Hüppa postitusse

soonikx

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis soonikx postitas

1. soonikx vastas soonikx teemale, kohas Varuosad
    up
  2. No jälle drift samal ajal, muidu oleks päris mõttesse võtnud asja...
  3. Miks jämedat just taga ajad? Kas veovõlli otsad mitte samasuured pole? Keskelt need väga just katki ei lähe Driftikal pool hooaega juba üks väike võll all. Mingit B osa telge katsusin suurhalli võistlusel, 130 euri tk oli. Nägi ikka väga tugeva ehitusega välja. Minuarust jõudis ka drifti autole alla ning toimetab seal hetkel. EDIT: minu viga võrdlesin neid just omavahel on ikka otsad ka tüki jämedamad.
  4. Seda ilmselt ei saagi eraldi osta. Nendele näitad liivapritsi ja loodad, et saavad head.
  5. H2-es 18 euri see tihend. Kus see 160 küsiti?
  6. Järgmine tellimus UM-i tehtud. Sain eile ka siduri 6 labaga keraamilise kattega kätte, ning täna diisli kast ja sidur küljes.Natuke peab vist alumiinium hoovastikku ümber tegema. Põhjavaip sees. Uksed tegin seest müramatiga. Pagasiluuk küljes.
  7. Turboõlitus paigas. Kütusesüsteem paigas ja juhtmed ka veetud. Karter vaja alt võtta ning õli ära vool keevitada, kuna õliradika tagasivool on õlipinnast madalamal (radikas õli surve all).
  8. Vahepeal taguotsa toru peale tehtud ning täielikult klaaskiu peale. Nüüd võib julgemalt betooni kratsida Õõtsad lõhki lõigatud ja kokku tagasi keevitatud, et ratta kalle sirgu saada ning kokkujooksu rohkem. Eelmine nädal sai Laitses mitu head tundi nühitud ning sel nädalavahetusel järgmine Drifti Eesti meistrimõistluste etapp ka seal. Reedel veel mõned asjad üle vaatama ning tuld.
  9. Hädasti oleks tarvis katuseluugi tihendit! Uksetihendid ei teeks ka paha. Äkki kellegil kusagil vedelemas
  10. Üks mitmest tellimusest käes jälle: bensupaagi korgi ümber olev kate, kõik akna ja ukseliistude tüüblid, tiibade kruvid, nt tule kruvide vastused ja veel mõni pudin
  11. Selline tiib. krunditud 70.- Asub Tallinna lähistel. Kontakti saab PM või 555 260 seitse neli
  12. Müüa uus klaaskiust M tech II tagastange. Valge krundi all. 80.- Asub Tallinna lähistel. Kontakt pm või 555 260 seitse neli
  13. soonikx lisas teema, kohas Varuosad
    gsrhrsj
  14. Auto rändas siis minu kätte. Vaikselt täna ka tegutsesin. Ajuks tuli MS2. Täiesti uus juhtmestik peaks peal jaani valmis saama. Sisselaskel vaja veel blow off-i flants külge keevitada.
  15. Eestis saab UM-ist 120 kopikaga lisa, seega sealt tellimine koos postiga isegi kallim. Kui klaaskiud on ilma kinnitusteta siis samuti GUP tuningust odavam ja kiirem.
  16. Soovin osta facelift Is esimest lisa. Peab olema korralik ( kinnitused terved ja üle üldiselt terve). Pakkumised privasse.
  17. Pooltelg siiski 30mm padruniga. Ning support olnud mul enamasti alati 16. Vahest on miskipärast olnud ka mõni 15.
  18. Kangavärvi teed minna ei saanud päris ikka. Pre FL matil saaks (õige kangavärviga peaks riiet keetma.) Küll aga on laepolster ilusti sees nüüd ning klaasid ees kõik. Nüüd karpide viisi uusi kruve, klambreid ja muid pisividinaid ostnud ja ostma veel.
  19. Laagrid saad kontrollida ka nii, et võta käega amordist või vedrust kinni ning keeruta ratast ringi nii kiiresti kui saad. Kui tunned amordis/vedrus vibratsiooni siis laager õhtal.
  20. Mõtlen välimist ukseliistu ringi. On need punnid mis kere küljes on juba otsades ja siis on nelikandilised mingid kambrid millega liist ukse, tiibade küljes.
  21. Rehvikaubamajast saad Nankangid väga hea hinnaga. Aga kas keegi palun ütleks mulle tootekoodi ukseliistu (välimine liisturing) klambritele/ kinnitustele? No ei suuda bmwfansist ülesse leida neid.
  22. Kui strutti tahad kindlasti siis võid mulle kirjutada. Ma varsti üritan mõned ilusad ja tugevad teha. M50 sobivad siis. Powderstudio värvib pulbriga täpselt seda värvi mis soovid ka
  23. Läheb vaja FL kupeele korralikke uksetihendeid. Pakkumised privasse.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.