Hüppa postitusse

Hannes325

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Hannes325 postitas

1. Arenemis ruumi sel juhul on. Esimene kord läks mingi 2h äkki. Kõige hullem oligi selle ülemise poldiga. Varasem omanik oli seal altuurat teind ja poldile ühe suurema mutri vahele toppind, et peaks vähem keerama Aga ma vägistasin ikka õieti sisse selle sinna.
  2. Ajasin täna auto garaagest välja. Laadisin enne seda akut 2 päeva ja täna oli poole pöörde pill. Siis Sai tagumised rehvid ära vahetatud. Järgmisena hakkasin diffrit ja tagumisi konte vahetama. Esimest korda elus vahetasin diffrit. Aega võttis aga asja sai. Oli vahepeal paar abikätt ka. Igavene jama oli uue diffri alla saamisega. Üks ülemine kinnituspolt nii emase kohapeal, et õudne. Aga tehtud. Alt tuli ära 3,25 ülekandega ja alla läks 3,73. Tõmbab küll :mrgreen: Mõlemad kallikesed :mrgreen: Tegemist veel jagub. Spidoplokk, tagumine strutbar, udutuled, pihustid jne.
  3. Äkki kellelgi vedeleb kuskil udutule pistikut FL autole. Oleks vaja ainult ühte. Pakkumised postkasti palun.
  4. Mulle meeldiks see esimene varjant küll, aga ilma selle Oore 2016 teemata.Ehk siis ees kalendri kaas ja taga aadress (neoon-kollane/ roheline) Ahjaa, naiste mõõtudes T-särke võiks ka olla.
  5. Äkki viitsid minu 2tk Haapsalu saata?
  6. Sooviks ikka midagi sellist, mis rullikale kohe alla istuks.
  7. Oled nüüd auto ära ostnud, või on ikka ainult märg unenägu?
  8. 225/40/18 2tk 245/40/18 2tk Mis hinnaga ja mis marki pakkuda on?
  9. Kus kohast ja mis hinnaga rehvid võtsid, kui saladus ei ole? Tahaks ka see aasta hiinakaid proovida, aga mul 18" vaja.
  10. Ausalt öeldes kui isegi hakkab, siis täitsa kama. See auto ongi möeldud, et suvel lõbus sõita oleks ja veidi peale anda linnavahel.
  11. Ei olnud ikka rahul eelmise spidoplokkiga, kuna seal 55L paagi mahuks märgitud. Mul aga 60L paak.Nüüd lõpuks õige plokk-Sellel vaja aint nüüd seierid punaseks teha ja küljes oleva ploki küljes kroomrõngad võtta. Diffrile ostsin Strongflex puksi.
  12. Krt, sa vist kõige targem vend siin fooumis. Alati sinult tuleb eriti põhjalik vastus või midagi. Ma arvan, et ma saan need nende valede tüüblitega ka kokku...Esmasp. käin küll korra raunexis, aga minuarust neil seal stendis selliseid polnud. Ei viitsi UM-ist ka nüüd neid võtta. Ja ABS-i mul ei ole.
  13. Sain mingid enam-vähem rehvid taha 205/45/R16. Ei ole vist mõtet uusi osta, nagunii saavad kärmelt otsa. Siis ostsin veel kapoti alla tulede tagused plastikud-Kas need külge ka istuvad seda ei tea.Kaks mingit vidinat oli veel pakis, äkki õhulugejaga seotud? Ja võtsin Raunexist uued tüüblid ka neile: Ahjaa, need plastikud lasin nõudepesumasinast läbi- Nagu uued
  14. Õli vahetatud. Jube hea sedasi vahetada, kui differ auto all ei ole. Saab ilusti kuivaks niristada. Tegin seda kodus toa põrandal :mrgreen: Algul ei saanud alumist polti lahti diffril. Naine istus peal ja mina keerasin, aga sittagi,naine liiga kerge. Siis panin kuuskandile pikenduse otsa ja istusin ise diffrile ning naine keeras-Lõpuks igavese litakaga tuli - Tore perepäev :mrgreen: Välja tuli ainult 1,4L õli. Sisse läks 1,8L.Alles siis hakkas ülemisest punnist välja tagasi ajama. Tegin ühe pildi ka. Ega see vana nüüd väga must ei olegi, aga palju väikseid musti tükke oli sees:
  15. Käes hoides oli nagu vedel s**t.. Aga külge sai siis täitsa jäik ja okei asi. Koos saatmisega oli ca 45e.
  16. Ostsin ära diffri õli. Mõtlesin tükk aega, et mis firma õli võtta. Hinna vahe oli meeletu. Valikusse jäi lõpuks ikkagi odavam varjant. Kuna tegu LSD diffriga pole ja kes teab kaua ta üldse vastu seal all peab siis võtsin MANNOLI Sae 75W-90 GL4/GL5 LS 2L. Usun, et parem ikka kui see vana tõkat mis seal sees on. Aga nohh, tampige nüüd, et ikka s**t valik oli. Kätte sain esimese strutbari JOM-panin kohe külge ka. Ilus on küll, äkki on ikka veidi kasu ka:
  17. Äkki keegi soovib minuga vahetada veljed ära. Vastu sooviks 16-17" velgi. Juurde maksmis võimalus. Velgedest lähemalt: Nime ma neil ei tea. Auguvahe on muidugi 4x100 ja all on nad pikkade poltide ja flantsidega.Tagumistel rehvid kutud. Esimesed on ka sellised nii ja naa.Ühesõnaga pakun rohkem velgi, kui velgi koos rehvidega. Asuvad Haapsalus.
  18. Kas rohkem pilte pole, kuidas auto all istuvad?
  19. Mulle megalt meeldis selline "tuuning" kunagi. 3 kodaraga velg puudu ainult. Rooli ei taha ära vahtada ?
  20. Kuna see "uus" differ pole veel alla jõudnud siis mõtlesin, et võiks seal õli ka ära vahetada. Hea täiesti tühjaks niristada sedasi. Kindlasti oskab keegi mulle öelda, kui palju sinna õli läheb ja mis õli see olla võiks?
  21. Ma nagu korra mõtlesin ka, et miks ta pea poole odavam on, kui teised. Aga noh, läks sedasi. Las olla iluasi siis...
  22. Mõned nädalad tagasi sai ilusa/kuiva ilma puhul auto garaasist välja aetud ja väike ring tehtud. Nüüd kuulub TO DO listi tagumised rehvid ka :mrgreen: Kirjutangi veidi, mis enne kevadet tuleb korda saata: TÜV ära teha, Tagumisi rehve vaja(205/45/R16) -Kellel on, võib pakkuda. Tagumine strutbar külge panna(Olemas) Tagumised kondid ära vahetada, Differ vahetada, Udutuled külge panna, Spidoplokk uuesti vahetada, Pihustid vahetada, Ja esimene strutbar ka külge panna. Tagumine strutbar on siis selline: Pildil ta küljes ei ole,vaid lihtsalt korra pandud sinna. Võiks ära ka värvida selle enne. Valge veits rõve. Ja Saksamaalt peaks 3.veebruariks selline asi ka jõudma:
  23. Tegin ka ülekande. 1 tk. Aitäh!

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.