Kõik, mis MartinM postitas
-
Lobamokkade rubriik
Otsustasin asja ise käsile võtta,aga ei leia netist kuhu läheb juhtmestikus tempi anduri pistikust tulev kollane/pruun juhe. Oskab keegi öelda kuhu see täpselt jookseb? Mootoriks m20b25
-
Lobamokkade rubriik
Kas keegi teab kedagi kes juhtmesikus juhtmeid vahetaks? probleemiks on siis see et ei näita temperatuuri. Kui tempi anduri pistik lahti ühendada ja lühiajaliselt lühisesse ajada ei liigu tempi nõel mitte kuskile. On proovitud ka teise spidoblokiga, ikka mitte midagi.
-
O: e28 paagivälist bensupumpa
Sooviks ülal nimetatud vidinat Tallinn 5277850
-
Lobamokkade rubriik
Kui võimsaid akusi te enda rullidel kasutate? On aeg hakata uut akut vaatama.
- O: m20b25 plokikaant
-
O: suured püstakud ja esimesed piduri suportid
püstakud pakkuda, paari tunni pärast saab pilte ka
-
O: armatuuri plastikkate (ohukate asemele)
Soovin osta plastik katet mis läheks ohukate asemele. Tallinn 53444150 või ps
-
Turuuuring: IS lisa ja FL udutuled
praegu pean kahjuks loobuma
-
M:Osasid e30ne küljest
Ülemine http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/j~0AAOxyUrZS7CUt/$_35.JPG
-
M:Osasid e30ne küljest
Spidoploki plastik kate on ka olemas?
-
O: spidobloki plastik kate
Pildil siis ülemine jubin Tallinn 53444150 või PS
-
316i(m20b25) '89 - MartinM
Sai ka salong kokku pandud, ning el. vendi lülitile koht leitud. Ega kellegil juhuslikult pole spido plastik katet sümboolse hinna eest ära anda?
-
Eelmise omaniku kompott oli see, endal plaanis teine kere võtta, kuna ei näe mõtet selle taastamisel. Praeguseks jääb ta selliseks
- o: m20 kõik radika lõdvikud
-
On jälle viimasest postitusest pikalt ega mööda läinud, vahepeal oleme saanud mootori käima, juhtmestiku korda teinud, ning auto koju toonud. Vaja veel leida korralikud m20 lõdvikud, sumpa alla keevitada, genekas peale panna ning pidurid korda teha. Väike klõps ka (pimedas ja kaugelt võib seda autot isegi vaadata )
- o: m20 kõik radika lõdvikud
-
O: m20 vända andur Fl
Vända andur m20b25 mootorile Tallinn 53444150
-
320i (m20b23) '88 - Kaspar
oh god, peaks vaatama ega mul 2 sama poole oma või vastupidi pole need
-
320i (m20b23) '88 - Kaspar
Mis vahe juhi ja kundepoolsel püstakul on? Mul idee järgi on 1 üle
- O: FL M20 juhtmestik
-
Montana matt sinine :D
-
Tervist rullifännid Peale viit kuud rulli omamist otsustasin ka lõpuks teema ära teha. Ostsin auto kasutaja Magnus käest. Kere on mis ta on, karbid mädad ja katus on pahtlit näinud juttude järgi päris korralikult, algselt oli peal m40b16 mootor mis tahtis koguaeg keema minna. Ainukesteks lisadeks on roolivõim ja el. peeglid. Kuna ma soovisin midagi natukene kangemat kui 1.6 siis ei hakanud vana korda tegema vaid võtsin ligi vanatüübi 2.5 mootori. Kohe mainin ära et ilma kasutaja SOL abita oleks see auto ilmselt ikka veel keema minev 1.6 Selle 5 kuu jooksul mis ma autot omanud olen on ta saanud uue mootori, käigukasti, radika, jämedad püstakud, uued veljed, audio, madalduse (ees makita taga e36 madaldusvedrud), uued esi ja tagatuled. Hetkel on kõik juhtmestiku taga kinni, aga pole hullu sest enne kuivade ilmade saabumist ma sellega sõitma ei hakka. Lisaks juhtmestikule on vaja uksed ilusti käima saada, udutuled ja karterikaitse leida kuskilt, taha ketassild panna ning värvitööd üritan järgmisel talvel ära teha.
- O: FL M20 juhtmestik
-
check engine, käsipiduri ja õli tuled põlevad koguaeg
jah see ka, juhtmestik on m20b25 oma
-
check engine, käsipiduri ja õli tuled põlevad koguaeg
Kus võib juhtmestikus viga olla, kui ülal toodud 3 tuld põlevad koguaeg? vahetpole kas süüde on sees või mitte. mootoriks m20b25