Hüppa postitusse

zius

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis zius postitas

1. Nii, kuna plaanis ikkagi autole ka ülevaatus teha ja võib-olla mõned ringid teha, siis sai vahepeal ette võetud ka pidurite remont. Nagu tavaliselt väljub asi kontrolli alt ja liivaprits sai kõvasti valu. Käsi ei tõusnud kuidagi külge keerama mädane supordeid. Kuid õnneks käivad mõnikord ka mõned targad Ossid abiks, nii vähe lõbusam.
  2. Tänaseks loeme istme teema lõppenuks. Läks kokku sellest, mida hetkel oli võtta. Kuid endiselt otsin selliseid istmeid või nende tükke. Loomulikult oli ka kõrvalistuja raam puruks, tuli asendada uuega. Et iste korralikult vormi jääks, sai välja vahetatud ka mõned poroloonid.
  3. Hirmsasti hakkas häirima selle auto istmed. Mõtlesin, et kohendan neid pisut. Klassikaliselt oli juhi istme raam puruks, pidi asendama uuega. Tekstiili osaga hakkab keeruliseks minema järsku kellelgi on sellise istme tükke? Juhi istme sain täna valmis, kuid teise istme jaoks on materjaliga kitsa võitu.
  4. See kolmekodaraga velg on hea mõte, kuid selliseid mul ei ole. Kuid võib ju midagi muud panna.
  5. Tegelikult tuli neid roole lausa kaks ja siit meie, kodumaalt. Üks on puhas e30 oma.
  6. Vahepeal ka väike muutus. Kuna siit foorumist ühtegi rooli pakkumist ei tulnud, siis tuli ise tööle asuda. Vahepeal mõtlen, et kas ma olen ikka normaalne? Minu maitsemeel on ikka kohutav, endalgi tuleb hirm peale juba.
  7. Eix, ega sa ise oled samasugune. Ma arvan, et hallituse eest päästis see, et auto ei olnud päikese käes, mis oleks kondentsi tekitanud. Sõbrad ei lubanud selle auto piinasid veel ära lõpetada, pidavat liiga hea veel olema. Ja siis üritasin teda enda jaoks pisut meeldivamaks teha. Kui kellelgi on pakkuda korralikku nahast airbagi rooli, siis ootan pakkumisi.
  8. Seisma jäi ta sellepärast, et oli mõeldud reserv autoks.
  9. Kus juures, sellist kirja ei olnud tõesti sellel autol kojamehe vahel.
  10. Ajasin masina tuppa ja nüüd mõtlen, mis temaga edasi teha.
  11. Vahepeal teema nii unarusse jäänud. Ega siin väga midagi toimunud peale seismise ei olegi. Kõigest seitse aastat. Võtsin täna vastu otsuse, et proovin käima panna. Ja kuramuse läkski ja vana kütusega veel.
  12. Ostan Bilstein B6 amordid 5061198
  13. zius lisas teema asukohas Varuosad
    Tere. Pealkirjad kõik öeldud, isemeisterdatud asju ei soovi. Adapterite koodiks on 67.70.09. 5061198
  14. zius vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Valel ajal sattusid, mõnikord seal neid veel rohkem.
  15. Tervist foorumlased, Ostunimekirjas on järgnevad asjad: e30 TD kardaan M10 Konditsioneeri kompressori kronstein (kinnitub mootoriplokile) "Anthrasit" salongivaip (85sept- 87sept) Diisli käigukangi ümbrise polster. Spido 240/260Kmh spido Andke aga teada kui teate kellel selliseid asju olla võib. Laske postkast umbe.
  16. Kahjuks uut ei saa siis pakkuda ei tule eriti odavam, kuid kaks kasutatud on kui huvi pakub.
  17. Kas tootja on oluline? Ma eeldan, et 33€ tk saab ainult taastatud rehvi. Nendega ei ole huvi tegeleda.
  18. Mitut vaja on? Kas uusi või kasutatud?
  19. zius vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ei ole võimalik, ma arvasin, et sa meid täitsa ära unustanud
  20. zius vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kas keegi tahab osta? http://www.roadandtrack.com/car-culture/buying-maintenance/a30854/graffiti-m3-for-sale/
  21. Kui on pakkuda, kas tervet jooksu või siis ainul tagumist pütti. B summuteid ei ole vaja pakkuda. 58500358
  22. zius vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kas Eestis ka kellelgi selline garaaz on? http://viyoutube.co/video/Dl3Imk0Tikk/hidden%20bmw%20e30%20m3%20vault
  23. zius vastas group teema asukohas Vaba teema
    Mina teen vähemalt kord kuus h2 tellimuse, kui sul on midagi vaja siis anna teada.
  24. Millist soovid?
  25. zius vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Homme hommikul teen mina tellimuse.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.