Hüppa postitusse

Henrik

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Henrik postitas

1. Seda küll muidu,lihtsalt iga päev sama laulu kuuldes hakkab paha lõpuks
  2. Tänud info eest. Jep, mõnikord hakkabki vilisema ja imelikke hääli tegema.
  3. Taas tekkis paar pisemat viperust. Auto paar päeva sõidus olnud, nüüd jama salongisoojendusega. Esiteks ei lähe auto ruttu soojaks ning maks. temperatuur on samuti ikka üsna lahja, peaks tegelikult nagu soojemaks minema. Asi vist termostaadis. Suurem probleem on hetkel see, et kui ventilaator on 4 astme peal(kõige tugevamal), siis töötab ta normaalse jõuga ja korralikult, 3'ndal astmel samuti. Teise astme peal töötab vahel ilusti, kuid mõnikord hakkab kinni kiiluma ning jääb vait ja mingi aja pärast hakkab uuesti puhuma. Esimese astmega sama jama, mis teisega. Kellelgi ehk sama jama olnud, oskaks äkki abi anda Samuti kirjutasin eelmises postis näidikuplokist, sellega siiani küsimus. Hetkel ei tööta temp.näidik, tahhokas ja bensukulu näidik. Mõnikord sõites hakkab tahhomeetriseier suvaliselt tõmblema, mingit voolu ikka saab :roll: Asi vist patareis, kuna näidikuploki ostsin kunagi romulast ja see oli tükk aega seisnud. Kuulsin kuskilt, et kui regulaarselt sõita, siis see "patarei" peaks end ise jälle laadima ning asjad tööle hakkama, ons see tõsijutt ? Võib nõu jagada Ette tänades, Henrik.
  4. :shock: 5 punkti 5'st. Tõsiselt kena ja originaalne pre-facelift masin. Väga korralik tundub, sisu ka nii puhas ja terve Egas muud kui palju edu autoga ja et ta nii korralikuna ka säiliks.
  5. Jälle abi vaja :oops: Eile vahetasin näidikuploki ära...panin auto korra käima, sõitsin aias edasi-tagasi, tahhomeeter ja spidomeeter töötasid. Täna ei näita tahhokas midagi, spidomeeter on vait, tundub, et mootori temp.näidik on ka paigal, bensupaagis on mul kütust alla 10 l vist aga bensiininäidik näitab, et on 55l :? Muidu valgus kõik töötab näidikuplokis, aga sellega asi piirdub, vaatasin veel täna, et tagant see valge ja sinine juhtmeots ikka korralikult näidikuplokis oleks, aga see asja ei muutnud. Ehk keegi targem oskab midagi öelda. Igaks juhuks mainin, et see uus näidikuplokk oli enne umbes aasta või rohkem mul keldris seisnud(et ega asi mingites patareides ei pruugi olla, mis ploki sees on) ? Igatahes, keegi targem võiks ehk nõu anda Ette tänades, Henrik.
  6. Jess, auto jälle sõidus Säde oli puudu ikkagi süütepooli tõttu, nagu paljud pakkusid ka siin foorumis. Süütepoolis vist midagi tõsist ei olnud, võtsin paar mutrit lahti, kohendasin veits ja keerasin tugevamalt kinni, kõik juhtmed süütepoolist jagajani ja jagajast küünaldeni käisin üle, jagajaklemme puhastasin ja läks pärast seda kohe tööle, samuti on kellaga näidikuploki asemel nüüd tahhomeetriga näidikuplokk, kõik pirnid (v.a. vasaku suunatule pirn armatuuris) töötavad, tahhokas kah töötab, salongipõrand keevitatud ja viimistletud, homme vast aega kõik enam-vähem kokku laduda, talverattad peaks loodetavasti millalgi alla saama ja siis jälle kõik hästi
  7. Ah jah, põllelisa tõesti nipukatega kinni, see on täiesti ajutine lahendus :oops: , kuna isa suutis mul vastu mingit kõrgemat äärt esistangega sõita ja liist tuli lahti ja kinnitustest polnud erilist enam alles. Eks neid pisemaid iluvigu on parasjagu veel siin-seal, mis kohendamist vajavad.
  8. Tänud, esipõlle liistu värvisin ma ise paar aastat tagasi just valgeks, arvasin, et on ilusam kuidagi, aga nüüd olen mõelnud, et tegelikult andis must hea kontrasti. Maitse asi muidugi, võibolla millalgi värvin jälle mustaks (plaanis on üldse mõned pleekinud liistud uuesti musta värviga üle käia), eks näis :wink:
  9. Nädalavahetuse peale sai kokku garaa¾is umbes 13 tundi oldud, esiistmete tagant on augud nüüdseks kinni keevitatud, samuti taga rattakoopas olev auk on korras praeguseks. Veel sai korrosiooniõliga ukseääri töödeldud, auto puhtaks pestud Auto põhja puhastasime ära, peal on uus mastiksikiht. Igatahes palju probleeme sai likvideeritud, aga üks nõme mure tekkis jälle juurde. Nüüd nädalavahetusel sai autot korduvalt käivitatud, sõidetud, mingit jama polnud. Eile õhtul ajasin auto garaa¾ist välja, käivitus hästi, pesin ära, pärast pesu läks ka laitmatult tööle, kuid pärast pooletunnist garaa¾is seismist/kuivamist enam ei käivitunud. Esimene kahtlust oli selles, et ehk oli bensiin paagis lõpukorral, kuid panin 5 liitrit kohe juurde.Starter veab mootorit ringi, bensupump töötab, võtsin täna õhtul poole bensuvooliku mootori juurest lahti, andsin starterit, pritsis korralikult peale. Väga imelik on see, et säde on kadunud :? . Võtsin küünlajuhtme maha, proovisin, aga sädet absoluutselt pole, enne sai küünal puhtaks muidugi tehtud. Tuttav kontrollis testriga voolud samuti üle, jagaja on korras, niiske pole, süütepool peaks samuti terve olema, aku on korras, kaitsmekarbis on kõik terve, aga sädet pole. Ise ei oskagi siinkohal koheselt midagi teha, et võibolla mõni targem annab nõu või oskab midagi asja kohta öelda Ette tänades
  10. Tänud, eks välimus vajab üldjoontes siit ja sealt ikka tegemist... Mõne roostetäpi leiab, kuid muidu olen enam-vähem üritanud kere roostest puhtana hoida Talv tulekul, siis külma ilmaga soojemas garaa¾is plaanin kere veidi lammutada ning väikest uuenduskuuri nõrgematele kohtadele teha. Igatahes lähipäevil loodetavasti proovin kellaploki küljest võtta ning uue valguse sisse panna :wink: .
  11. Heh, täna sai auto taas uue plokitihendi, ühe väntvõlli simmeri, otsatihendi. Õli enam ei leki, mootor tiksub hästi ja vaikselt, ühe asja tahaks salongis korda ajada, mis laiskusest on tükkaega tegemata olnud. Nimelt armatuurislauas on ilma valguseta jäänud spidomeeter ning veel paar näidikut. Küsin igaks juhuks, et mismoodi kelladeplokki armatuurist kergelt ja tervelt kätte saab, peab pirne vahetama Pole varem võtnud ja jõuga ei taha kakkuda(kas tuleb mingeid plastikuid jne. ülevalt-altpoolt enne äravõtmist eemaldada jne.) Käisin ka Laitse rallipargis veidi kätt proovimas ning üle pika aja mõni pildike kah Enne rada : http://img193.imageshack.us/i/p8310151.jpg/ Rajal: http://img190.imageshack.us/i/p8310166.jpg/ Ja pärast http://img190.imageshack.us/i/p8310175.jpg/
  12. Suvel ei toimunud siiamaani selle autoga eriti midagi, kuna olin pikalt reisimas, tegin väiksemat tööd ja niisama puhkasin Igatahes suve algul sai ülevaatus probleemideta tehtud, mainiti, et üks tagumine amort on üsna väsind, mis tähendab, et millalgi lähevad alla uued tagumised amordid. Paar päeva tagasi sai alustatud väikest viisi keretöödega ehk siis roostekohtade likvideerimisega. Tänaseks hommikuks sai üks esitiib altpoolt värvitud, juhiuks sai iluravi ning tagapõll ja esipõll on uue värvi all. Millalgi peaks mingi pildi ka ehk tegema. Mingi aeg peaks sildu minema kontrollima ja rattaid tasakaalustama, praegu kiirelt sõites tekib rooli vibreering :? Ja hiljuti avastasin, et mootor ajab õli välja. Pole kanali peal veel täpselt uurind, ei tea, kas karter lekib või kuskil midagi muud mäda, aga garaa¾põrandal oli ikka üsna mõnus õliloik. Praegu augustis-septembris üritaks veel paar roostekohta kerelt eemaldada ning avastasin veel mõne koha, mis keevitust vajaks. Põhja puhastan ka ära, lasen mastiksiga üle ja siis hetkel midagi suuremat vist ette ei võta.
  13. Paganama ilus masin sul, mul samuti valge facelift kupee, peaks sinu masina eeskujuks võtma ja enda autolgi esiotsa shadowlineks tegema Edu ja kõike paremat soovides, Henrik.
  14. Kusjuures samuti nägin seda nädalavahetusel Viljandi maanteel, väga kena masin. Kohe kaugelt nägi, et tegemist kaasfoorumlase autoga
  15. Jaa, kenad pildid teil. Muuseas see 1502 jäi endal ka linnas silma juhuslikult, väga kena auto, klassika
  16. Starteri jama lahenes iseenesest. Ei tea, kas külma ilma pärast midagi seal jamas, aga praegu mitu nädalat tõmbab auto korralikult käima. Järgmine nädal üritan ülevaatusel käia. Üks mure ka tekkinud, nimelt kui esimene käik sisse panna, siis auto hakkab kohalt minema alles siis, kui sidur juba üsnagi üleval :? Muud käigud töötavad hästi. Varem hakkas auto esimese käiguga ikka tunduvalt rutem kohalt minema, kuid nüüd tuleb sidur kahtlaselt palju üles lasta enne, kui midagi toimuma hakkab. Ise pole mitte kunagi siduri ja käigukastiga tegelenud ja ei oska pakkuda ka milles asi (on siduri või käigukasti viga, vist ikka siduri ? ) Äkki keegi targem oskab öelda midagi selle koha pealt :wink: Ette tänades, Henrik.
  17. Selge, peaks enda autol ka põhja lõpuks üle tegema, aga liivapritsi pole, tuleb leida tegija ning siis edasi vaadata.
  18. Jah, ütlen minagi, et vot väga tõsiselt asi ette võetud ning tulemus saab kindlast väga hea olema Edu ja jõudu jne. Aga tekkis küsimus, millega sa bituumeni põhjale kandsid?
  19. Uus pütt ikka palju viisakam , tahtsin vaid lisada, et minu silmis on tulede toonimisega "veidi" liiale mindud, tavalised lakkimata tuled oleksid ikka kenamad
  20. Ma arvan, et kasutaja Baur TC peab registrit, et näha, palju neid Eestis, see ei tähenda, et temal neid Baure nii palju on Ma sain nii aru.
  21. Tõsi, taoline komplekt nii korralikke BBS'e on minu arvates E30 all ühed ilusaimad veljed . Edu!
  22. Aitäh vastamast, õhtul läksin uuesti proovima ja läks jälle käima . Imelik värk, mingi päev uurin starterit ikkagi lähemalt. Nüüd asjast ka. Kuna täna sain käetoega tagaistme kätte,siis võtsin autol kõik sisu välja ja viisin keldrisse. Esiistmeid sai mõnest kohast veidi parandatud ja täna ostetud istmelt võtsin käetoe ning panin vanale istmele. Tulemuseks tagaiste koos käetoe ja peatugedega 8) Pilte ei saand teha, kuna digikas tuttava käes. Homme panen sisu jälle autosse ning ehk saan mingi pildi teha uuel nädalal. Kindalaegas sai uue lingi ning juhiistmel tuleb sees paar katkist trossi vahetada, kuna iste ei käi alla. Salongist on puudu veel terve käigukangi ümbrisnahk ja korralik käigukanginupp. Neid võib ps'is pakkuda, kui kellegil üle.
  23. Nii, praegu nüüd auto umbes kuu aega seisnud aias. Vahepeal midagi teinud pole,aga mingi jama on sel autol. Olen teda selle kuu jooksul mitu korda käima proovind panna ja mõni kord on läinud. Tihtipeale võtit starteris keerates ei juhtu midagi. Aku on korras, selles olen nüüdseks veendunud. Mõnikord läheb ilusti käima nagu midagi poleks viga, aga teinekord ei tee mitte üht häält ja nii on juba mitmendat korda. Paar päeva tagasi panin auto käima, nüüd täna oli vaja teda aias ühest kohast teise liigutada, aga käima ei läind. Keegi äkki oskaks midagi öelda selle kohapealt? Äkki on mingid kontaktid või juhtmed jne, ega ma seda starterit ja elektrit väga ei tunne.
  24. Selge, endal sama asi vaja teha(mul õnneks õhuke lakikiht peal, aga ikkagi tahaks eemaldada), sest varsti ülevaatusele ja seal nad on seda varemgi norinud .
  25. Viitsid äkki öelda, millega tagatuledelt laki maha võtsid? Kas selle sprayga mida autoosade poodides müüakse mingi "tulelakieemaldi" vms. nime all ning kui kergelt maha said? Ette tänades, Henrik.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.