Kõik, mis m20b20 postitas
-
BMW 320i Kabriolett '89 - eix22
Kui vend nõustub et jah tema ratta alt see kivi lendas ja auto rikkus, siis kindlustuse kaudu saab asja korda
-
Eix lööb tuutu nõgusaks
-
A osa klaasil on Bemmi logo peal
-
2012 KALENDER
www.e30.ee nüüd ju
-
BMW 316it (design edition) '93 - Renx320
Parem kui nende koledate plekkvelgedega
-
palju ilusam kui need plekid
-
Nüüd oleks õige hetk paar pilti siia riputada uute ilusate velgede ja heade rehvidega
-
M: 15 valuveljed 4x100 Naastrehvidega
Endiselt rattad alles. Võin vahetada alates 16 ja 4x100 velgede vastu või alates 17 ja 5x112 velgede vastu. Rehvid ei ole olulised.
-
K: Mure M40 mootoriga.
Lihtne ju, kui piirajasse ei jookse siis on nukk ümmargune ja nookurid lohku kulunud. Pea on küpse siis. 3`l m40 mootoril tutvusringkonnas nii olnud.
-
Lõpuks tuligi ära Piltide lisamise jebimise lahendas mul flashi uuendamine. Kunaseks valmimist tähtaeg on mõeldud ? Tahtsid ohukolmnurga karpi sisuga, pinni mtx`i
-
Lobamokkade rubriik
Kõik kes udukatega öösel vastu tulevad saavad täistulesid ja nagu lugeda võite siis mul põhjus olemas http://www.e24.ee/679868/politsei-udutulede-vaarkasutus-on-ohtlik/
-
K: udutuled ei tööta? milles probleem?
aga sul selline lüliti millel esimeste udukate nupp ka olemas?kui ei siis vaja.
- Lobamokkade rubriik
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=890715&rhash=4b54 <-- asjalik relv
-
Lobamokkade rubriik
Päris hea vahe Audi süsteem on suht nutune. Bemmil ei käinud rullidel ratas tühja ringigi.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Autot olen kirjeldanud foorumis, kuna olen vaatamas käinud.
-
Lobamokkade rubriik
Suur tänu kasutajale Edoman, transpordi eest Pärnu!!!
-
2012 KALENDER
hondamtx`ile tellisin ka enda alt kalendri. ET siis mulle +1 veel juurde Raha on kantud.
-
BMW 320i Kupee - Greger
kapott ja pagass unustasin mainida Muidu selline jh
-
BMW 316i '90 - callaway
On seal veel midagi ehitada ? Callway nüüd tuleb Cabrio ?
-
M: 15 valuveljed 4x100 Naastrehvidega
Pakkuda siis mu cabrio all olevad veljed 15 tolli 7 laiad ja 4x100. Velgedel peal siis 2 uut Goodeyear Ultragrip Extreme rehvi (900 km väga rahuliku sisse sõitu tehtud) ja 2 rehvi on korralikud 6-7 mm säilinud naastudega Continental Conti Winter Viking Ja veljed Musta Cabrio alt. Veljed asuvad Valgas. Kättetoimetamine kokkuleppel. Rehvide ligikaudsed hinnad uuena Contil 100€ tk ja Goodyearil 73€ tk. Kogu kompoti hinda küsin 259.- € 55 983 010
-
BMW 320i Kupee - Greger
Valge kere siniste ustega näiteks
- K: mure m20b25-ga
-
BMW 325e sedaan '86 - Roht
Mul maru ilusad 15 veljed koos väga korralike talvekatega üle sellise auto jaoks täpselt (2 rehvi uued, 2 peaaegu uued). Aga korralik ettevõtmine ära katust tee siis
- Lobamokkade rubriik