Hüppa postitusse

grimes

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis grimes postitas

1. Küsimus targematele.. Kas M57 mootori blokk on analoogne M50/M51/M52-hele.. Nimelt kas istub samamoodi E30-ne kapotialla E36 mootorikäppadega jne nagu bensukaid istutavad ? Edit : Leidsin mingi teema sellekohta juba.. Seega E38 karteripõhi ja E46-e käpad on kindel variant ? Käigukasti poolepealt sobib midagi muud, või jääb sama M57 küljes olev manuaal ?
  2. Ma ei kahtlegi selles Aga ise nagu ei saa arugi et niipalju läinud.. Aga jutujätkuks sai täna uus kõrgsurvepump ka ära ostetud. Mingiaeg viin pumba ülevaatusele. Nimelt siis omaala asjatundjale ja kontrollib pumba seisu üle ja vajadusel taastab.
  3. Teema lukku.. mõniaeg tagasi juba müüdud !
  4. Pole pikkaaega midagi kirjutanud... Vahepeal siis läks teine käigukast alla sest häiris tühikäigul tulev kõrin/laagri hääl .. Tänud siimule kes uue kasti kohale toimetas. Kõrgeks tõstetud ( orig vedrud .. Tänud GTA-le) Ootamatult sai üks tagumine piduri klots otsa.. Seega sai ajutiselt korralik ketas ja uued klotsid pandud.. Küljepeegel sai lainurga ja soendusega uue klaasi... Eelnevalt jäi tihti pime nurk kõrvale. Põhilise asjana sai salong lõpuks lisana juurde el katuseluugi, kohtvalgustitega peegli ja musta lae juurde. Paigaldusel pean tänama igati Eix-i kes selle paigalduse sooritas.. lisaks Tiitu (kes müüs oma el kat luugi süsteemi kiirel hetkel maha) Ja Elav-at kellelt sain peegli kiirelt kätte Muus osas auto enamjaolt seisab.. VAhel siiski veel liikleb suuremate miinuskraadidega kui soolapuisturid ringi ei luusi. Muidugi nüüd ilmnenud probleem käivitamisega.. nimelt soojastpeast siis enam ei käivitu. Ning peab vast uue pumba kuskilt ligi võtma.. Eile lisaks ei saanud muidu ka külmalt käima teda enam.. (-20 kraadi külma) Esimesel 2-hel katsel käis sekundi või paar ning suri välja.. Käiasin aku suht tühjaks ja ei midagi enam. Sai laetud ja täkku antud kuid tulutult.. Kuna kütusefiltrit ma enda lollusetõttu ei ole vahetanud, siis arvatavasti nüüd see määravaks sai seekord.. Ilmselt kondents/niiskus/vesi sees ja ära jäätunud ja ei saa kütust kätte. Lõpetuseks kui keegi teab kohta soovitada, kus terve auto kevadepoole ülevärvimisse saata koos eeltööga (kvaliteedi/hinna suhe võiks olla paigas) Siis võiks kas PS-i või siia teada anda Hea tööeest olen ka nõus maksma Lõpetuseks üks pilt ka 5 kuud mis ma peaaegu seda nüüdseks omanud olen.. On kulunud autopeale natuke üle 2500€ .. Seega rullapeale saab iga kuu keskmiselt 500€ investeeritud.. Nüüd see maagiline piir ületatud, kus enam autot müüa mõtet ei oleks.
  5. Kiirmyygigind 150€ !!!
  6. Ei saanud moblaga eelmist posti muuta. Seega ikkagi polnud sama auto. Leidsin albumist mingid pildid. http://nagi.ee/photos/grimes/11763197/in-set/215345/
  7. Kui ma nyyd mõtlema hakkan siis mingi 3 aastat tagasi äkki omasingi seda autot. Laagris siis, kui juhuslikult veel pole kellegil samasugust olnud. Pean pilte vaatama kas oli sama isend. Kapott oli sama tuuninguga ( eelmise omaniku kätetöö) tõin ta jõhvist mingi venelase käest. Ees olid el aknad ja konditsioneer peal. Mina myysin ta omaaarust varuosadeks taneli kätte kes nende varuosade myygiga tol ajal tegeles. Mooror oli kusjuures täiesti tiksuvaba väidetavalt UMis remonditud 10k eeki eest. Mäletan et kapott oli halli tsinkkrundi spreiga värvitud. Vaatan õhtul arvutist järgi täpsemalt
  8. Mis hinnakanti need JOM-i coilid jäävad ja kes nende tellimisega/müümisega eestis tegeleb ? Vb annaks mingi otsing vastuse. Aga hetkel telefoniga.
  9. 180€ reedeni kes ees se mees. Reedel tullakse lihtsalt järgi, kui keegi varem jõuab siis saab
  10. Ka endal kevadel plaanis soetada, seega sammuti oleks infokohta huvitatud Päris 1000€ ei raatsiks maksta kuid kas kuni 500€ eest umbes leidub midagi mõistlikku ? Seda siis linnavahele sõitmiseks.
  11. Just, olen igati nõus. Suurematel maanteedel kus liiklus olemas, ma neid ei kasuta. Kylavaheteed, kõrval maanteed kus liiklus hõre olen kasutanud just metsloomade (loe: teeservade valgustamiseks) Kuid tõmban need koos täistuledega maha yldjuhtudel vastutulia suhtes. Kuid sammuti häirivad ennast ilgelt need valesti regullitud tuled. Eriti veel rehvlektor pindadega suuremad tuled. Luuptuled õige regullipuhul ei häiri yldse, ka uduka puhul. Aga eks ta üks lõputu vaidlus on. Aga tihtipeale need õnnetused pimedas juhtuvad metsloomadega. Ja minumeelest lisa valgusallikas on igati õigustatud kui seda kasutada oskad kaasliiklejate mitte häirimise suhtes.
  12. Mina isiklikult ei saa ka sellest uduka ilkumisest aru. Isiklikult olen ka udukaid kasutanud ja usun et ka kasutan edasi. Öised metsavahed ja käänulised teed, uduka vihk näitab laialt ja madalalt. Tänu sellele korduvalt metsloomi eelnevalt märganud kraavipõhjast teele jooksmas. Suurema liiklusega teedel neid koos ei kasuta kunagi. Vahest kyll jälle põletan udukaid päevasel/ öises tallinnas küll (samas viimase kuuajajooksul pole kordagi isegi sisse lülitanud)
  13. Veljed nyydseks minukäes, kuid olude sunnil panen nad uuesti müüki 200€ hinnaks ! Sama hind millega siis ise soetasin... 5637 5647 Tallinn Ei hakka uut teemat tegema
  14. Rooli võtsin ise ka ära, oli lihtsam. Vb saab ka niisama kätte aga pead ei anna. Kuid seda roolisamba ülemist plastikut ei saagi vist kätye normaalselt ? To Eix. Ma jh moblaga kirjutasin ja su postitust veel ei olnud kui aegamööda lugesin/kirjutasin Aga jh, ei teadnud bena/diisli oma erinevustest
  15. Endal oli ka just tegemist nimelt kütuse seieri tööle saamisega. Kütuse tuli mul ka põles kuid seier ei teinud teist nägugi. Samas ei töödanud ka tujurikkuja ( kütuse hetkekulu näitaja ) kuna kütusepaak lekkis sai see uus pandud koos uue paagi anduriga. Tujurikkuja hakkas tööle kuid kütuse seier oli siiski nullis. Sai siis võetud enda spido plokk kuljest ära ja proovitud teist. Seier hakkas tööle, selge... Siis sai endaoma laiali kakutud ja teise kyljest see kütuse näitaja ümber tõstetud. Pistsin taha ja ikka ei tööta, siis sai laiali lammutatud varuosa spodo plokk ja võetud sealt kogu trükkplaat ja enda kellad taas sisse koos korpusega ja hakkas tööle. Ja minumeelest taseme andur ja kütuse märgutuli ei ole kooskõlas. Seega ei tasu välistada paagi andurit märgutule töötamise korral. Tekst sai vähe segame vast, kuna mobiiliga kiiruga kirjutatud
  16. 188 / 3.25 80€ 5637 5647 nr
  17. Ise võtsin ka kunagi brake cleaneri ja kaltsuga. Tuli suht hõlpsalt. Ka endal plaanis taga klaasile lasta uus panna. Ei tea kas soendus ribid jäävad terveks. Mingil autol kunagi keegi tuttav oli võtnud ja oli kahjustada saanud osad. On kogemusi kellegil ?
  18. Mis lahendusega ristid kinnitatud on ? Silikoniga rehvlektori külge ?
  19. Vahepeal siiis jh juba autoga ühtteist tehtud.. LSD differ sai alla Kütusepaak sai külge Neljanda pihusti leke eemaldatud Uued tuled ette... JA põhiline asi, käigukastipoolne vändasimmer mis lekkis viimaselajal suht usinalt. Käigukast käis siis maas ja suureks avastuseks on küljes autol tutikas ühemassiline hooratas, tutikas korv ja leevendiga ketas.. Kuna auto eelnevalt sidurit kohapeal päästes hakkas kõrisema.. eeldusel et kahemassiline hooratas teeb seda. Siis see nüüdseks ju välistatud. Sai siis külge kohe uus survelaager. Auto koos, kuid hääl siiski alles Seega järelikult siis teeb vist käigukasti peavõlli laager häält hoopiski...
  20. Eks ma paari nädalajooksul selle summi alla saan kui jääb vali, võtaks sult selle reso ära ja pistaks vahele. Kuid võid ps-i mõõdud kirja panna ja pilt oleks lisaboonus asjast kui viitsid On kellegil ideid kust saada ja mis materjalist täpsemalt cooleri torustik teha. Tahaks ka selle ette või on kedagi pädevat sel alal tegema viisakalt ?
  21. Pakkumine on väga hea Sest hetkel siin mõelnud, et kas panen keskele reso ka.. Või jääb ainult tagapütt (mis tuleb võimalikult originaalilähedase välimuse/otstega. Ei tea kas jääb ainult liiga vali ainult nii... On kogemusi ?
  22. To eix : Pilte pole oluliselt teinud hetkel asjadest.. Uksepolstrite kohapealt on ehitatud uksetasku otsa 16.5cm kõlarite jaoks siis rõngad ja need omakorda kokku viidud ja ära nahatatud.. Kuid need ei kannata just enam eriti kriitikat.. Seega nokin naha maha, teen viimistlust eelnevalt ja läheb uus viisakas nahk peale. Eks teen mingiaeg neist tükkidest pilte.. Uksepolstri endaga nad siis kokku viidud ei ole, käivad ikka kruvidega polstri tagaküljest kinni. Talviste neerude kohta.. Jh, sul täitsa õigus ma usun.. Kuid kuna endaomad tahtsid ära laguneda.. ja eeldasin ,et äkki diisel jääb kargema külmaga hätta sooja puhuvuselt. Siis sai need igaksjuhuks juba ligi võetud. Kuid nüüd asi selge Eks pilte tuleb vast juurde kui mingeid suuremaid muutusi tuleb.. Hetkel mõningatest vidinatest on pilte... Näiteks tulede ristid.. Algselt siis sellised Peale servade lihvi ja kokku keevitamist Kütusepaak siis sai algselt liivapritsiga puhastust.. Seejärel sai PulberTsink peale.. Ja lõpetuseks poolmatt must pulbervärvinäol peale... Seda kõike sai mitmete kihtide paksuselt kohtadesse kus kipub ussitama Lõpetuseks sai siis ka ära survestatud ja lekkeid ei esinenud. Pilt on küll kehvuke.. Kuid siis pudinatest pilt mis ootavad veel külgesaamist. Ja kuna õlisi kasutan ka üldiselt castroli omasi siis sai ka vastav viisakas õlikork ligi võetud Ja diffri õlist ka pilt.. Sama õli ka siis Nissan GTR-ides kasutuses Pudeli alaosas se ka kirjas..
  23. Ei tea, mul ei jäänud midagi lühikeseks ega pikaks.. Augu freesimine võttis aega 20sec ja kõik istus sujuvalt külge.. Kardaani polt sai ka ilusti külge õiges kohas ja ei pidanud sellega jamama hakkama.. Ühesõnaga lati paigaldus võttis aega ligi 10min. Sai küll samaaeg ka Karteri põhja vahetatud. Seega natuke lihtsustas lati kättesaamist see ka Külge jäid sammuti 36-e rooliotsad..
  24. Endal sai küll suht lihtsalt külge.. Mina kinnitasin siis ikka esimeste aukude külge (mis jäävad siis esitulede poole) Nuut läks ka otsa, ja polt külge ilusti.. ülevaltpoolt sai toksitud otsa lihtsalt. Vaja oli siis ainult niiöelda kõrvalistujapoolset seda esimest auku natuke nihkesse puurida/freesida, et polt sisse istuks.. Pukside asemel kasutasime sobivaid mutikaid.. Seda selleks, et 36-e latt kinnituskohalt natuke kitsam.. Et see kõrvade ja lati vahe ära täita.. Vaja siis kas pukse/lihtsamal moel mutikaid või seibe. Muidugi pidi natuke jamama nende võimu torudega latikülge.. Natuke ühte toru väänama et vastu rooli kardaani ei käiks.
  25. Algusest saadik olen väikestviisi arvet pidanud nüüd selle autokallal.. Imestuseks on juba päris hulk raha kulunud. Ja see kõik tundub alles nagu algus Palju jubinaid on ostetud ja osaliselt juba ka vahetatud.. Selles osas andsin ka auto nüüd remonti.. kuna endal hetkel ilgelt kiired ajad ja korralik garaas endal puudub kus vähe pikemalt lahata ja teha. Seega on auto hetkel kasutaja Toivoku käsutuses... Tegemises on palju hetkel... Õlilekete kaotamine Kütuse paak ära vahetada Differ ära vahetada Vedrud ära vahetada Käigukasti hoovastikk Tagasilla suured puksid Käsipidur üle vaadata ... Ja nipet näpet veel Lisan nüüd siis ka siia nimekirja mis kõik soetatud autole on. Lisaks läheb sama nimekiri teema esimesse postitusse ka.. seal ma seda ka koguaeg täiendan Läbisõit ostes : 331 438km ----------------------------------------------------------- Kindlustus 3 kuud : 71€ Karteri põhi + genekas : 40€ Toe Camber tagasilla tallad : 30€ Ristid tuledesse 2 komp : 20€ Udutule klaas vasak : 16€ Velgede + Karteripõhja klaaskuulprits : 35€ Õli poolsünt (10W40) 8L : 35€ Roolilatt E36 : 30€ Sillastend : 30€ Vedrud orig korralikud : 30€ Veel õli 8L : 35€ LSD Differ 3.25 : 300€ LSD Õli 2L : 60€ Püsika kang orig uus : 45€ Turbo Rõhu reg jubin : 15€ Parem udukas : 30€ Chip : 100€ (hetkel veel lõpule viimata) ---------------------------------------------------------- Kütuse paak El katuseluugi mootor + juhtmestik jms Mootorialune plastik/kate Tõmbekonks keeratav ette B piilar, C Piilar Pagasi luugi kõik plastikud Jalamatid orig tumedad Orig neerud Kokku 110€ ---------------------------------------------------------- Kütusepaagi Vedrudee Liivaprits : 30€ ---------------------------------------------------------- Pagasi kõik ilusad/puhtad uued katted (väljaarvatud akukate) Pagasi ruloo kaardin Esipõll 2 ribiga Parem esitiib Kokku 65€ ---------------------------------------------------------- Udutuled 2tk Esi V piduri support Neerud talvised (kinnised) Orig rattavõti Uksepolstrid kõlarikohtadega (AudioFoocus.e kätetöö) Kokku 100€ ---------------------------------------------------------- KOKKU : 1227€ Kõike seda nodi siis ostetud pmst klubikaaslastelt Tänaks siinkohal siis teid kõiki kellelt midagi saanud olen. GTA, Eix22, Siim, Leks, Renxx, jms ---------------------------------------------------------- Hetkel veel täpne arveldus tegemata kuid olemas ka juba: Uued esituled (depo) Xenon kit lähikatesse 4300k H2 tellitud ja juba kohal. Kojameeste all olevad plastikud Uued BMW märgid ette/taha Uus õlikork Tulede tagused plastikud + sinna kuuluvad kinnitustüüblid Neerude/võrede kinnitus klambrid Käsipiduri rem komplekt (vedrud jms jubinad) ----------------------------------------------------------------------------------- Sammuti lähitulevikus järgmised asjad mis kõik tegemist tahavad.. 1. Sumps 2.5" otsast lõpuni otseläbi püttidega 2. Cooleri torustik ja cooler installida 3. Pid Kettad, klotsid kõik uued ja kvaliteetsed 4. Kõik supportid taastada ja värvida 5. Toonklaas jätkuvalt kusagil vaja lasta ärapanna taga külgedele 6. Coilid kevadeks hankida 7. Helitehnikaga tegelema hakata 8. Ideaalis mingiaeg ülevärvimine 9. Veel palju palju plaane

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.