Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
    6 164
  • Registreerus

• Võidetud päevi

237

Kõik, mis eix22 postitas

1. Esimene pilt on peaaegu nagu Betriebsanleitungi kaanepilt, seda juba küllaga nähtud
  2. Vedasid neid autosi Lauri kolmnurgaga, arusaadav, see oli veel õhema seinaga torust tehtud, kui minuoma. Rõhutan endiselt, kui auto korras ja korralik kolmnurk, siis ei juhtu midagi. See on sama turvaline, kui haagise või nn konnaga.
  3. eix22

Lobamokkade rubriik

Poest? Toidupoest internetipoest ja esinduse poest ikka saab. b osa poest vast ei saa, tutikal b õõtsal ka pole küljes seda.
  4. Dreamon, alustuseks, miks sa tsiteerid pikka juttu, väga ebamugav on lugeda nii. Ma ei üldista midagi, pakkusin erinevaid variante välja, ma ei saa aru mis jura sa ajad? Lennukid on mõeldud ka õhus püsima, aga mõni kukub ikka alla, sellepärast ära ei keelata teiste lendamist ja ei tembeldata ebaturvaliseks. Ka kurvis ei juhtuks midagi. Kas sa loed ikka mu vanu postitusi ka ja hakkad ükskord aru saama asjast, miks mul juhtus? See miks sul juhtus on ka juba täiesti arusaadav. Mille eest sa teisi hoiatad ma aru ei saa? Ma hakkan ka teisi hoiatama, sest sul on peale pandud raskem ja liialt üle esisilla ulatuv 3,5 liitrine mootor, mis võib samuti kurvis sealt vahelt minema lennata, sest need isetehtud mootorikäpad ei pruugi enam mootorit kinni hoida kaheksaste poltidega. Jäiga ühendusega veetakse erinevaid autosi juba läbi aegade, kui kõik on korras, ei juhtu midagi. Kere korras, jäik ühendus korras.
  5. Uskumatu, et isegi silda ei osata enam remontida...
  6. eix22

Lobamokkade rubriik

e30.de esileht ongi link
  7. Need otsad on valmistatud piisava tugevusega, et vastu pidada auto transportimisele.Poolraami otsad ei ole nõrk koht. Reaalselt jääb veel 50% varu, sest kui sa nüüd järele mõtled, siis tehasest on veokonks loodud külge keeramiseks just ainult ühele poolraami otsale ja ainult kahele kaheksasele poldile.Te keerate need kaheksased poldid juba veokolmnurka külge keerates üle ilmselt, piirake oma jõudu. KAS TE INIMESED (VÕI SIIS AINULT DREAMON) SAATE ÜKSKORD ARU, ET SEE MINU VEOKOLMNURK MURDUS KÕVERAKS VASTU MINU 325IX KERE NURKA SELLE AASTA ALGUSEL KODUJUURES KEERATES, KUI TAGUMINE AUTO SURUS VEDAVA AUTO TAGUMIKU LIBEDAGA ÄRA. Murdsin sirgu ja soome minek, mis ühekorra juba ära paindunud, see paindub järgminekord kergemini.Kahju et ma pilti ei teinud, sest paistab, et inimesed ei saa lihtsast asjast aru. Mul on kokkupandav kolmnurk, kus ühepoole aas on poldiga. Vasakule keeramist ei soosinud enam tänu kolmnurga ehitusele ja varem saanud vigastusele. Ma ei tea mida või kuidas teie oma autosi transpordite. Ebaloogiline, et sirgel teel midagi juhtub, lauges kurvis samuti, keerakutel hoog maha ja suure kaarega - samuti ei juhtu midagi.
  8. Dreamon, see pildil on sul 83a raibe, kusjuures ikka täielik raibe (sorry, kui solvan) Imestan, et see veel üle aasta ringi vuranud ja nüüd sealt veel juppe müüd?? Käisin seda Vaatamas mitu omanikku tagasi, no pole nii hullu e30 veel näinud. Esiteks on need otsad siin täiesti ära mädanenud ja 83a pillidel võis see olla teisiti lahendatud, siis pandi õrnad plekistanged, mitte sellised stanged, mis võtaksid 5km tunnis löögi vastu ilma deformeerumata. Siiani pole kunagi need otsad järgi andnud, reaalselt võiks selle jäiga kolmnurgaga keeramise ajal mädanenud auto pooleks ka keerata ja siis kolmnurka süüdistada
  9. Sellel on juba uus omanik põhimõtteliselt, hetkel peaks järgisõit toimuma
  10. eix22

M: 325IX laiendid

Kõik detailid on erinevad.
  11. eix22

M: 324TD Touring 89a 750.-

Kas mina kakkusin selle ribadeks? Kui mulle pakutakse, siis ostan. Pealegi ostan neid asju selliste hindadega, millistega teie enamus siin foorumis ei ostaks tervet autotki. Sisu praktiliselt perses, saan mõne asja ja kui nägid, siis pakkusin seda tagasi , mida head ma sealt sain ei tea?? Autost rääkides, siis tol korral, mil ma sisu välja rookisin, oli selle auto seisukord selline, et ma poleks seda juppideks isegi võtnud omale, mis korralikust masinast sa räägid? Vahe on ikka suur, kas kakkuda mingi raibe ribadeks, et teised saaksid kasu või rikkuda 20-25a säilinud tehasepill ära oma üüratute jõusoovide pärast. Mõttetu möla ikka.
  12. e30 aluõõtsa on väga vähe saada ja need vähesedki on läbi šarniiridega. Tutikas maksaks 200e tk umbes ja b-osana seda ei leia. Ei jää ju muud üle, kui taastada.
  13. eix22

bmw 324 td kütuse probleem

Kui mootor pole korras, siis ei tee seal pumbavahetusega midagi, per*es mootorile pole ju mõtet pista korralikku pumpa ja loota selle kolkimisega hiljem korras ja hea minekuga mootorit. Õhulugeja oli lihtsalt näide bensukate näppimise objektist. Diislil on peale pumba veel muid kohti , millele tähelepanu pöörata, ei ole kohe pumpa mõtet metsa visata, kuigi enamasti on need pumbad suht otsas.
  14. eix22

Ei tea, ise vähemalt kahte näppimata autot näinud, mis tehase seades veel ja käivituvad poolest pöördest ja kõik on ok. Arvad, et kui see pump mõne teise autopeale panna, siis peaks seda kohe näppima hakkama, sest ta oli tehaseseades ja uus auto (teine sama vana auto) vajab rohkem kütust ja seda kaaane peale löömise teel? Ma pole diisli spets ega üleüldse mootorispets, nii et ei pea midagi tõsiselt võtma mu jutus...
  15. eix22

KUi vana pump töötab, auto käivitub normaalselt igal ajal, siis peaks nagu töötama see? Kolgid niikaua kuniks kõik tundub ok olevat Pakun välja, et neid näppimata asju e30 puhul liigub väga harva, olgu selleks pump, õhulugeja või terve auto, kõigel on kallal käidud alati. minul võttis algselt 7.6 sajale, mis tundus palju olevat, proovisin ja timmisin ka erinevaid asju, hakkas rohkem võtma, 9-10 sajale. Sain näppimata aju, mille järgi vaatasin tehase seade järgi ja kruvisin omal ka tagasi. Viimased arvutused näitavad jälle 7.6 sajale. Samas on atm kastiga ,kont uhas , lühikesed otsad, et see 9-10 ongi ehk normaalne 15 sajale kindlasti pole normaalne, kudias selle tulemuse said? Panid 15 liitrit tühja paaki ja said 100km sõita? Kuskil miskit ei leki?
  16. eix22

Minuteada kolgitakse kaant juba kulunud pumbaga, normaalse töökorras asja kaant ei kolgita, kütust ja pööret regullitakse ajust. Ma pole veel mitte ühtegi kolgitud/näpitud varianti näinud, mis töötaks perfektselt , võtaks normaalselt kütust ja läheks normaalselt edasi. Miski nendest kolmest on alati puudu. Mulle tundus samuti algul, et võtab palju kütust, peale näppimist tundus kõik parem , aga siiski see tundus, reaalis nutan seda küttekulu taga nüüd, mis oli enne näppimist.
  17. Millistel alpinatel on ventiil kapsli all?
  18. See on ju siin foorumis ka üleval juba..
  19. eix22

M: 324TD Touring 89a 750.-

Kes auto ära ostab, võib sisu osaliselt tagasi osta desing edition ...
  20. Netis otsinguga tuleb terve rodu http://www.google.ee/search?q=sarniiride%20taastamine&ie=UTF-8&hl=et Väidetavalt kestavad need kauem, kui vahetatavad sarniirid. On nad sul seal juba ju 20a all olnud, taastada pidi saama väidetavalt paar korda.
  21. eix22

Lobamokkade rubriik

raske on sellistest mitmekeelsetest tekstidest arusaamine ka... Viska see kokku keevitatud differ sealt minema. Sul ei ole ju jäigad puksid, kumm on kumm.
  22. eix22

Süütevõtme pirn

h2 oli muidu odavam ...3.5e, teen sealt tellimuse, kas tagavaraks ei taha
  23. eix22

M: BMW E30 318 2,3 900€ KIIRE

Jää nüüd rahulikuks ja ära hakka lahmima mees, tean seda masinat juba sellest ajast, kui see Renxi oma oli. Seda auku katuses on eelmised omanikud ka maininud oma teemades.
  24. eix22

M: 316i FL Kupee 90a

Terv, vabandust, masin alles küll, aga jääb omale ja on juba laiali lõhutud korda tegemiseks.
  25. eix22

Süütevõtme pirn

Kas 4e tundub tõesti nii räigena, et väärib mööda linna ringi sõitmist ja mujalt selle pirni otsimist? Milleks pead vaevata, telli um ära, kui oomipoes pole, siis ära rohkem kütuseraha raiska.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus