Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. Minu kolmnurk tehtud Lauri kolmnurga järgi, materjaliks paksema seinaga vene sõjaväetelgi vaia toru. Kolmnurk on kolmnurk, ma ei teinud seda ju nelinurkset vms, lihtsalt kokkupandav. Kõveraks minemise põhjuse olen juba 5x lahti seletanud. ROOLI SOOVITAN ALATI LUKKU panna, ei kujuta ette lahtise rooliga sõitu, reaalselt on kohe üks oht juures, ei tea iial kuhu see rool seal keerata võib vihma ja libedaga eriti. Kui lahtise rooliga eesolev auto teeb mingi jõnksu, sõidab august läbi vms, siis ju taga veetava auto rattad ka kohe keeravad ja seda pole küll vaja suurel kiirusel. Ei vaidle vastu, et keeramistel ja linnas on lahtise rooliga hea ja mugav, aga maanteel on kindlasti turvalisem kinnise rooliga, seda pole mõtet üldse vastu tulla ajama. Keeramisi on ju palju vähem kui otse sõitu, keeramistel nagunii võtavad kõik hoo maha. Ma ei kujuta ettegi, miks eelpool kõnelenud kasutajatel on autod minema lennanud, järelikult lahtise rooliga üritab auto ikka keerata rattaid kuhugipoole, laske sõidu ajal rool lahti, kas auto veereb vabalt otse?Kõnnib ikka minema ju.
  2. pane amordid külge, läheb natukenegi madalamaks
  3. Kust otsast on see lollus, seleta ära, selleks see teema siin on. Minul pole autod tagant ära kadunud ja sillageomeetriaga kõik korras. Võibolla sinu ümber ehitatud sild soosib sellist jama. Nagu mainisin, oli see ilma moootrita auto,seda poleks olnud võimalik vedadagi lahtiste ratastega, kohe keerasid rattad risti, oled sa varem ilma mootorita autot vedanud et targutad ja seda lolluseks nimetad? Teine auto oli komplektne ja vasakule keerates keerasid rattad paremale, tegu oli kruusateega. Ok, kui sa edaspidi vead rool lukust lahti, siis sellepeale sa tõesti ise ei tulnud, et tagurdada on võimalik rool lukku pannes?
  4. Hehe, rool lukus ikka. Mina ei vea üldse autot rool lukust lahti, selles teie ohtlikus ja autode minemalendamine ilmselt peitubki. Kohe esimesel korral, kui vedasin autot laenatud kolmnurgaga läksid linnas rattad risti ja rehvisuits taga, hea et nii vägisi vedades kannatas 100m eemal teelt maha bensukasse sõita.Asja soodustas mootori puudumine, aga sama asi juhtus kodusel prooviringil komplektse , kus keeramisel rattad keerasid hoopis teiselepoole...Peale seda ei sõida ma enam rool lukust lahti. SEE ON EBATURVALINE, kui ei tea kuhu tagumise auto rattad pöörata võivad lambist, eriti kui lühike veokolmnurka ja selline asi mõjub suurema jõuga vedavale autole...Selline tahtsingi välja jõuda. Mis puutub videosse, siis ma küll ei näe seal mingit erilist lollust? Kerge auto ja see sillakonstruktsioon on ette nähtud ju saama selliseid jõudusi.Pole ju vahet ,kas murrad kurvi suure hooga või tagurdad väikse hooga rattad risti lohisemas. Videos olev kolmnurk samuti kokkukäiv nikats.
  5. See ongi selle lühikese tiisli pärast. See pole hea ei edaspidi ega tagurpidi sõiduks.
  6. Jäigaga saab tagurdada väga hästi, ei olnud ta midagi vedel, tunda ikka, ütlesin et selle jupiga kõik liialt tunda juba. tean isegi et see subrjonok lühikese tiisliga, sellepärast väga halb ongi, ise seda vedanud küll ja arvasingi et selle vene ime siin näiteks tood. Novott, nüüd ütlesid õige vastuse ja 2 lehekülge möla on asjata,sest vastupidiselt teile (Siimu,Dreamon) pole minul ükski auto minema lennanud jäigaga vedades. Isegi sellel kõige ohtlikumal korral jäi auto taha.
  7. Pagassi mahtumine ongi ainuke eelis, selle tarbeks minuoma kokkupandav, mis talle saatuslikuks sai tugevuse poolest. Miks ühtegi haagist ei tehta siis nii, et püsiks kohe veetava p*rses? Pikema tiisliga parem manööverdada, tagurdada jne, see ammu teada. Sellise lühikese jupiga annab iga veetava või vedava autoga tehtav/toimuv liigutus tunda. Ühe e30 teist vedada ei saaks, kui tagumine nii seljas elaks,
  8. Sellise lühikese kolmnurgaga julgeks vast mõnele maasturile e30 sappa võtta. Selline kolmnurk teeb vedava auto manööverdamise ju palju raskemaks.
  9. e30 originaalvarudest peaks olema kõige jäigemad (ehk siis kergema autoga kõige kõrgemale jääma) kärukonksuga atm kastiga 325ix touringu tagavedrud.
  10. Arvata on, et see siin mõttetu vaidlus ja keegi ei tagane oma arvamusest, aga sain Laurilt ka seda kolmnurka ja ta ütles , et sina selle ära lõhkusid (kõveraks väändunud)
  11. Esimene pilt on peaaegu nagu Betriebsanleitungi kaanepilt, seda juba küllaga nähtud
  12. Vedasid neid autosi Lauri kolmnurgaga, arusaadav, see oli veel õhema seinaga torust tehtud, kui minuoma. Rõhutan endiselt, kui auto korras ja korralik kolmnurk, siis ei juhtu midagi. See on sama turvaline, kui haagise või nn konnaga.
  13. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Poest? Toidupoest internetipoest ja esinduse poest ikka saab. b osa poest vast ei saa, tutikal b õõtsal ka pole küljes seda.
  14. Dreamon, alustuseks, miks sa tsiteerid pikka juttu, väga ebamugav on lugeda nii. Ma ei üldista midagi, pakkusin erinevaid variante välja, ma ei saa aru mis jura sa ajad? Lennukid on mõeldud ka õhus püsima, aga mõni kukub ikka alla, sellepärast ära ei keelata teiste lendamist ja ei tembeldata ebaturvaliseks. Ka kurvis ei juhtuks midagi. Kas sa loed ikka mu vanu postitusi ka ja hakkad ükskord aru saama asjast, miks mul juhtus? See miks sul juhtus on ka juba täiesti arusaadav. Mille eest sa teisi hoiatad ma aru ei saa? Ma hakkan ka teisi hoiatama, sest sul on peale pandud raskem ja liialt üle esisilla ulatuv 3,5 liitrine mootor, mis võib samuti kurvis sealt vahelt minema lennata, sest need isetehtud mootorikäpad ei pruugi enam mootorit kinni hoida kaheksaste poltidega. Jäiga ühendusega veetakse erinevaid autosi juba läbi aegade, kui kõik on korras, ei juhtu midagi. Kere korras, jäik ühendus korras.
  15. Uskumatu, et isegi silda ei osata enam remontida...
  16. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    e30.de esileht ongi link
  17. Need otsad on valmistatud piisava tugevusega, et vastu pidada auto transportimisele.Poolraami otsad ei ole nõrk koht. Reaalselt jääb veel 50% varu, sest kui sa nüüd järele mõtled, siis tehasest on veokonks loodud külge keeramiseks just ainult ühele poolraami otsale ja ainult kahele kaheksasele poldile.Te keerate need kaheksased poldid juba veokolmnurka külge keerates üle ilmselt, piirake oma jõudu. KAS TE INIMESED (VÕI SIIS AINULT DREAMON) SAATE ÜKSKORD ARU, ET SEE MINU VEOKOLMNURK MURDUS KÕVERAKS VASTU MINU 325IX KERE NURKA SELLE AASTA ALGUSEL KODUJUURES KEERATES, KUI TAGUMINE AUTO SURUS VEDAVA AUTO TAGUMIKU LIBEDAGA ÄRA. Murdsin sirgu ja soome minek, mis ühekorra juba ära paindunud, see paindub järgminekord kergemini.Kahju et ma pilti ei teinud, sest paistab, et inimesed ei saa lihtsast asjast aru. Mul on kokkupandav kolmnurk, kus ühepoole aas on poldiga. Vasakule keeramist ei soosinud enam tänu kolmnurga ehitusele ja varem saanud vigastusele. Ma ei tea mida või kuidas teie oma autosi transpordite. Ebaloogiline, et sirgel teel midagi juhtub, lauges kurvis samuti, keerakutel hoog maha ja suure kaarega - samuti ei juhtu midagi.
  18. Dreamon, see pildil on sul 83a raibe, kusjuures ikka täielik raibe (sorry, kui solvan) Imestan, et see veel üle aasta ringi vuranud ja nüüd sealt veel juppe müüd?? Käisin seda Vaatamas mitu omanikku tagasi, no pole nii hullu e30 veel näinud. Esiteks on need otsad siin täiesti ära mädanenud ja 83a pillidel võis see olla teisiti lahendatud, siis pandi õrnad plekistanged, mitte sellised stanged, mis võtaksid 5km tunnis löögi vastu ilma deformeerumata. Siiani pole kunagi need otsad järgi andnud, reaalselt võiks selle jäiga kolmnurgaga keeramise ajal mädanenud auto pooleks ka keerata ja siis kolmnurka süüdistada
  19. Sellel on juba uus omanik põhimõtteliselt, hetkel peaks järgisõit toimuma
  20. eix22 vastas zius postitusele asukohas Tuuninguks vajalik
    Kõik detailid on erinevad.
  21. eix22 vastas Lauri1 postitusele asukohas Autod
    Kas mina kakkusin selle ribadeks? Kui mulle pakutakse, siis ostan. Pealegi ostan neid asju selliste hindadega, millistega teie enamus siin foorumis ei ostaks tervet autotki. Sisu praktiliselt perses, saan mõne asja ja kui nägid, siis pakkusin seda tagasi , mida head ma sealt sain ei tea?? Autost rääkides, siis tol korral, mil ma sisu välja rookisin, oli selle auto seisukord selline, et ma poleks seda juppideks isegi võtnud omale, mis korralikust masinast sa räägid? Vahe on ikka suur, kas kakkuda mingi raibe ribadeks, et teised saaksid kasu või rikkuda 20-25a säilinud tehasepill ära oma üüratute jõusoovide pärast. Mõttetu möla ikka.
  22. e30 aluõõtsa on väga vähe saada ja need vähesedki on läbi šarniiridega. Tutikas maksaks 200e tk umbes ja b-osana seda ei leia. Ei jää ju muud üle, kui taastada.
  23. eix22 vastas rebazz postitusele asukohas Probleemid
    Kui mootor pole korras, siis ei tee seal pumbavahetusega midagi, per*es mootorile pole ju mõtet pista korralikku pumpa ja loota selle kolkimisega hiljem korras ja hea minekuga mootorit. Õhulugeja oli lihtsalt näide bensukate näppimise objektist. Diislil on peale pumba veel muid kohti , millele tähelepanu pöörata, ei ole kohe pumpa mõtet metsa visata, kuigi enamasti on need pumbad suht otsas.
  24. eix22 vastas rebazz postitusele asukohas Probleemid
    Ei tea, ise vähemalt kahte näppimata autot näinud, mis tehase seades veel ja käivituvad poolest pöördest ja kõik on ok. Arvad, et kui see pump mõne teise autopeale panna, siis peaks seda kohe näppima hakkama, sest ta oli tehaseseades ja uus auto (teine sama vana auto) vajab rohkem kütust ja seda kaaane peale löömise teel? Ma pole diisli spets ega üleüldse mootorispets, nii et ei pea midagi tõsiselt võtma mu jutus...
  25. eix22 vastas rebazz postitusele asukohas Probleemid
    KUi vana pump töötab, auto käivitub normaalselt igal ajal, siis peaks nagu töötama see? Kolgid niikaua kuniks kõik tundub ok olevat Pakun välja, et neid näppimata asju e30 puhul liigub väga harva, olgu selleks pump, õhulugeja või terve auto, kõigel on kallal käidud alati. minul võttis algselt 7.6 sajale, mis tundus palju olevat, proovisin ja timmisin ka erinevaid asju, hakkas rohkem võtma, 9-10 sajale. Sain näppimata aju, mille järgi vaatasin tehase seade järgi ja kruvisin omal ka tagasi. Viimased arvutused näitavad jälle 7.6 sajale. Samas on atm kastiga ,kont uhas , lühikesed otsad, et see 9-10 ongi ehk normaalne 15 sajale kindlasti pole normaalne, kudias selle tulemuse said? Panid 15 liitrit tühja paaki ja said 100km sõita? Kuskil miskit ei leki?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus