Kõik, mis krislinB postitas
-
324DA '87 - krislinB
Ära said tehtud ukseääred, tagumine tiivakaar ja kõrvalistuja poolne tiiva alumine äär. Peale seda harjutasin kätt ja poleerisin ära ka. Aga nagu kindel asi on, siis alati peale seda kui midagi korda saab läheb järgmine asi- nüüd siis mootoripadi ja veel särke ja värke. Õnneks homme tuleb osa juppe kohale ja siis saavad vead kõrvaldatud.
- 316i Touring '93 - raix
-
30in30 challenge. Juuli 2017
Neile juba kirjutati instagrammis, et Eestis toimub sellel ajal.
-
Kes, kus ja keda nägi
Sina, kes Sa Elvas ilusa sinise rulliga olid, siis tea, et kiidan su veljevalikut!
-
324DA '87 - krislinB
oleks ju patt sellist ilma raisku lasta, seega sai natuke Tartut/Tartumaad avastatud Oma järjekorda ootab kere, vaja ära teha ukseääred ja esitiib, arvatavasti järgmine nädal saab ette võetud. Ja ausalt ma rohkem ei oskagi midagi kirjutada. Võib vist uhke olla, et nii mõnelgi inimesel Tartus on kael kolmekorra
-
Lobamokkade rubriik
Delfi kommentaarium on väga nõme uudise all, säästke närve ja ärge parem lugegegi. Mina tegin selle vea.
-
324DA '87 - krislinB
Arvan, et tagant veidi kõrgemaks, Valga teed ei kannata sõitmist
-
324DA '87 - krislinB
Ongi plaanis, ei raatsi enam Velg on 16" ja 9" lai, rehvid on ees 205/45 ja taga 215/40 .
-
324DA '87 - krislinB
Ma nüüd muud ei oskagi öelda, kui seda, et sellest teemast saab galerii hoopis, sest vaatamata roostele näeb auto suvevelgedega kuradi hea välja 💪👍 sellisena olen alati oma autot tahtnud näha.
-
2017 E30-meet @Muurame, Finland
Kas kellelgi on plaanis minna? Ehk liituks ka, seltsis segasem!
-
324DA '87 - krislinB
Nii, vahepeal on ette saanud uued tuled, taha kah. Klotsid, silindrid, vedrud, trumlid, piduritorud jne on ka ära vahetatud. Uus makk ka, mida olen ammu otsinud. Suveks ostsin ilusad veljed ka endale (16" ja 9" laiad) mida olen ammu otsinud. Läbi foorumi sain ka madaldusvedrud. Vast tuleb midagi ilusat kokku suveks 💪💪 otsustasin puitrooli ka tagasi panna, nii on ilusam. Ning näitan oma uusi velgi kaa, vast saab varsti alla✌️👍
-
Lobamokkade rubriik
Heihei, küsimus neile, kes on istmeid taastanud ja riiet vahetanud. Kui palju läheb umbes riiet siis esiistme keskmistele osadele (sportistmed) ja kogu tagumisele istmele?
- lukku
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
- 324DA '87 - krislinB
Käiamist ja siis viskab üle.- 324DA '87 - krislinB
Oh milline vaikus on sõitmisel, ei sõidagi nagu rongiga enam. Esiklaas on ka tänu uutele kojameestele puhas. Hommikuti saab veits nalja, ei taha käima minna. Starter viskaks ka nagu üle. Eks näis mis saama hakkab.- O: pre-fl esituled
ehk kellelgi vedelevad nurgas üleliigsed pre-fl esituled. Peaksid olema korralikud.- 2017. aasta kalender
Uus aasta on varsti käes. Kas on lootust soetada kalender endale kunagi?- 324DA '87 - krislinB
Nüüdseks on tosoolilekked kõrvaldatud, uued õlid-filtrid, kellablokk sai ka korda (kolmest blokist sai tehtud üks ja korralik). Kere sai korrastatud ja korralik vaha peal. Lähipäevil rattalaager, uued kojamehed ja uus õhufilter. Kindlasti on midagi veel, aga praegu ei oska öelda. Aa, ikkagi tahaks ka käetoega tagumise istme seljatuge.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ja kuulutus kadus ka samakiiresti kui tuli ?- 324DA '87 - krislinB
Tosooli jant oli ennem, järjekord on juhuslik.- 324DA '87 - krislinB
Kui täitsa aus olla, siis pole sellesse süvenenud praegu. nädalalõpus kui autot näen, siis arvan, et hakkame ka probleemikohta otsima. Arvatavasti on ka radikaga mingi teema, aga eks näis.- 324DA '87 - krislinB
Laager on ära tellitud, ning läheb ka järgmisena vahetusse.- 324DA '87 - krislinB
- 324DA '87 - krislinB
Ja hakkab pihta. •30 minutit tagasi lendasid 2 rihma vastu taevast- roolivõimu ja geneka. •rattalaager undab kõrvad peast. •tosooli võid liitrite kaupa sisse valada- 10minutiga on tühjus. •juhiukse piirajaga on mingi teema. •kere tuleb hakata otsast tegema. Nüüd joosti poodidesse varuosi ostma - 324DA '87 - krislinB
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus