Kõik, mis m20b20 postitas
-
318iS '90 - m20b20
Hiis nüüd iste on väga viis Kõrvaliste tahaks ka vähe tihedamaks saada(logiseb veidi). Sai tehtud õlivahetus mootoris koos läbipesuga, kasti õli, kütusefilter, küünlad, termostaat ja tosool. läbiuhamis lugeja ütleb 325500. Keerasin talverõngad alla ja võtsin iS isase põllelisa ka küljest, ning läks siin foorumis pakutud masstootmise karteri kaitse alla. Ränk madal jäi, aga seal väga varianti ka ei ole.
-
324td (m57d30) '89 - Kruusmann
Mul see sama mõte peas keerelnud ja toorikuks olen soovinud baur kabriot. Kaabelduse tegemine sellel paras peavalu vist. Targemad räägivad et üle can käib asi. Ootab rohket infot ja pildimaterjale
-
O: M42 või äärmisel juhul M40 käigukasti.
Sooviks iS (M42) või äärmisel juhul M40 korraliku käigukasti. Kastil peavad käigud ok lülituma ja vaikne. 55 983 010
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
mina pole
-
mis seal naerda? 10a tagasi oli paljude unistus nii tuunitud rull Selline oli tolleaja mood
-
M: M-Technic II rool
need kummimatid võid mulle müüa.
-
O: e30 PFL udutuled või terved klaasid
autoeksperti mine. 60 rutsi 2 hella elementi.
-
Lobamokkade rubriik
Plastikud ette ikka . Ei karda, aga üks tahab vähe näppimist saada.
-
Lobamokkade rubriik
Oh kurja ma olen ilgelt igav ja mitte äge. Ma demonterisin udukad eile iS küljest ära
-
318iS '90 - m20b20
Juhi iste oli ilgelt lääpas ja miski torkis tagumiku. Rreims andis kaasa ühe kõrvalistuja pingi varuosadeks. Sai siis juhi pink laiali tõmmatud ja seljatoe kinnitus kõrv ja istme raam pooleks. Sai üle aastate keevitamist proovida ja tean et sitasti keevitan 2 pingist sai üks hetkel sirge ja korralik
-
Lobamokkade rubriik
pole ma veel korralike udukatega udus ka mingit abi neist saanud(paljude erinevate automarkidega). suht kasutud tuled.
-
318iS '90 - m20b20
Täna sai siis ise iS`iga vähe tuvutud. Tegemist jätkub. Sai tellitud filtreid, küünlaid, termostaat jne. Tüüpiline iS leemetamis mure ja Reedel sillastend. Igav ei hakka
-
Lobamokkade rubriik
Mina ei öelnud midagi ma nägin rulli lohisemas uudiselõigus ja uudishimust küsisin kes see on. Sina hakkasid kohe ennast hoolega kaitsma nagu oleksid poes piima järel käinud ja nüüd kõik üle Eesti tembeldavad sind. Mis kommenteerid siis kui meie arvamused on nagu haneselga vesi ? Naerma ajab.
-
Lobamokkade rubriik
mis sa seal videos siis teed? pargid suunda näidates parkimiskohale?
-
Lobamokkade rubriik
Kes tunnistab üles http://www.reporter.ee/2013/12/03/adrenaliinijanus-jommid-driftivad-ja-lohuvad-parklates-autosid/
-
M:käigukangi nupp
näiteks m teh 1 stangede kleepsud. Neid nähes ja hinda kuuldes kukub küll perseli
-
320i sedaan '86 - MaxofSix
mingi päev lubas siin krõbedamat külma. siis vii omal jalal
-
O: E30, FL, varuosasid
Vihjeks, et nr4 maksab ~25€ poes. Vana pole mõtet panna.
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
-
M: Talverehvid velgedel
Õu eix Case Closed ju
-
BMW 320i kupee '90 - bergo
kuhu kanti läks?
-
telefoniga vaatasin, siis tundus et on juurde õmmeldud istmetele külgmisi patju.
-
suht mõtetu. tatt laiali ja tehnika maas. eta mootorit ka pole.
-
O: Fl kerele porilapatsid
Sooviks originaal porilapatseid fl kerele(ei tea kas pre`ga vahet on). Pakkuda võib ka ühekaupa ja pakkumised PS`i 55 983 010
-
M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
3.91 typ168 leiab kusagilt nurgast?