Kõik, mis yg3 postitas
-
K: Bauri tuvastamine
mis selgunud selle ümberehituse kohta?
-
Niisiis on sellelegi soome masinale pandud mootori doonori plekk kapoti alla.
-
Minu isendi puhul tõsteti M30B28 E12-lt E24-le ,mis omas tehasest välja veeredeski samat mootorit. 528 -77 pealt 628 -80 millega muutus väljalaske aasta soome paberites 628-77.
-
Ma tõin endale Soomest E24,millel oli samamoodi jamatud. Mootori vahetusega oli pandud doonorauto (E12 2,8) plekk kapotti alla. Ja minu kere algne plekk anti kaasa. Pole veel saanud Eestis arvele tänu sellele. Soomes asjad kuidagi imelikud
-
O: E30 tweetrid
Ostaks E30 orig. tweetrid. Pakkumised paluks PS.
-
Lobamokkade rubriik
E32 xenon tule klaasidel pole DC tähiseid. Osadel Depodel pidavat leiduma.
- M:tagumised el. akende tõstukid.
-
KALENDER 2014 - HÄÄLETUS
1. 9 2. 12 3. 13 4. 19 5. 21 6. 29 7. 32 8. 38 9. 47 10. 49 11. 55 12. 59
-
M:tagumised el. akende tõstukid.
Vahetaks lsd või sportistmete vastu + minu poolne komp.
-
FL. Pilt lisatud. Kaasa pakkuda ainult 1nupp.
-
-
Eelsüüte küünaldeni vool ei jõua !?
Tänud Asi toimima saadud.
-
Eelsüüte küünaldeni vool ei jõua !?
Kas kusagil on kaitse või relee,mida otsima peaks? Kas kusagil leidub 324td kogu el.skeem? Parimatega.
-
esimesed poritiivad
Sai endale Klokkerholm-i karbid ostetud ja pole nende kohta yhtegi halba sõna öelda. Klokkerholm-i A1 kvaliteet võib ju maksta 2x rohkem,aga kaup on ka vähemalt 2x parem !
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://www.okidoki.ee/item/2145637/
- M
- M
-
M
Pakkuda on ketaste terve Compacti tagasild õõtsade,rummude,kettaste,suportitega jm. sinna kuuluvaga. E30.Esimesed püstakud ,suportid. E36 kettad ja rummud. Pidurid flantsidega Külgekruttimis vaev ainult. Asuvad Keilas. Hind: 300.-
- Mis pistik see on?
-
Mis pistik see on?
- tahaks osta m teh 1 või 2 rooli
http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=56&t=147998&p=14706414&hilit=e34+rool#p14706414- Mis pistik see on?
kas 92a. vajab ka sidurilülitit siis?- Mis pistik see on?
Suppper. Lootsin,et on see. Tänud Eix !- Mis pistik see on?
- tahaks osta m teh 1 või 2 rooli
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus