Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. väga heas korras ilma toonita on pakkuda 15/tk
  2. Tahtsin just seda passi teemat küsida, minu algatusel ja ühe teise kasutaja eestvedamisel sai see IX teema käsile võetud , kuigi kes ei hooli ja ei küsi seal, sellel jääb see ikka muutmata. See on hea,et originaaliks tagasi tegemise võimaluse alles jätad Tõsta autot pigem kõrgemaks, mitte ära madalda, küll talvel hakkad kõrgust taga igatsema, kui oled vahepeal ära madaldanud ja mõttetus lumes juba kinni oled. Ixi madaldus saab üldse max -40 olla ja esipooltelgede nurga tõttu ei soovita sedagi. Porimatid pole ikkagi ixi omad (juhi oma just) Mõtlesin et näen selle õige asja ka ära lõpuks
  3. Korralik töö ikka, võiks arvata et polegi paremat näinud siin foorumis. See koht on roostene ka korralikel autodel, kas lansekate vahe mõõtsid ära? Sellest kohast annab tavaliselt järgi, aga noh sellel autol oli kergem r4 moto peal...
  4. Istmed lausa vähem levinud recarod, mitte lihtsalt spordid Kas kõik 4 jalamatti on autos olemas, äkki viitsid juhi kohast ka pilti teha? Taga muidu lihtsalt lip spoiler, mis ei ole m-tech :wink:
  5. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Madaldusvedrud ja madalamad/väsinud vedrud jätavad lääpa (taga vähemalt). Mul näiteks püstakute vahe paigas, aga esiratta kalded ikka valed.
  6. See käru peaks popp ja noortepärane jääma, seega toonklaasist vast ei loobu. Veepump bugatti oma jah, ma ei tea mis firma oma sul on, see igatahes oli loksuvaba.
  7. Jess, esitulede kõrguse regulaator ka nüüd korras. Loodan et jääb pidama ka, üsna kaua jebisin selle asjanduse remondiga, just ühepoole ajami lekkekindluse tagamisega. Ei tahtnud kuidagi pidama jääda, loodan et siiski jääb nüüd pidama. Nüüd siis vaja lahendada järgmised probleemid: * Airbagi variandi ja OBC variandi kangi sebimine, tutikana saaks soodushinnaga 170€ * Airbagi variandi roolialune kate võiks ka olla, jälle saab seda ilmselt ainult uuena 80€ * korralikud uksepolstrid paigaldada * tagaluugi klaas uuesti liimida * toonkile millalgi maha ja uuesti paigaldada * ära poleerida
  8. Leidsin ka välismaa foorumitest õpetusi, aga paraku minu auto peal need ei toiminud. Sealne õpetus kehtib kuni 91a autodele, kataloogi järgi aju kood muutus peale 91a, võimalik et ei saa tänu sellele ise ära nullida. Küll aga sain käppa airbagi veakoodide lugemise. Kui natuke rikkamaks saan, siis tellin ka vastava tööriista ära välismaalt, millega saab airbagi nullida. Mõned meilid juba kirjutatud ja asja kättesaamine täitsa võimalik. Esialgu oli soodsam lahendus leida aju, millele pole viga sisse lastud, piisab kasvõi mõne pistiku lahti ühendamisest, et süsteem enam aktiivne ei ole. (kui aku on ühendatud). Kõik toimingud tuleb teostada maha võetud aku klemmiga, isegi check paneeli lahti ühendamine.
  9. Täpselt nii see toimib, seotud on ta tuledepesusüsteemiga niipalju, et pumba toide jookseb samas juhtmestikus, reaalselt saab selle ilma tuledepesusüsteemita ka peale ja tööle panna. Kui on esitulepesurid, siis on ka intensiivpesu, eraldi neid ei pandud. Lihtsalt mul oli see tööle panemata veel, alt jookseb lisavoolik üles, üleval on kolmikud vahel ja veel üks klapp, mis sai mul tutikas, kuna varuosaautode pealt võetud klapid kõik jooksevad. diislil asub intensiivpesupaak jahutusvedeliku paagi küljes, selle tarbeks lõikusin bensuka õhulugejakinnituse ära ja diisli pumbale tegin parema kinnituse. Sillaregulli läheb ikka arvuti taha, ise seda ei regulli iialgi nii täpselt ära. Kuna esiratta kalded ka valed, siis sai natuke timmimisvõimalust tehtud ja seekord prooviks kalded ka paika saada. Intensiivpesu paak siis see punase sildiga jahutusvedeliku paagi kõrval.
  10. Kuidas taga amordipesa kogu auto raskusele vastu peab, ainult amort isegi väntsutab seda pesa piisavalt, et paljudel on ära mädanenud...
  11. Sellist möla aeti ilmselt laiskusest, kuna mootorivahetuse vormistamine nõuab neil seal pisut töö tegemist ja paberite täitmist. Ise 2 korda teinud ja mõlemal korral põhimõtteliselt jalaga ukse lahti löönud ja uut passi tahnud.
  12. Vahepeal siis tegeletud paljude vigade kõrvaldamisega ja uute avastamistega. Auto hetkel igapäevaliikur ja üsna vajalik, et kõik oleks korras ja töötaks hästi. Sai tegeletud airbagi teemaga aktiivselt, lõpuks sain ka selle korda, nüüd peaks süsteem korras olema ja avarii korral peaksin padjaga näkku saama. Üheks halvaks näitajaks/veaks oli jahutusvedeliku kadumine, leket kusagilt ei leidnud, summutist ka nagu välja ei tule, kõik peaks ok olema, aga vedelik kaob. Kuna eelmise auto peal selliseid jamasi ei olnud, sisi sai kontrollitud asju, mis on teised/uued selle kere peal, aga kusagilt lekkeid ei leidnud. Tekkis huvi paigaldada e36 roolilatt, seoses sellega avastasin ka võimaliku jahutusvedeliku lekkekoha. Tundus, et veepumba või tihendivahelt lekib, kuna punane kuivanud jahutusvedeliku rada sealtkandist tuli. Siis lappasin auto tagasi kokku ja jäi nii nagu oli, nüüd sai muretsetud uus tihend ja hiljem ka kindlapeale väljamineku mõttes uus veepump.Siiani lühikesed otsad olnud ja ei tea õelda, kas olin õigel teel või mitte selle remondiga. Selle remondiga sai alla visatud ka uued roolivardad, nüüd vaja sillaregull jälle läbi käia. Selline mõnus lisa nagu esiklaasi intensiivpesu sai ka tööle rakendatud ja UM`ist võetud õiget karmimat ainet lisapaaki. Tagumised el. aknad vahetasin ka originaalide vastu välja, mis vajasid vanuse tõttu mõistagi vähest remonti/üle käimist. ATM kangi lüliti osa jukerdas ka põhimõtteliselt algusest peale, tagurpidikäigutuled ei lülitunud sisse ja vahest ei tahtnud starterit ka järgi võtta, see sai ka lahti võetud ja korda tehtud. Tegemist jagub igatahes. Hetkel veel päevakorras tagaluuk, klaas ilmselt osaliselt liimist lahti, kuna survekaga lähedalt lastes jookseb vesi sisse. Lisade ja mugavuse poolepealt töötavad autol hetkel kõik lisad peale tulede korrektori, sellega hakkan ka tegelema, kui rohkem aega on. Tankimas... vähe korralikum käsipumba kinnitus intensiivpesu aine veepump
  13. ei ole valmidust olemas, siiani pole kohanud vähemalt. pagassilukk saab toimida ainult siis kui võti oleks sees, uste lukkude erinevust ei mäleta, aga erinevus oli. kas ei liikunud niipalju, kui vaja, või olid kandid puudu (mis vastu lüliti lähevad ja uksed sulgeb sellega)
  14. Kardina kinnitused sul mingid tava kardina omad, need ei pea miskit kinni, räägin et originaalid käivad üleval servas kere sisse, saad neid uuena osta veel. Kui jutt pagassi kesklukust, siis see pole õige detail, pagassi omal ülemine ots ainult 90 kraadise nurga all ja ei ole sellist aasa. Kas sa luku vahetasid ära? kui varem oli ilma kesklukuta pagassilukk, sisi see ei toeta keskluku süsteemi, mis siis et seal see aas on olemas (mäletamist mööda oli tava lukul ka see aas olemas)
  15. Tee palun kuulutus korda, kõik info ikka siia teemasse, mitte et igaüks peab seda eraldi PS`s pärima hakkama, samuti ei näe ma kusagil reaalset mudelinimetust?
  16. tõstad terve ühe külje üles ja keerad tagumist ratast, kui käib vabalt, siis visko otsas.
  17. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    suurde läheb ikka 1.7L
  18. Tahaks näha , millised näevad välja "suht veatud" veljed. "Peamiselt defektivaba" konsooli olen juba ostnud, mis osutus ikka rohkete vigadega konsooliks. Velgede puhul piisab juba, kui saamatud rehvivahétajad on välisservas värvi maha lasknud, siis ei saa neid veatuteks nimetada...
  19. Aga kes keelab Luukide tegemisel saad algust teha valgeks värvimisel..
  20. Mulle isiklikult valged ei meeldi, aga kui on korralik ja värske pill, siis on väga hea väljanägemisega küll...eriti hästi sobiks kroomiga rikastatud pre faceliftile valge värv, aga see pill ka ilus Kunagi vihkasin atm kasti, nüüd meeldib ja on pooled autod atm kastiga, ehk hakkab valge ka kunagi meeldima Kardinal spets kinnitusplastikud üleval kere sees.
  21. kuidas möll läks siis?
  22. Kuna siis pilli avalikkusele näitama tuled El antenni juhtmete valmidust olen paljudel pre-faceliftidel näinud just 325.
  23. Just selle ülemiste pärast ongi kogunemine nüüd kolmapäeviti...
  24. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    näita teistele ka lubadust

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.