Hüppa postitusse

P2hkel

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis P2hkel postitas

1. Mnjah Raimol on hea mootor kyll aga tahaks ennem keretööd ära teha ja peale seda tahaks sildades väiksed uuendused teha ja peale seda korralik mootor vahele. Aga eks näis. 8)
  2. Niih nüüd siis plaan m50b25 vahele panna et mis targemad sellest arvate, või äkki soovitate midagi muud ?
  3. Niisiis, et ikka ei vea mul selle autoga eile öösel siis kui sõpradega sai ringi tripitud ja piu pandud juhtus väike õnnetus. Nimelt siis läks 1 lõdvik katki ja ei pannud seda tähele ja lõpuks kui temperatuuri andutit juhuslikult vaatasin oli juba hilja. Et jah jooksis siis mootor kokku mul aga egas midagi nüüd siis peab suurema mootori otsingule asuma. :roll: Edit: Aga oligi lõpuks aeg ilmselt lükkan auto sõbra garagesse ja kevadel alles masina välja ja selle ajaga üritan siis keretööd ära teha väike sildade uuendus ja siis juba vähe kangem mootor kah vahele. 8)
  4. Ohoh isegi 4 asja on hellasid pole ees aga need kah millalgi nüüd lähiajal plaanis aga on udukad, siis põll uuesti ees, neerud mustad ja bmw märk (mida vahepeal ei old ) Seda ise tähele eoi pannud.
  5. Kvaliteet pole küll kõigeparem, aga leidke 3 erinevust mida enne ei old. :wink:
  6. Stange värvimata jag veel, kahjuks sind ei pand tähele igatahes kapott peal põlle pole viitsind veel külge panna ja täna on liiga paha olla et seda teha aga omme panen külge.
  7. Väga kena amsin aga m3 märgid võiksid küll tagant ära kiskuda ja see totralt suur bmwhouse kleeps kah nii kena ei ole.
  8. Väga hea et otsustasid liituda ja kutsumisest oli kah sutsu abi vb. 8) Väga ilus rull ja nüüdesks siis siin klubis 2 ac snicheri mootoriga cabriot :wink:
  9. Kah mõte et teeks siis mingi 7 paiku seal äkki sest siis peaks ummikud kah kadunud olema juba ..
  10. Tallinnas bakt kaubandusest (ehk bosch) saaks sulle sutsu odavamalt kui tarvis.
  11. Et siis teeks väikse kogunemis neljapäeval 31.07 kell 18:30 Tallinnas mustika parklas äkki, olenevalt siis ilmast, et kas sees või väljas ?
  12. Okei aga kas ise viisid nagu jupid kohale v kuidas ?
  13. Aga kui saladus pole siis kus kohas sa seda rooli lati vahetust tegid ja mis hinnaklassi see jääb kah ? :roll:
  14. Väga kena masin! Jõudu ja jaksu sulle. :wink:
  15. See masin on ikka ülikenast 100x veel kenam. 8) Muud midagi lihtsalt ei ole öelda selle masina kohta. :wink:
  16. http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=59296&postdays=0&postorder=asc&start=0 Loodan et ei pahandata et linkin.
  17. Mina olen sinna igatahes minemas... :roll:
  18. MA arvan et ma oleks käpp kui see toimub õhtu poole. :wink:
  19. Väga kena masin jah ja võiksid ka aktiiveslt üritustest osa võtta ja autot näidata üritustel. :wink:
  20. Oli siis kokkutulek missugune 4 autot kohal ja puha
  21. Halb kvaliteet ja parimad kohad jäid välja Millaski panen pildid kah ülesse mis rehvidest järgi jäid. Lõbus oli ja ise imestasin kah et milleks mu masin võimeline on. 8) Ahjaa muideks eile ülevaatusel käies avastasin et mu tagumised pidurid võtavad ainult 0.20% haakuvust ja kässar vabsee ei tööta. Aga läbi sain igatahes küll selle ülevaatuse.
  22. Mina olen tulemas aga mul auto suhteliselt eba puhas Aga ma üritanenam vähem korda saada. Aga kohal ma olen.
  23. Koguneks lihtsalt mõni õhtu kuskile ? Ja siis räägiks nendest rajapäevadest jne ..
  24. Ahsoo selge aga nuh kui linna vahel liigelda ilustyi saab siis endal kah plaanis sama tee läbi käia ilmselt kunagi aga esialgu tahaks lihtsalt 2.5 veermiku peale ümber ehitada.
  25. Aga kas nii suurtest pidurites ka kasu onn enne seda kui m5 mootori vahele tõstad? Et nuh kas nad saavutavad sellise kuumuse et nad normaalselt tööle hakkavad?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.