Hüppa postitusse

TrvP

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis TrvP postitas

1. Idee poolest lubab päikselist ilma õhtuks. Ma ise ei tea, kas jõuan, töökohustused õhtul. Aga arvan, et huvili jagub.
  2. @grimes Sai mõned nädalad sinu oma Narva mnt'l Tlnas sees nähtud. Väga kena! Super töö! Kena ja soojema ilmaga garages rulli ikka maru lust laiali kiskuda ja toimetada- saad talgud korraldada, kui abikäsi vaja. Missest talvel ikka seal garages külmetada. Minusugune võhik igati tervitab teemasid, kus kakutakse rullid täielikult laiali ja hakatakse kenasti taastama. Palju pildimaterjali palun. Ainult edu ja paksu rahakotti soovida!
  3. Kuidas sul niipalju jalgade ruumi esiistmel on? Ok, ok, niisama väike leveldamine. Karterikaitse tundub mõistlik lisa olevat. Jube madal tundub sul. Aga palun selgita, mis üllas imevidin sul seal armatuuril VDO oma on? Ei pea silmas tubakat. Edu rulliga, areneb jõudsalt!
  4. Kokku saime 5 rulli. Kui ilma on järgmine kolmap, siis miks mitte.
  5. Tühjus, v.a 2 miilustavat alaealist parklas. Matu ka siin.
  6. Korralik joppamine. Kas hind saladus? Võid PS panna.
  7. Euroopa erinevatest ladudest võetakse, ma selliselt aru saanud.
  8. Ise olen ka sealt tellinud erinevaid juppe ja alati asjad õigeaegselt kätte saanud. Ma arvan, et sul mõistlik nende poole päringuga pöörduda ja uurida, et mis seis sinu tellimusega on. Kodukal neil livechat ka täitsa toimetab + esindus Järve Selveri juures.
  9. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    M21b24 turbo, moto vaakumpumbast jookseb 90 kraadise nurgaga voolik, millel vahearu, millel omakorda 3 vaakumvoolikut (üks elektroonilisse vaakumregulaatorisse, üks mingisse imelikku jullasse ja siis jookseb peenike toru salongi). Küsimus, kuhu see salongi voolik peaks olema ühendatud? Pikkuse järgi võiks jääda kusagile pedaalide lähedale.
  10. Kui suurt hinnavahet ei ole, siis mõistlik korraga kogu uus set sisse visata. Käigukasti mahakakkumine pole ka päris 15 min töö. Siin sulle motivaatoriks üks video (kahjuks audi, aga siiski):
  11. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Jumala hea paaru anda, ketsi ja värki.
  12. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    @PaapÄäsmäe Laurilt ehk kui linnas kellelgi ei ole.
  13. Kaunis vaadata. Kas nüüd läksid alla b-osa poolteljed?
  14. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kas saab homme päeval Tallinnas kellegi töökojast läbi tulla ja paluda kütusefiltri vahetust? Filter olemas, aga filtrivõtit ei ole ja käega ei jõua lahti keerata. E30 324TD. Edit: vahetatud, ostsin siiski filtrivõtme. Varsti garage't vaja, pagass erinevaid võtmeid täis.
  15. O:

TrvP vastas sass107 teema asukohas Varuosad
    Aeromotors.ee- st saad tutika Brembo 22 euroga.
  16. Väidetavalt 83 a m20b20 40 €: https://osta-ee.postimees.ee/bmw-320i-e30-mootor-m20-b20-92461926.html?_src=search
  17. Tere Ostan igasuguses seisukorras elektroonilist kõrgsurvepumpa (Bosch nr 0 480 408 997 (R 260-1) vt manust). Võib pakkuda ka eraldi elektroonika- "pead". Pakkumised PS. Tänud! Tarvo
  18. Ei oska öelda, pole FB-d. See u 24h max a24s üleval olnud.
  19. 750 € eest e30 sedaan: http://www.auto24.ee/used/2510026
  20. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    See moditud e34 või e36 kapoti all näeb täitsa mõistlik välja, stocki laadne vms. Aftermarketi omad üldjuhul koheselt tugevalt eristatavad. Palju selle aftermarketi koonusega (mis omakorda mingis kitsas ümbrises, loe: õhu liikumine siiski piiratud) ikka tunduvat võimsuse vahet saavutab? Ma muidugi ei ole selle valdkonna spetsialist.
  21. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    @Leks Kas tellisid ikka ka turbiiniga varianti? Mõtlesin, et ostaks sinult selle ära, saaksin endale pmst BiTurbo diisel rulli. Madalatel pööretel on mul kohati uimane. Mis hinnaga edasi müüd? (Nali) Mis eesmärki see turbiin seal täitma peaks? Nagu sellel videol, aga natukene lahjem variant? https://www.youtube.com/watch?v=cbGWgvJN1_8
  22. Eks jh oleneb sellest, et mis marsuut neil ja kuidas läbi Eesti liikumine plaanis (sh ajaliselt). Igati mõistlik, kui võtame neid n-ö soojalt meie pinnasel vastu.
  23. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Pigem oleneb, mis filter sul seal kopsiku sees on. Kunagi sõber ehitas oma originaalkopsiku ümber (õhu voolavust jm parandas- mingid asjad lõikas välja) ja pani KN-i sisse (mitte koonusfilter). Ütles, et päris hea sai.
  24. @Tenzki Oled seal saidil osalenud ka oksjonitel? Kogemust? Seal asjad vist nkn piirhindadega, mis turuhinnale väga lähedal?
  25. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Õhtust rahvas. Selgeltnägijate tuleproov jätkub. Kes suudab õigesti arvata, kes mitte. Mõtlesin, et olen nii kõva e30 spetsialist ja võtsin 324td-l motojuhtmestiku maha. Seal oli mõni juhe ära väsinud. Sai mõõdetud ja paigatud ning ka mõni pistik uue vastu vahetatud. Täna sain juhtmestiku kenasti peale. Tuleb välja, et ma vist ikka päris e30 spets ei ole. Tujurikkuja ei reageeri ja 700- 1500 rpm on uimasem kui enne. Samuti check panelis moto õlituli põleb. Ja tuleproovi grande finaale küsimus: mis pistikud ma olen sassi ajanud? Ps! Kuna mõni juhe oli ka tiba kärsanud, kas võib juhtuda, et aju ka haiget saanud? Kellelgi 324TD DDE ajusid laenata?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.