Hüppa postitusse

Henrik

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Henrik postitas

1. Kena ja harvaesinev Jõudu ja jaksu. Nägin just sõitmas seda, need roostekohad tehtagu muidugi ruttu korda, kiiruga oma autost silmates ei tundund veel midagi väga halba olevat.
  2. Parem muidugi, lööb pildi selgeks kohe . Kas vahetasid klaasid või võtsid laki lakieemaldajaga maha?
  3. :: Tore, et on tegudemehi, kes näevad vaeva, kuid see eest tulemus saab vääriline. Loodaks samuti rohkemat pildimaterjali, kui on, mida näidata. Edu muidugi !
  4. Kui värvimiskoht on korralik, ja temapoolne töö on kvaliteetne, siis 9500 on hea hind küll. Suuremates töökodades küsitakse tuhandetes kroonides rohkem. Muidugi kui on tutvuseid, saab mõni mees ka vähem kui 9500.- eest auto tehtud, kuid niimoodi öeldes on see vägagi arvestatav hind :wink: Edu!
  5. Puhtalt huvist hea projekti vastu - kuidas vahepeal edenenud ka on ?
  6. Tohoh, päris haruldane juhus, see on tõesti hiline pre-facelift. Massist eristuv ja viisakas masin. Hea, et korralikke vanemaid E30'neid kah liikumas on. Edu.
  7. Respekt selliste tegijate, mitte jutuajajate vastu. Väga hea vaadata, et asi edeneb. Aega võib võtta, aga tähtis on alati tulemus Jõudu.
  8. Oleneb ka, kus kohas see bassein täpselt on. Üks tüüpkohti(ka minu masinal olnud ja teistelgi) on parem rattakoobas, kuhu tihti rooste korraliku augu närib ja sealt pritsib väga karmilt tavaliselt :? Polster maha ja võib kontrollida.
  9. Kas keegi teadjam oskaks mulle öelda, et mis õli ja kui palju ma M10B18i 1.8 75 kW mootorisse panna võiks? Soovitage :wink: Kel äkki sama mootor ja kogemused. Viimati pandi teeninduses paar aastat tagasi, õli mark ja omadused ei ole absull meeles, muidu paneks jälle seda. Ette tänades.
  10. Ma luban, et see aeg tuleb, kui originaalmakk asemele saab pandud. Pooldan vana auto puhul kah originaaldetaile, mitte uusi sätendavaid vidinaid
  11. Kusjuures RCA on ka sellel JVC'l taga
  12. Siis me oleme asjast samal arvamusel. Ja see vana makk mängib täitsa hästi kah.
  13. Aastaks taas ülevaatus olemas. Läbi läks ilusti, vigu nagu polegi Kiita sai kah. Mainiti, et vana auto kohta igati viisakas masin. Sel suvel muid tõsiseid plaane polegi peale sõitmise Nüüd paari päeva jooksul läheb peale uus küünaldekomplekt, bensufilter, õlisid peaks kah tegelikult vahetama.
  14. Vahepealsetest tegemistest niipalju, et auto käis täna just sillastendis, kõik on nüüd ilusti paigas ja sõita väga mõnus. Igaks juhuks lasin amorte kontrollida, needki korras. Roolisüsteemist tuleb üks väike kolin likvideerida, aga muidu sõidab väga hästi. Vanal raadiol lõpetas CD-mängija töölepingu ja kuna CD'd kuulan peaaegu igal päeval, siis tuli kohe uus hankida. Siit samast foorumist sain JVC kassetika, oran¾-punaka taustavalgusega. Mulle meeldib rohkem, kui see eelmine, praegune sobib antud masina ajastuga paremini kokku Ideaalis peaks millalgi jõudma sinna mingisugune E30 originaalmakk, aga hetkel pole see prioriteediks. JVC'ga tuli kaasa ka sama firma 6'ne CD-box, võib igati rahul olla. Raadiost üks pilt kah, ega siin midagi väga näidata tegelikult pole
  15. Jaa, kena masin muidu, kuid... Minu silmis oleks auto veel kenam kroomneeruga, lakkimata tagatuledega ja ilma kulmudeta. Esipõll vajaks kah täiendamist, aga edu ja jõudu igaljuhul :wink:
  16. Muidu väga ilus pill, jäi silma täna kesklinna kandis :wink: Edu!
  17. Tänud igatahes. Vaatab, mõne päeva jooksul tahaks asja paika saada, siis vaja veel summuti kinni panna ja pärast seda julgeks ruttu ülevaatusel käia, suvi ju ukse taga .
  18. Ehk viitsite täpsemalt seda töökäiku seletada, et mul ka selgem oleks
  19. Lõpus on asi positiivsuse pooles arenenud. Kõvasti aeglasemalt, kui plaanisin, aga siiski... Tagumised amordid vahetatud. Ette said teised püstakud korralikumate amortidega, nüüd absoluutselt teine asi. Kõik vanad amordid olid 100% läbi :? Kui auto all jamamiseks läks, siis vahetasin ka rooliotsad ja need vidinad suutsid väga närvi ajada. No ei suutnud ära keerata neid, pagana tihedalt istusid sees. Vahepeal tekitati mul siin mõtteid, et vahetaks koos sisemise otsaga, aga läks teisiti Eile õhtul saime rooliotsad ära ja uued asemele. Ära tulid nad tänu kannatusele, kuumutamisele, õlitamisele ja torutangidega keeramisele, väikseid kruustange tuli ka kasutada. Aga nüüd uued paigas ja sellega olen väga rahul. 1 paha viga tuli välja: vasakus rattalaagris on üsna tõsine loks sees. Küsimus kah siit, et kas seda laagrit saab eraldi vahetada, või tuleb püstak jälle ära võtta, ja kui suur see töö üldse on, pole ise veel teinud Seekord laseksin niikuinii remontijal teha, sest paar asja vaja peale selle veel korda saada. Henrik
  20. Ilus auto. Tore, et hästi korda tehtud, mitte osadena laiali müüdud Jõudu!
  21. :shock: Seal ikka on, mida teha. Aga väga hea, et selline suur ettevõtmine ja viitsimine. Raha ja aega läheb, aga rõõm on vaadata, et inimesel on tahet asi valmis teha Palju edu! Henrik
  22. Aga davai, tule läbi, kui soovi :wink:
  23. Tänud, egas ta hetkel midagi nii kena pole, kui ehk piltidel. Praegune talv üsna halvasti mõjund, tagakoopad jälle roostesed, tagaots samuti väga madalaks vajund.Aga varsti on taas ilusam, hetkel koolivaheaeg, aega tegeleda. :wink:
  24. Nonii, lõpuks vahetasin salongiventilaatori. Siinkohal tänu kasutajale Lauri1, kes korraliku asja müüs :wink: Panin külge ja käib väga hästi. Samuti töötavad nüüd kõik näidikud armatuuris. Üks küsimus ikka veel, et hetkel on küljes näidikuplokk, kus bensunäidik on R4 60L oma, kuid originaalis on ikkagi 55L näidik, nüüd siis näitab bensukulu mööda natuke, aga kas keegi oskab öelda, et kui suur see vahe nüüd umbes on? Oletame, et paagis on 10L bensiini 55L näidiku järgi, siis kui palju näitab 60L näidik sama koguse bensiini juures mööda ?
  25. :)Minu arvates on tegu väga laheda masinaga. Soovin palju edu korrastamisega ! Arvan samuti, et sellisele autole sobib ikka originaalvärv kõige paremini :wink:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.