Kõik, mis soonikx postitas
-
325IX '91 - grimes
Edu ehitusel kuid ise soovitaksin alati turbotamist alustada pigem progeajust ning liikuda sealt edasi. Algul saad ka lihtsalt ajuga mootori paremini käima. Progeajuga turbo töötab nagu öö ja päev võrreldes lihtsalt turboga.
-
318 Touring (m20b25) '90 - SOL
Ümaralt ühe barri võiks peale lükata selle surveastmega küll.
-
320i kupee (M50B28 turbo) driftikas - soonikx
Tundub, et ilm lõpetab ka minu jaoks hooaja, seega pole muud kui nv- hakata autot juba pulkadeks võtma ning ehitus võib alata. Kui kellegil odavalt ja juppidena M50B25 non vanos mootor müüa siis võib märku anda.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/bmw/318/bbbbo.html
-
316i touring '91 - tago
Leia keegi kelle püss ja kompra ning lase lakk peale ikka. See montana niisama jääb ikka väga hullusti mustust ning näpujälgi korjama ja tilk bensiini või muud kangemat kraami jätab enda jälje.
-
316i 141kw kupee '91 - TenZki
On neid kaheliitriseid m50neid saadud ka 40 euriga Keegi siin turboklubis ja kuskil M52-te kogu kupatusega 250. Lihtsalt infoks.
-
Eks see gopro on suht pommikindel asi. Paar kriimu tuli korpusele ainult. Aga teinekord ikka kui käib mõte läbi et rehv vist kulunid ei tasu ikka uuele ringile minna mõttega et ah küll kestab
-
Klopsisin ka midagi pikemat kokku, ning vaata ikka HD-kvaliteediga
-
https://www.facebook.com/video.php?v=782945668418086&set=vb.100001079792943&type=2&theater väike tiiser audrust
-
Borbetitega avastasin täna naljaka asja. Nimelt auto tagumine juhi pool 1cm kõrgemal. Coilid mõlemad kõige madalamale keeratud, vedrud võrdselt, jäikus võrdne. Mõtteid? Rehvipingid on küll olemas kuid kahurit pole jõudnud veel osta, siis :
-
M52b28
Minul hetkel M50 non vanos mootor turbotatud ja igati rahul, pole mingeid probleeme esinenud. Lahti võttes oli jah sitane ja kole must seest kuid tund aega kambripesu ja läikis nagu uus. Polnud kokku pannes mingit probleemi, pole jahtus probleeme ei miskit.
-
Tegin täna mõned maantee kurvid, päris haigelt läheb selle 3.45 ülekandega ikka edasi, kahju ainult, et pikalt sõita ei julge. 2.5km kauguselt olid hääled veel väga kõvad olnud... Kui õnnestub siis äkki neljapäeval pärnusse sõitma, saab kiireid kurve kah proovida
-
Olin täitsa mina sama autoga, kuid olin täiesti otse dünost rajal. Isegi parklas sõõrikut polnud teinud. Polnud õrna aimu ka et nii killer ülekanne oli Pino muidugi andis öösel garaaside vahel hagu natuke Rehve juba napib, et viimasele trennile minna
-
Tänud, peab mingihetk arvutama hakkama seda kompotti kokku kõike. Igatahes sai möllatud jälle ning teist korda diffrit vahetatud. Algul oli all 4.33 ülekanne mis oli liiga killer lihtsalt, rehv ei jõudnud piisasvalt suitsema minna ning käike peaaegu polnudki vaja vahetada. Sain tuttavalt ühe 3.64 ülekande tundus alguses kõik ok, aga sõitma minnes tegi kõvemat lärmi kui mu otseläbi toru väljalase.... Sai siis nüüd pandud 3.45 ülekanne, sõitma minna ei saanud kuna mul ei põle ükski tuli Tõenäoliselt tuleb nüüd rohkem clutch kicki kasutama hakata. Velgede hulka lisandusid kaks Brock-i B1 16x9.
-
Rahakott ei taha järgi jõuda ehitusele Ei tulnud kiiruga meelde pilti teha dünos. Järgmine auto pressis peale jäime niigi väga pikale. Keegi surveastme välja arvutaks siis saaks vbla uuesti dünosse minna ja juurde keerata.
-
Esimese rullina omasin tumesinist E30 kupee 9" laiade Azevitega millel M50B25 vabalt hingav. Sai esimene drifti võistlus ära proovitud streedis ja edasine saatus oli selge. Auto oli nädalapäevad hiljem müüdud Sai soetatud uus isend. Milleks uuesti E30 kupee millel istus vahel audi R5 AAN turbokas, mille saatus muidugi tuli poole tunniga. Spetsialisti läbimõtlemata karteri ümberehitus ning õlivõtturi ristipidi keevitamine jättis mootori ja turbo lihtsalt õlist kuivaks, edasi ilmselt kirjeldama ei pea mis sees toimus.... Läks uue mootori jahiks ning peale pikka kaalumist V8 ja M50ne vahel tuli siiski M50B25 non vanos mootor. Mootor kohe täiesti pulkadeks ning kambrisse pessu. Kõik uued tihendid, ketid, tallad,poldid, saaled, otsatihendid jne. Sisse läks M52 2.8 väntvõll+M20ne kepsud. Kolve sai pealt maha võetud 2mm, ning kaanetihendiks läks 2.05mm. Mootor: 300kw rattast Turboks sai võetud Holset HX40 Pihustid 630cc siemens dekad Väljalaske kollektor Wasted Zerials-i töö Wastegate 60mm Ajuks MS 2 seadistatud Kaagu poolt Sidurikorv Sachs performance seeriast Ketas 4labaga keraamiline Pumbajaamaks on 2x Bosch 044 ning etteandeks 2x Facet pumpa HKS BOV M20 kergemaks treitud hooratas koos M50ne hammasvööga Innovate lambda Kere: Sillad 5x120 Turvakaar Klaaskiust stanged + esitiivad Esisillalahenduseks on Wisefab Istmeteks Sparco Pro2000 ja EVO L Traksid Sabelt 6p + Sparco 6p OMP rool Hüdrokäsipidur BC BR reguleeritavad coilid Üks video kah : https://www.facebook.com/video.php?v=766768696702450&set=vb.100001079792943&type=2&theater Talveplaanid: Tõenäoliselt võtan uue toorik mootori mis hakkab arendama suuremat jõudu ning uuel hooajal etanooli pealt sõitma. See eeldab omakorda palju uusi ja huvitavaid juppe. Turbo valikuks kui rahakott lubab tuleb Precision. Täis turvapuur kere üle värvida suuremad pidurid tagasild reguleeritavaks 3" sisse ja välja 3.0 diisli käigukast rattapoldid asendada tikkpoltidega
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Kenasti väntsutanud sisu
-
Tagasilla camber ja toe plaadid
On neid saada veel? Pakuks huvi kaks komplekti.
- O: 3.6 ülekannet suure korpusega
-
Mul oleks vaja just M50nele
-
Surveastet peab teadma jah. Leidub äkki siin asjapulka kes suudaks mulle surveastme välja arvutada.
-
Pead lihtsalt natuke julge olema. Mina muidugi oma targa peaga panin M20 kepsud + 2.8 väntvõlli, kuid asjatundjad nüüd ütlesid, et strokerina on see hea lahendus kuid turbokana on jõud ikka kõvasti teised ja lühike keps läheb mootoris nii suure nurga alla, et tekib oht midagi ära väänata. Viljandi drifti poisid võtsid tavalisest M50nest 400kw rattast, tavalise kütusega. Kolvidelt võeti vaid 1mm maha pealt. Süütenurka keerati julmalt 32 ja rõhku vaid 1bar.
-
O: 3.6 ülekannet suure korpusega
Pakkuda siis rullile suure korpusega 3.6 ülekannet, kemppi sobib ka. Võib veel pakkuda ja jämedaid pooltelgesid. Võib pakkuda ka 3.4 ülekannet.
-
Mul M50 turbokas praegu 290kw rattast. Süütenurka tagasihoidlik 12kraadi. Rõhk kadus lõpus alla ( see viga parandatud) Surveastet ei tea, et julgelt nurka panna Kevadeks plaanis kuskile 400kw ligidale rattast.
-
320i (M52B28 turbo) - SIIM
Arusaadav. Ega selle sisselaske kollektori meisterdaja mulle ka üht meisterdada ei taha mingise summa eest?