nunnuga
  20. Võin julgelt öelda, et mu bemm tõestas mulle, et need "mõned sajad kilomeetrid" ei ole mingid näitajad - jõudsime ilusasti ühes tükis koju. PS: aitäh ägeda auhinna eest, E30famiilia.
  21. Samuti olen rahul üritusega! Tublid! PS: kuna Kert pani tanki, et võiksin järgmisel aastal korraldada kogunemist, siis eks ma mõtlen selle peale.
  22. Sul ikka huumorit jagub, Karl!
  23. Tere Kas peale minu on Pärnust veel keegi tulemas kokkutulekule? Küsin kuna oskan teiega siis arvestada

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.