Kõik, mis P2hkel postitas
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
On keegi homme tulemas kah ?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://www.auto24.ee/used/969513 http://www.auto24.ee/used/968760
-
Ei anna ise tükk aega seda juba taga otsinud.
-
Miks te nii hilja sellest teada annate alati.. Aga Kolmap olen kindalsti platsis ja kui lund veel on siis võiks koos kuskile lollitama kah minna pärast poole.
-
Lagi koos el. luugi süsteemiga on minu käes.
-
BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
Niih helisüsteem on sees, pilte unustasin muidugi teha aga ega heli ei saagi piltidega edasi anda. Paigaldasin seda kõike sõbraga koos ja võttis see meil aega umbes 8 tundi, aga nuh pole mõlemad teab mis heli paigaldus proffesionaalid kah. Lõpp tulemusega jäin väga rahule ja oma eelarvet vaaadates sain isegi parema tulemuse kui ootasin.
-
Mis siis ikka: *Woofer on Focal sub P25 DB *Võim woofrile on MDS 850w monoblock *Komponent kõlarid on Focal 130V1 seeria koos Focal TNB twieetritega *Korralikud rockford fosgate juhtmed Ja juhtima hakkab seda kõike miskine GAS-i makka mis ei ole just kõige parem aga oli vennal hetkel üle ja see läheb ajutiselt külge. Hiljem asemele tulev makk on Pioneer DEH-6300SD
-
Niih täna jõudis, siis minuni must lagi koos el. katuseluugi süsteemiga (tänud Eixile maha võtmisel abistamisega ja Lauri1 juppide eest). Eks ole näha millal jupid autosse jõuavad aga loodan et äkki paari nädala jooksul. Lisaks sai eile ostetud roolivõimu süsteemi jaoks lõpuks uued vask seibid ära üritan lähiajal roolivõimu korda saada ja uue õli sisse valada. Ja lõpetuseks sai, siis lõpuks natuke helisüsteemi vidinaid ostetud täna, hetkel läheb miskine algne versioon sisse, aga peale keretöid ja uue mootori pealepanekut saab seda ilmselt veel täiendada. Aga hetke helisüsteemi eest suured suured tänud Audiofookusele ja Kalevile(sake), selle üritan kah lähipäevil sisse installeeirda, eks näis kuida see välja kukub, Täpsemalt räägin tehnikast siis kui asi paigaldatud ja mõned pildid kah tulevad. Vahepeal toimunud nii palju, et seibid said lõpuks taga amordi patjadele vahele ja esimene parem tuli sai välja vahetatud.
-
Lobamokkade rubriik
Ma liigun kah õhtupoole linna peale natukeseks hullama ilmselt
-
318 IS '91 - Priit
Margo sa ei ole ainukene mulle jääb samuti see masin silma igapäev Ja mööda vuhisedes tundub täitsa sile pill olevat kui see tagatiiva mõlk välja arvata.
-
Viimased Kleebised saadaval!
Võtaks 2 valget 5x5 kotkast ja ühe kirja.
-
Vaatab mis kell lõpetan võib olla olen isegi kohal täna.
-
Selge siis peab minema ja ostma UM-ist need ja alla kruttima kui uued febi toodangu amordi padjad kohale jõuavad ..
-
Mul oli amordil ainult üks seib küljes ja selle panin ka tagasi ..
-
Panin lemföberi omad aga pingutasin valesti või satturs praak partii aga kogematta löök august läbi sõites lõi puksi korpusest välja.
-
Hakkas igav ja mõtsin, et paneks need pildid kah ülesse millega kalendrisse üritasin saada, aga mingitel tehnilistel põhjustel ei saanud neid pilte lahti. Aga pildid siis: Aga igatahes auto juures vahepeal nii palju juhtunud, et olen siis tagumised amordi padjad mõlemad veelkord uued pannud ja nüüd on need pidama jäänud, vahetatud sai ka visco ja mootor saab vähemalt lõpuks norm tempiga töötada. Lisaks, siis sai muretsetud uued Hella tuled ette, mis saavad väheke värskendust enne ette panekut. See kuu tahaks kindlasti veel roolivõimu korda saada, aga eks näis kuida sellega läheb.
-
Väike istumine Tallinnas koos klubilistega.
Teks äkki reedel ?
-
Lobamokkade rubriik
Kas see mitte ei ole bbs-i body kit?
-
Natuke jälle toiminud auto juures, nimelt, siis sai eelmine nädala lõpp koopad ära rullitud ja kahekesti sõites vastu ei käi, kolme inimesega juba hakkab suuremates lohkudes õrnalt vastu käima, aga mnuh parem kui ennem. Sai veel ka tagumised amordi tugilaagrid ära vahetatud läksid siis lemföberi omad alla, tahtsin küll febi bilsteini saada aga hetkel ei olnud kohapeal olemas, aga eks näis kaua need vastu peavad. Lisaks sai auto välimuse kallal kah natuke nokitsetud, värvisin neerud ja prillid üle ning lakksin tagatuled ära asjad veel kuivavad aga ehk varsti saab külge ja saab auto ära pesta ja äkki teed mõne pildi kah veel kui väljas väga pime ei ole. Hetkel ootavad paigaldamist veel kasutatud (korralikud) esi uste tihendid ja peale palga päeva peaks lõpuks roolivõimu korda tegema ja uue visco ostma närvidele käib see undamine ja mootor ei saavuta korralikku töö tempi. Kui õnnestub, siis tahaks esimesed tuled kah uued saada ja udukad lõpuks korda teha.
-
Lobamokkade rubriik
Kui ma ei eksi, siis tegemist selle masinaga.
-
2012 KALENDER
1. Eduard Otema 1 2. Aleksander Kullamaa 2 3. Ain Pahkel 4. eigo 3 5. Indrek J 6. Kristjan Püvi 1 7. Ranno 5 8. Reimo Ruubel 1 9. Tiit 2 10. Toomas Anijärv 3 11. Kaspar Jürgens 12. urmas 1 Huvitav kas minu masina pildid läksid meelest ära või ei sobinud ?
-
Ma kah ei jõudnud kuna lõpetasin juba miskine pool 5 paiku ja kohe mitte ei viitsinud kella 8ni oodata, aga mis te arvate kui liigutaks seda iga kolmapäevast kogunemist natuke varasemale ajale näiteks 19:00 ?
-
Väike istumine Tallinnas koos klubilistega.
16 ja 17 on reede ja laupäev ja kuupäevad sellsied kuna selleks ajaks peaks kõigil olema palk käes kes tulla tahaksid.
-
Bmw e30 m3 replic
Tundub huvitav ettevõtmine olevat, aga ootaks kah rohkem infot kuhu poole auto suund jääb kas tänavale või kuskile autospordi sarja ja rohkem ning paremaid pilte ootaks kah.
-
Lobamokkade rubriik
Mnjah kitsas tagasild alla topitud aga silla seade jumala metsas omadega.