Kõik, mis P2hkel postitas
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
Rohelise kere on liiga läbi ja sinna tuleks üks 20k keretöödesse ivesteerida ja ei näe mõtet sellega pärast driftima hakata, aga aint streetklassi autot on kah suht igav teha kuna seal eisaa tandemit sõita. :twisted:
-
Eks mingil määral ikka kahju, aga et auto parki liiga suureks kah ei tahaks teha ja kuna mingi plaan oli Yuxiga miskne drift team teha mingi hetk, siis sai just see kere valitud toorikuks, kuna konkreetselt sellel kerel puudub täielikult rooste ja oleks hea projekti aluseks. Aga müügiplaane selle masinaga enam ei teki, kuna sellel autol on minu jaoks juba sentimentaalne väärtus.
-
Tal tekkisid uued plaanid nagu ma aru sain ja kuna ma olen endine omanik siis hoidis seda masinat mulle.
-
Nu okei muutsin siis natuke pealkirja ..
-
Oli 318, aga eks näis mis mootor sinna peale läheb.
-
Noniiii Back in bisnesss see masin jõudis siis tagasi minu hoovi tänu juhuste kokku langemisele. Esialgu küll kerena, aga võibolla ka tuleb ka uut ja säravat veel juurde, eks se selgub lähiajal. Jõudis, siis sellisena: Ja peale mõnda aega nokitsemist oli siis masin selline: Edasisedplaanid on sellised, kuna pikka aega on olnud drifti pisik juba sees siis selleks otstarbeks ka sai see kere tagasi ostetud kui hästi läheb siis suvelõpuks on uus mootorpeal juba ja masin sõidab, aga seekoed enam kiirustama ei hakka läheb aega niikaua kui läheb.
-
E30 KOKKUTULEK JA KRUIIS 20.06.2010
Ohh jah ei saa kahjuks kaamerat seekord ja eilne päev võttis nii läbi et väga ei jaksaks olla kah. :roll:
-
BMW 318 M50B25 1989 - Iff
Nädalavahetusel jäi see masin isegi drifti trennis silma, päris kenake on. :wink:
-
BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
Taga stange tundub võõrkehana sellel autol, kui originaali vastu vahetaksid siis peaks jääma täitsa äge juba, aga rehvidest 215 jääks mõnusas saksastiilis.
-
316i '88 - Henrik
Mai tea minu arust 600 pole palju maksta 5l õli ja õlifiltri eest.
-
316i '88 - Henrik
Ise kasutan juba pikemat aega castroli toodet oleneb mootorist kas pool või täissünt aga ma arvan et sinna sobiks kõige tavalisem castrol 10w40 poolsünt, aga kui nii kaua pole vahetatud siis oleks soovitatav ka mootor läbi pesta spets ainega, aga sellest oskab ehk einar pareminipajatada.
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Ranzz kui sa tähele pole pannud siis tal on uuema malli mootor peal ja kas mitte seal erinev ei ole see lõdvik ?
-
BMW heategevuslik suurkokkutulek!
Kui oleks võimalust, siis tuleks hea meelega, aga kahjuks ei saa seekord.
-
Üritan kah kohal olla ja seekord ilmselt jälle pildistaja rollis. :wink:
-
Ise ei saa tulla kahjusk aga head üritust teile.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Las olla väikene vahe sees siis teeb uuesti miskit vähe suuremat.
-
318i M-technic '86 - Maero
18 ja 19 oled haapsalus driftimas kah ? :twisted:
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Umm okei ma mõtsin neid nelja asja mida oksionil taga ajad täna netis surfates jäi su pakkumine silma. Aga auto on kah väga äss mis sul see kk.nupp muidu maksma läks ja kust said ?
-
Ma vist tean mida sa mõtled läikivate asjade all. 8)
-
325i '90 - Krst
Kas ma eksin, kui ütlen et see mootor pandi kokku Pesur Motorspordis ?
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Aga teeme nii. 8)
-
Natuke must tundus aga kaela krambi sain ikkagi
-
Sõbra touraniga olin läksime Koosa talle autot ostma ja tuliid just vastu vaatasin kaugelt juba et midagi huvitavat tuleb ja velgede järgi tundsin ära. :wink:
-
Sai kah siis seda autot lõpuks nähtud, kui täna Tallinnasse sisse sõitsid, krt pea ei jõudnud nii kiiresti keerata ja kaela tekkis kramp. :?
-
Nüüdseks on juba m20b25 peal ja see peaks siin kirjas kah olema.