Kõik, mis m20b20 postitas
-
BMW 320i Kupee - Greger
kui ära tõestad et kasutatakse näiteks e30 kerele mõeldud madaldusega siis peavad maksma.
-
Lobamokkade rubriik
kui Eurot siis minu panga arvele mahub ära
-
BMW 316i 1990 - e30fan
päris hea. nii mulle meeldib rohkem
-
Preface ja facelift erinevused
sisemine plekk siis erinev. panded facelift uksed siis kergem leida sobivaid el.aknad näiteks
-
Lobamokkade rubriik
eix said sina endale siis ühe ix`i juurde või? hiirel peied ?
-
Lobamokkade rubriik
KUi juba läks vööde peale jutuks, siis turvavöö mitte kasutamine tõi selgroolüli murru. Oleks vöö kinni olnud siis oleks põrutused olnud ainult.
-
Lobamokkade rubriik
Oli sellist vaja :evil: Loodan et laps jäi terveks.
-
325iA Cabrio '90 - rreims
kasutatud uus katus. Tuttavalt.
-
Kui korralikult lugeda sisi mul see mainitud ka. Teadsin seda ammu, aga lootsin, et As Eesti Politsei meeldiv kollektiiv ei ole sellega nii kursis. See teip katusel on suht suva, kuna uus katus ootab järgi minemist
-
Nii kehvad pildid nokia E52 kaamerasilmast Septembris siis ehk on arvel
-
Lobamokkade rubriik
25 euri oli kokkulepitud hind meil lapse sünnipäev ei last kohe järgi sõita
-
Pärnu E30 omanikud!
pumba vahetus ju kiire töö
-
BMW 318IS 1990 - Tevodekk
minu vanal ja Jann`i praegusel kabriol on e36 rummud. Taha sobib 1:1 ja ees oli mingi moditud coiloveri püstak mille ehitusest ei oska midagi öelda.. Offset tuleb midagi 5`sega sarnast. Taga olid e36 325 pidurisuportid ja kettad. suporti üks kõrv tuli teise kohta keevitada(ja jäi ilusti pidama).
-
Lobamokkade rubriik
5-9 Holland, ja Põhja Saksa. Midagi vaja tuua jne siis võite märku anda. Lõuna jääb liiga palju teelt kõrvale.
-
Kust te neid saate (ühel foorumivennal ka lakapeal). Millele külge krutid, või mis plaan on nendega?
-
Tänud Katus manuaalne ei tunne sellekohapealt elektrist puudust E30 Cabrioga ikka edev auto ma vaatan. Linnapeal rahvas keerutas päid kõvasti või üritasid aru saada mis nr mul autol küljes on. Siinkohal mainiks ära et tegelikult ei kehti need nr Soomest väljaspool, nii et kui Soomest autot toote siis sealsed Transiidikad on ainult Soomes ja Rootsis liikumiseks nagu mulle öeldi.
-
Ooda sellised nagu mul küljes , või sellised mida tahan? See Soomlane on igatepidi nii hõivatud ja tal lennukeid ja autosid terve hunnik. Ei olnud väga kurb et ära viisin Tal see auto seisis ja ei olnud arvel.
-
Lobamokkade rubriik
See poolkõva inf. räägib täpsemalt.
-
[size=7]Lähen ülejärgmine nädal vaatama neid+ palju muud huvitavat e30 nänni[/size]
-
Nonii tundub et jääb vist omale ja võib teema teha(a24 niipikalt kui kuulutus aegub ja seni võimalik soetada) Autoks Siis 89 aasta nov toodetud ja 90 arvele võetud E30 Bmw 325iA Cabrio. Võimu on tal 125 kw ja käigukast on automaat. Lisadest: S219A SPORT LEATHER STEERING WHEEL Leather-covered sport st. wheel 380 mm ( 3 kodaraga nahaga kaetud sportrool) S320A MODEL DESIGNATION, DELETION Deleted, model lettering (ilma kirjadeta tagaluuk) S339A SATIN CHROME Shadow-Line (tumedad liistud) S350A WAERMESCHUTZGLAS GRUEN, RUNDUM Therm.insulat.glass green (Mingid rohelised klaasid?) S354A GREEN STRIPE WINDSCREEN Windscreen, green-tinted upper strip (Rohelise randiga esiklaas) S370A STOFFVERDECK SCHWARZ Softtop, black (Must pehme katus) S380A HARDTOP PREPARATION Hardtop-preparation (Hardtopi valmidus??(Edit: ehk on tagaklaasi soojendus ribide juhtmestik)) S428A WARNING TRIANGLE Warning triangle and first aid kit (ohukolmnurk ja esmaabi pakk) S510A HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM Headlight vertical aim control (tulede kõrguse regulaator?) S540A CRUISE CONTROL (Püsikiirushoidja) S704A M SPORT SUSPENSION (M sport vedrustus) L801A GERMANY VERSION (Sakslamaa versioon) Ja veel on külge poogitud autotelefon ning esimesed udutuled. Ostsin auto Soomest, kuhu ta oli toodud Saksamaalt Mai 2007. Auto olevat toodud Soome Tehnika Maailma nn. projektiautoks. Taheti vahetada ära kõik kuluosad ja katus jne. Olevat tehtud temast ka paar artiklit toomisest jne, aga ise pole veel kahjuks neid leidnud(lähipäevil käin raamatukogus uurimas neid). Seisis auto presendi all ühes hoovis ja mingiaeg läksin nõudma omaniku, seismispõhjust ja müügihinda Nüüd on auto mul Eesti toodud ja esmane üv ARK on tehtud, vaja vaid arvele võtta. Katus tuleb uus peale lähinädalatel ja üks tiivaäär vaja seestpoolt ülevärvida kuna on natuke kahjustada saanud. Üle vajaks vaatamist Esisild kuna tean et üks välimine ¹arniir on elu lõpetanud. Taga istme ülemine õmblus lasta kinni traageldada. Täiesti lambist juhtusid mu kätte Startec tuled mis lendasid kohe külge, aga pilti autoküljes veel ei ole. Kui hästi läheb siis ehks saan uued stanged mis mulle meeldivad (ei ole m teh ega facelift ega kroom). Täiesti sellele aastaarvule külgekäivad ja tehase stanged
-
Lobamokkade rubriik
Palju õnne Mu oma saab paari päeva pärast 2 aastaseks ja esimene sõna oli auto nüüd on auto bemmu ja autost välja ei saa
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ehk tõmmati uus värv peale?
-
316i(2,3) '89 - AMe30
:shock: veits ilus töö [size=8]sa mu vectra a`l karpe ja tiivaääri ei taha vahetada? kui jah siis mida hinda ?[/size]
-
Lobamokkade rubriik
seal ma seda näinud olen ka
-
Lobamokkade rubriik
realis näinud seda muidu