Hüppa postitusse

MartinM

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MartinM postitas

1. Pole jälle kuid midagi teinud, auto lihtsalt seisab. Motivatsioon ja huvi on kadunud. Paar kuud tagasi sai auto tutika kütusepaagi, torustiku ja karterikaitsme. Kaitset pole veel jõudnud külge pookida. Pihustid ja kütuselatt käisid ka maas korraks, puhastasin ära. Kui auto normaalselt käima saan (hetkel jätab imelikult vahele) siis läheb auto müüki.
  2. Natsa vaja teha veel, siis peaks täiesti normaalse kruiiseri saama
  3. Leidsin ka m20b25 õhulugeja, viimati toimis. Paar aastat seisnud, kahjuks pole kedagi m20b25ga et proovida.
  4. Müüa igasugu bmw mudru: M50b20 nv jupid e46 rida 6 nelikveose karter rainer tuule e36 käpad - 60 - müüdud e34 käpad - 20 e30 pidurivõim - 25 Hella black juhi tuli (komplektne) - 45 Hella black lähituli - 10 e34 m50b25 tutikas õhulõdvik - 10 e34 m50b20 vähe kasutatud õhulõdvik - 10 e36 compact typ 168 3,38 kemppi diff - 80 e36 compact typ168 diffri kaas - 25 arvatavasti e34? radikas - 15 e30 bc camberplated - 40 m50b20 nv õhulugeja (6pin) - 30 m50b25 vanos õhulugeja (4pin) - 50 roostes kunde tiib - 10 Getragi 240 (simmekas lekkis) - 20 e30 m50 zf kastile isetehtud hoovastik - 25
  5. MartinM vastas Leks teema asukohas Varuosad
    Kas esimesed FL turvavöö vastused on olemas?
  6. MartinM lisas teema asukohas Varuosad
    Ostan aku kinnitust (aku on kapoti all) Tore oleks kui kuskilt Harjumaalt kätte saaks. muul juhul postiga.
  7. MartinM vastas Grete teema asukohas Probleemid
    Visko hakkab äkki läbi minema? Jahutusvedeliku tase? Õhk sees jahutus süsteemis?
  8. Lukustusrõngas ja seib on eemaldatud, see asi ei liigu mitte kuskile.
  9. Eile siis viisakusest murdus ukse alumine tift ära, kuidas ma nüüd selle kätte saan nii , et ei peaks uut pesa kere poolset pesa tiftile tegema?
  10. Sai alla keeratud uus 3,45 differ ja nüüd on 50 kmh peal pöörded 1500, vahetasin välja ka koonusfiltri. Järgmine nädalavahetus hakkan viimast anomaaliat uurima. Nimelt kuskilt august läbi sõites või rööpaid ületades sureb auto välja ja hakkab jõnksutama. Eeldan et kuskil on mingi juhe natuke lahti või katki vms ja rappumise tagajärjel ei anna ühendust. Peale välja suremist kohe poolest pöördest tööle ei taha minna vaid peab käiama natukene. Lisaks sellele kui auto soojaks läheb ja välja suretada siis salongivent ei tule enam üheski astmes järgi. Külma mootoriga vent töötab ja kui mootor ei käi siis töötab ka vent igas astmes nii nagu peab. Kui kellegil on samalaadne mure olnud siis palun aidake 😀
  11. 17111709347, h2-s 7.78+ saatmine või siis inchapest 9,48
  12. Kas salongiradika soojaklappi leidub?
  13. Ise leidsin kunagi netist sellise pildi, kas ja kui hästi selline lahendus toimib ei tea veel. Kui auto tehniline pool on korras siis on plaan mõlemale poole sellised teha. 😀
  14. Mis sa arvad @zaddam, kas on võimalik ka vaheadapteriga keevitamisest pääseda?
  15. Oskab keegi vähe targem öelda mille tagumisi kettaid ma enda 5x120 setupiga kasutama peaks. Konsulteerisin natuke ja mulle öeldi et 36 323ti compacti õõtsa ja laagriga tuleb ratas väljapoole. Õnneks on mul ühed 5x120 õõtsad veel millel on koodi järgi (topran 500869) e46 rummud. On keegi sellise rummuga mingi ketta leidnud mida saab kasutada? Pildil siis alumine on 46 rummuga ning ülemine 323ti oma. (46 rummuga õõts tuli ilma ketasteta ning lisaks on sellel suppordi kinnitused ümber keevitatud)
  16. mul on 1 ise tehtud hoob veel üle, sobib m50 zf kastiga rullale.
  17. m50 zf kasti ei pruugi olla?
  18. Täna jõuab veel uus siduri ketas ning siis peakski kõik olema. Sattus kätte ka compact tagasild, sellega tegelen tulevikus.
  19. MartinM lisas teema asukohas Varuosad
    Olen diffri otsingul 3,23 - 3,45 vahel typ 168, kempit ei soovi. Harjumaa
  20. Natukene sai mootori välimust värskendatud, lähipäevil tellin vajalikud tihendid, veepumba jms. Kuna see aasta tahaks kevadel juba sõita sellega siis mootoriruumi värvimine tuleb arvatavasti järgmisel talvel. Rahakott liiga õhukeseks jäänud viimase nädalaga 😀
  21. 2.0 asendub varsti ilma vanoseta 2.5ga
  22. Karbid ja põlle alaserv jäävad valgeks, mulle isiklikult meeldib see variant rohkem. Väike klõps ka sellest milline see kunagi eelmise omaniku käes oli.
  23. Sain täna värvimisest auto kätte. Üle pika aja kannatab auto poole vaadata jälle😀
  24. All on hetkel 215/40/16 rehvid 9 laial veljel, pole õrna aimugi mis differ seal all on, eks ta 4. midagi ole, kuna differ on sama mis 1.6na oli. koodipulk on r6.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.