Kõik, mis P2hkel postitas
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Jah kuskil kuu aega siis äkki ma saan kah enda omaga kohale tulla
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Mnjah oleks auto koos tuleks kah heameelega kohale aga kahjuks seekord jääb vahele enda masinaga kohale tulek. Kui isegi tulen siis ühe teise bmw-ga. :wink:
-
Simply the bEST
Aga kas siis tavaline e30 coupe läheks kah sinna klassikaliste bmwde alla? Loomulikult korras auto.
-
K: Tuuningu legaalsus eestis!!
Vaadates seda videot tuli küll siuke valus tunne peale aga kas mingeid pilte kah kellegil on et milline see masin väljast oli peale seda matsu ? See on nüüd küll vist OT aga loodan et ei pahandata. :roll:
-
Värvimine,Remont,Keevitamine,Autode käsipesula kassi 6
Selline küsimus siis sulle et palju läheks maksma e30 coupe täielik ülevärvimine ja sinna juurde kuuluvad eeltööd.
-
Klubi kokkutulek.
Kah mõte et teeks siis mingi 7 paiku seal äkki sest siis peaks ummikud kah kadunud olema juba ..
-
Klubi kokkutulek.
Et siis teeks väikse kogunemis neljapäeval 31.07 kell 18:30 Tallinnas mustika parklas äkki, olenevalt siis ilmast, et kas sees või väljas ?
-
Klubi kokkutulek.
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=59296&postdays=0&postorder=asc&start=0 Loodan et ei pahandata et linkin.
-
Klubi kokkutulek.
Mina olen sinna igatahes minemas... :roll:
-
Klubi kokkutulek.
MA arvan et ma oleks käpp kui see toimub õhtu poole. :wink:
-
Klubi kokkutulek.
Oli siis kokkutulek missugune 4 autot kohal ja puha
-
Klubi kokkutulek.
Mina olen tulemas aga mul auto suhteliselt eba puhas Aga ma üritanenam vähem korda saada. Aga kohal ma olen.
-
Klubi kokkutulek.
Koguneks lihtsalt mõni õhtu kuskile ? Ja siis räägiks nendest rajapäevadest jne ..
-
Klubi kokkutulek.
Mai kujuta ette kus seda teha aga kõige mõistlikum oleks kuskil Paides siis kõigil ühepalju tulla. :wink:
-
Klubi kokkutulek.
Saaks siis äkki 28 v 29 kokku kuskil ja räägiks tiba juttu ja vaataks masinaid. 8)
-
Klubi kokkutulek.
Millal siis kokku plaanis saada autot ?
-
Klubi kokkutulek.
Aga mis arvate saaks mõniõhtu okkku kuskil räägiks juttu vaataks autosid ? Kuidagi unarusse jäänud see teema.
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Nu kuida auto edeneb ?
-
Klubi kokkutulek.
Ütlen ausalt et mind see kaugus absoluutselt ei häiri ja ma arvan et paljusid teisi kah mitte. Aga hakkake kuupäevasid pakkuma siis milline oleks sobiv ja võiks ju olla kuskil juuni kuus hiljemalt.
-
Klubi kokkutulek.
Kah võimalik mingi 500kr oli tunni rent rada. Ja sealt edasi saaks minna türisalu pangale grillima kellel soovi on
-
Klubi kokkutulek.
Aga kõike saab mõelda ma lihtsalt pakkusin välja et võiks teha midagi koos. :wink:
-
Klubi kokkutulek.
Nuh ma mõtsin midagi taolist nagu viimane kord et lihtsalt saaks kokku räägiks juttu. Samas võiks ju edasi kah midagi teha.. Ilusa ilma korral kuskile grillima minna ja alkoholi vaba õlut juua.
-
Klubi kokkutulek.
Mõtlesin et pole ammu midagi toimunud ja autod paljudel kindalsti ilusamaks ja paremaks tehtud. Et äkki teeks mingi suguse kokkutuleku ? Et äkki teha küsitlus mingi kuupävade kohta ja asukoha kohta ja paljud sellest huvitatud oleksid ültse ? :wink:
-
LUKKU (Lõuna-)Eesti Bemmimehed!!! TEHTUD + PILDID
Kah hea idee
-
LUKKU (Lõuna-)Eesti Bemmimehed!!! TEHTUD + PILDID
MA roniks heameelega tallinnast kah kohale aga auto ei sõida hetkel