Hüppa postitusse

yg3

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis yg3 postitas

1. Hommikuprogramm laseks praegu nagu iga kord seda. Lugu on mõnus.
  2. yg3 vastas m20b20 teemale, kohas Vaba teema
    mis selgunud selle ümberehituse kohta?
  3. yg3 vastas m20b20 teemale, kohas Vaba teema
    Niisiis on sellelegi soome masinale pandud mootori doonori plekk kapoti alla.
  4. yg3 vastas m20b20 teemale, kohas Vaba teema
    Minu isendi puhul tõsteti M30B28 E12-lt E24-le ,mis omas tehasest välja veeredeski samat mootorit. 528 -77 pealt 628 -80 millega muutus väljalaske aasta soome paberites 628-77.
  5. yg3 vastas m20b20 teemale, kohas Vaba teema
    Ma tõin endale Soomest E24,millel oli samamoodi jamatud. Mootori vahetusega oli pandud doonorauto (E12 2,8) plekk kapotti alla. Ja minu kere algne plekk anti kaasa. Pole veel saanud Eestis arvele tänu sellele. Soomes asjad kuidagi imelikud
  6. Keskkapsel liiga lai 4x100 peale üleminekuks ja lisaks väikesed avad, mis tuleks ära kaotada. Ja seestpoolt pole kõige sobivam.
  7. http://i4.photobucket.com/albums/y121/originalMJG/DSC00849.jpg Kapslitega ,aga tulemus peaks viisakas ka tulema nendetagi Praegusel hetkel:
  8. Teen järgmiseks 5x120-st 4x100-ks MIM 16x8 et10 rant ise on 8cm. Peaks tulema midagi sarnast Hind tuleb neil max 450€ Meenutavad su lemmikuid style 32.
  9. yg3 lisas teema, kohas Audio - Video
    Ostaks E30 orig. tweetrid. Pakkumised paluks PS.
  10. yg3 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    E32 xenon tule klaasidel pole DC tähiseid. Osadel Depodel pidavat leiduma.
  11. Borbet B 17x8,5 5x120 krõbeda hinnaga: http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=58&t=193519&p=14875025&hilit=borbet+B#p14875025
  12. Ise pooldan ka pigem ümberpuurimist(rataste väärtus tõuseb 4x100-na ja ET jääb väikeseks) Paar pilti enda pooleliolevatest suveratastest Ümberpuuritus Remotec A 16x8
  13. Nüüdseks turbo ära ühendatud ja puhuma pandud-liigutab küll palju paremini,kui originaal ,aga pole ikka veel see. Bar-e pole veel mõõtnud. Kuhu oleks kõige mõistlikum ühendada rõhu kell? Suve rimsid said 4x100-ks ümber tehtud ja üks sai kergelt ära poleeritud. Plaanis saada nad sama peegliks,kui esimese pildi BBS-id. Mis mõõdus 16x8 veljele rehvid panna? Kui kellegil selliseid Remotec-eid müüa,siis ootan pakkumisi
  14. Üle pika aja peaks siis teemat täiustada. Vahepeal: *rull kambris värvitud. *uus T3 turbo. *tagumised el. aknad. *uus kasutatud roosteta luuk soetatud lisaks. *16x8` Remotec-id *püsika kang To do list: *uksed ja tiivad lõplikult paika saada, *karbilaiendid külge *kõrgsurvepump paika panna. Ja kuna kevadeni aega on,siis võib vaikselt timmida ja nokitseda.
  15. 1. 9 2. 12 3. 13 4. 19 5. 21 6. 29 7. 32 8. 38 9. 47 10. 49 11. 55 12. 59
  16. Vahetaks lsd või sportistmete vastu + minu poolne komp.
  17. FL. Pilt lisatud. Kaasa pakkuda ainult 1nupp.
  18. 4 ukselisele E30-le. juhtmestikuga kuni postini. Asukoht Keila Hind 120€ 56846560 Ivo.
  19. Tihend ainult servades. Aitaks hiljem pealepingutamine ,kuna tihend uus.
  20. Tore pill Probleeme selle hiina turboga pole olnud? Puhub hästi?
  21. E28 kolde flants on T3 tüüpi ja on erinev. Minu arust on E28 kolde avad ka natukene suuremad. Downpipe sobib mõlema puhul. Jürisoo juures chipimine 100€.
  22. Sai tehtud nii nagu hetkel sain ja kuidas mõistlikuks pidasin. Mul pole aega,et kõike pulkadeks lahti võtta. Ostsin ta selleks,et temaga sõita, mitte elupäevade lõpuni kuuri all imetlemiseks. Igatahes on mul sellesse ületuiskamisse rohkem usku,kui üldse mitte midagi teha. Edaspidi jäta oma negatiivsed postitused endale. Kõik ei ole sinusugused.
  23. Enne sai needki detailid võimalikult puhtaks tehtud. Ma usun,et kivikaitse ja värvikihtide all peavad nad kauem. Sry Eix ,et ei küsinud enne sinu käest,kuidas seda kõike tegema oleks pidanud. Tegin nii,nagu hetkel vajalikuks pidasin.
  24. Mootorist oli ainult plokk karteriga küljes. Ega poleks külili ajandki,kui kere oleks nõrk olnud. Poleks tegemagi siis hakanud. Üle sai tuisatud,et saada mingigi lisa kaitse detailide eluea pikendamiseks. Kardaan jäi puutumata. Muud miks mitte mööda minnes lisakihtidega kaitsta?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.