Hüppa postitusse

P2hkel

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis P2hkel postitas

1. Mis sul on mingi viha mu vastu, et koguaeg inised ? Ja nett crashis ja kuidagi tänu selllele tuli 2 posti...
  2. Noh jah eks ta veel natuke nutnune auto ole aga loodan et tee ilusi korda ja värki, aga palun ära tee selliseks nagu sul see hele sinine vms on. Aga muidu jõudu ja jaksu ning paksu rahakotti. :wink:
  3. Teotab päris hea tulla. :twisted: Jään huviga ootama. 8)
  4. Kas kapoti peal mingi jõhker kiht pahtlit või värvi ? Aga nii vadates ei olegi kõige hullem. Korda peaks suht kerge vaevaga saama. :wink:
  5. Sai lõpuks koju jõutud ja päris fun oli. 8)
  6. Eks näis mis saab mina olen seekord igatahes E36-ga. :twisted: Lõpuks ometi õige veoga masin. :twisted:
  7. Arenal ! Võtke soojad käpikud ja riided kaasa. :wink:
  8. Aga seekordne eesmärk oli ju driftimine.. 8) Ja Yux paned kastipealt 2 käigu süsteemi peale ja ajab asja ära küll :wink:
  9. Võta pigem teine masuudikas vähe rohkem jõudu. :wink:
  10. Aga homme kell 8 siis arenal ? 8)
  11. Kui lumi maas on siis mina oleks kindalst käpp ja kui hästi läheb siis vb veeregb homme minu õuele kah üks bmw, aga kahjuks mitte E30. :roll:
  12. M-tech 1 küljed kah lõpuks külge ajanud. 8)
  13. Pildi paremal servas paistab midagi huvitavat, et kas siis läheb mootor üle laetavaks ? :wink:
  14. Aga paneme mootori peale tagasi.
  15. Timmitud juba, aga vabalt võiks kaardi lugejaks tulla. 8)
  16. Kas ma Fusioniga tphiks kah liituda või keegi äkki võtaks mind peale ? :roll:
  17. Kuidas muidu selle masina sisuga pole pilte nagu silma jäänud.
  18. Kui jõuan pärnust enne 6te tagasi siis astun kah läbi. :wink:
  19. Aga okei kui see nv pilti ülesse ei tule tood mulle ühe 4 paki ? Ja kui tuleb siis ei ole midagi. :roll:
  20. Millal siis taga aknast pilt siia ka lekkib ? :wink:
  21. Ära lihtsalt puhtaks jah tee. Peale puhtaks laskmist tasuks rooste surmaga üle teha (3 kihti kokku tetud aja tagant, õpetuses kirjas). Peale seda krunt ja siis värv Samas kui ilusti teha tahad siis soovitaks ka natuke pahtlit kasutada ja pärast ilusti sirgeks lihvida. :wink:
  22. Milline see isane IX veel on? Vaatab võibolla astun ise kah läbi seekord.
  23. Räägiti sin väiksest pausist, aga eks näis mis saab..
  24. Ega kõik kõiki ei teagi, aga astu lihtsalt ligi ütle kes oled ja ühine jutuajamisega.
  25. Ei tohiks olla.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.