Hüppa postitusse

MartinM

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MartinM postitas

1. Sain kunagi supporditega kaasa tagumised kettad mis minu tagaveolisele ei sobi. Niiet pakkuda on 2 brembo ketast. Hind 25€, sama mis poest ostes 1 ketta hind on. Tallinn, Harjumaa 53444üks50
  2. Vahepeal ma eriti usin pole olnud, küll aga on paika saanud aknaraam, muretsetud ketassild ning see taastatud ja põhi dinitroliga üle käidud. Täna oli see päev kus auto tuli lõplikult grillist maha.
  3. Kas kellegil on pakkuda mingit vana esiklaasi tihendit? Võib olla räbal(mida räbalam ja odavam seda parem), pean lõikama juppideks et veenduda et uus aknaraam ilusti oma kohale tagasi saab.
  4. Natukene on jälle nokitsetud. Sisse pekstud lansekad said sirgeks tehtud, ninaraam sai uus. Hetkel käsil aknaraami vahetus, alumine plekk on suht hapu. Karbid on ka osaliselt lahti lõigatud, seal on seis isegi üllatavalt ok võrreldes eelmise autoga. Lisaks sai ka e46 roolilatt külge ning esisilda kõik uus peale stabika kontide ja pukside mis ununesid. Valmis ostetud on ka kütusepaak ja ketassild. Kui kõik on keevitatud läheb veel auto korraks grilli mastiksi jaoks ning peale seda vast saab ka taastatud tagasilla alla.
  5. Tagumise ratta sisekoobas viis suisa motivatsioonigi paariks kuuks minema, igatahes eile võtsin end kätte ja tulemus sai selline. Kui kunagi peaksin tahtma ühe rullika veel teha, siis keegi neid sisekoopa detaile pakub ka? Mõtlen just siis tankimisaugu siseplekki.
  6. Koneita RM12, asi pole küll minu oma vaid laenatud. Oleks enda oma siis keevitaks tugevduseks paar toru juurde, aga muidu ajab asja täitsa ära.
  7. "kaks kohta veel" all eeldasin et ühe põhjapunni ümbrus + teine koht selline 5x5 cm. Eksisin, selle asemel tuli hoopis üks suur paik.😀 Sain ka esimest korda sikemasinat kasutada, midagi ilusat pole aga kõige katastroofilisem ka vist pole. Nüüd võib öelda et pool autot on keevitatud ja "õige töö" alles algab. Tagumise ratta kundepoolne sisekoobas vajab lappimist mis tuleb vast kõige keerukam.
  8. Kuuke jälle ootamatult mööda veerenud. Keevitajaks ma end ei pea aga juhi ja kunde nurgad on enamvähem tehtud. 2 paika veel siis on kuni b piilarini ok. Keevised lihvin kunagi hiljem maha kui hakkab värvimiseks minema.
  9. On tõesti, grilli idee tuligi auto all kütusepaaki eemaldades kui igast sodi näkku sadas
  10. Auto on grillis ja käib ka imekombel ringi. Win!
  11. Jah, kui mälu mind ei peta siis kuskil 40-50cm jooksevad pulgad poolraami sisse. Taga on veel lisaks 4le poldile mis põlle külge läheb ka 2 polti per poolraami pool kus stangetala kinni käib. Ees ainult 3 polti sest üks kinnitus on minema pannud huvitaval kombel. Selle ühe puuduva muttri peaks sinna uuesti tagasi leiutama.
  12. Long time no see, täna tegin valmis oma algelise keregrilli, üks toru veel puudu kuna sellele ei teadnud ma täpset pikkust. Järgmine nädal hangin ka selle toru ning saabki auto grillile.
  13. Nädalavahetusel sai natuke jälle möllatud, eemaldasin juhtmestiku, uksed ja laepolstri. Katuseluugi ümbrus on täitsa ilus, kuid üllatus tuli esiklaasi tihendi alt. Selle esiklaasi ümbruse jätan viimaseks keevitamise todo listis. Hetkel pole küll mingit plaani kuidas seda remontima hakata. Kas osta uus tükk, leida kasutatud tükk või hakata seda ise lappima.
  14. Vahepeal tuli pikk paus sisse, elu tuli ette nagu ikka kombeks. Viimase paari päeva jooksul olen alustanud kerejuhtmestiku eemaldamisega ning eile sai alt kistud ka kütusepaak. Peale pikka kirumist ja vandumist kütusepaagi eemaldusel otsustasin et põhja ma küll auto all tegema ei hakka. Seega next order of business on juhtmestik täielikult autost välja ning siis ehitada keregrill. Kui kellegil on grilli jaoks mingisugused mõõdud olemas siis see info oleks teretulnud.
  15. Homme lähen keevitan autot edasi. Vahepeal sai teiselt poolt esikoopa osa keevitatud. Tegin väikse diy projekti ka - kaugtuledele katted
  16. Tänane tööpäev oli garaazi asemel suvilas. Kuna terve sisu praktiliselt on suvilasse hoiule viidud siis tegin väikse puhastuse.
  17. Tänan! Ega mul tegelikult kusagile kiiret sellega pole, sellest sain juba aru et see hooaeg ikka tiiru ei tee. Lõpuni ma selle asja viin ning kevadeks saab sõitma, aga mis aasta kevadeks? Seda ei tea ma isegi
  18. Sain auto kohta nii palju teada et lansekad ei ole mitte kõveraks sõidetud vaid sisse löödud et teha ruumi e34 radikale. Kere seis pole ka nii lilleline kui algul tundus, nüüdseks on autost vaip ja kõik muu väljas, ning eile avastasin et põhjas on paar kohta, tagumine kunde rattakoobas jne. Kõige murelikumaks tegi korraks tagaluugi luku ümbrus. Õnneks täna sain juba uue paremas seisus tüki ning kunagi kui sinna maale jõuan siis vahetan ka selle ära - see tundub hetkel kõige keerulisem kuna see tükk peab saama vahetatud ilusti. Paar pilti kah.
  19. Hi guys im back! Peale paari aastast pausi lõi rullika pisik jälle sisse. Selle nädala algul sai ära toodud veerev kere. Kere seisukord tundub põhja alt täitsa hea, nina raam on alt kõver, lansekad ka veidi kannatada saanud. Tiiva diagonaalid mõõtsin ära ning need on paigas. Kuna mootorit juba vahel pole siis läheb sinna aiste vahele mingi m5x mootor. Esialgne plaan on see hooaeg isegi äkki mõni tiir teha. Vahepeal on ka hobidena lisandunud 3d printimine, ehk siis sai kohe ka hakata asju printima mida lähiajal vaja ei lähe. Autol puuduvaid pudinaid jagub, eks hakkan aegajalt täiendama nimekirja asjadest mida vaja. * Ketas tagasild abs-iga * mootor, kast kardaan ja selle juurde kuuluv * Esipõll * Esitiivad * Katuseluugi vänt * Tagastange liist
  20. MartinM lisas teema asukohas Autod
    Olemas.
  21. https://t-puhtax.ee/product/turbo/ seda turbot pidasin silmas
  22. Turbo?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.