Kõik, mis P2hkel postitas
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
Pole pikka aega kirjutanud, aga midagi väga märkimis väärset toimunud ei ole kah. Vahepeal vahetanud ära välimised rooliotsad, lisaks siis lõpuks sain ka sobiva pakkumise esimestele piduri sadulatele nim. tegu, siis 325i ventileeritava ketta sadulad, kaasa sain veel ka ferodo ds2500 klotsid, mis on mõnikümend km sõitnud. Silmapiirile on veel tekkinud üks käigukast (lõpuks), carbonist ukse ja tagumiste külgede katted, plastik tiivad ja kapot ning ka väheke võimsam bensupump, millal need kõik asjad ära saab toodud sõltub kõik rahast. Peale nende asjade oleks veel vaja istet, trakse, benapaaki, kässarit ja piduri torusid, diffrit, gardaani ning siduri majandust, kui hästi läheb siis ehk saab järgmine aasta esimene võistlus rajal oldud. Aga praeguseks, siis kõik.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Arvatavasti kah kohal siis.
-
Homme on teisip ? :roll:
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Tegelikult tõstsime tagant otsa diffrist ja eest pool raamidest.
-
318IT '89 - Kert6
Mis selle masinaga vahepeal ka juhtunud on ?
-
327i '86 - city
Kas auto ikka alles ? Oled miskit edasi kah teinud sellega ?
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima 2010 2 Oktoober laup.
See on originaal M3 ja selle auto kohta on bmw klubis täitsa teema olemas.
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
Mul oli väikese korpusega LSD ja UM-is öeldi et 1.7l läheb ja niipalju läkski ja miskit välja ei tulnud.
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
Järelikult panite liiga palju õli sisse tänu sellele viskabki sealt avast välja, minu mäletamist mööda käis väiksesse diffrisse 1,7l õli sisse.
-
Jep mainiti, et miskine 31 autot oli, ei jõudnud ise üle lugeda.
-
http://s283.photobucket.com/albums/kk301/P2hkel/ Minu poolt tehtud pildid, aga tegi seda nagu kartsin ja panni pildid valesse järjekorda.
-
M: orig Hartge torukollektor
Kuskil 1000.- kuni 2000.- ringis need liiguvad.
-
Nii Laagris kui ülemistes on kogunemised lihtsalt laagris natukene varem. PS! Essti Politseid on üritusest teavitatud ja nemadolid meie üritusega nõus. PS2! Liikleme ilusti eeskirjade järgi, kõik keshakkavad paugutama ja liiklus eeskirjasid eirama kirjutan numbrid ülesse ja kuipärast tekib mingeid pretensioone siis lähevad need numberid edasi politseile kuna mina vastutan ürituse eest.
-
See variant läheks natuke liiga pikaks, samas selle viimsi lõpu olemeiga kord teinud, võiks väheke teistmoodi teha vahelduseks.
-
Mai tea võtaks äkki selle minu variandi, sellega teeb Tallinnale tiiru peale. Alati võib ju varem ära minna kui keegi tahab st. et ei pea lõpuni sõitma.
-
Ma räägin paneme kähku sulle originaal aknad külge tagasi need on ju toon kile all ja siis pole puuri paista. Krutime ette numbri kah ja teed kindlustuse ja kui tahad siis saab ka üv teha. Ja teeme see aasta kah sinu autost lipu auto. EDIT: Käisin täna UM-is ja rääkisin neile plaanist meie lõpp punkt nende parklas teha ning sain neilt ka loa ühel tingimusel, nimelt ei toimu seal mingit külgees sõitmist ja rehvi põletamist. EDIT2: See aasta paluks jätta joogid koju või juua vähemalt niimoodi, et see ei jääks teistele silma ja linnaliikluses sõidame liiklus eeskirjade järgi !
-
Tegin uue kaardi. ja parandasin enda postist ära lingi.
-
Ei taht tegin nbatuke teistsuguse marsuudi ..
-
Minu nägemus kruiisist, siis http://kaart.otsing.delfi.ee/index.php?id=1&uid=c37fbcf22006ca77002a34f511ce3fb1#tc3 Ehk alguspunkt on Laagri maksimaket triobeti kardiraja eest, sealt edasi ülemistesse, kus võtame veel inimesi juurde. Sealt läbi linna pirtale, kus väike peatus ning pildistamine. Sealt edasi läbi pirta lasnamäele, läbi kanali tagasi kesklinna ning linnast, siis mööda paldiski mnt haaberstisse United Motorsi ette kus jällegist väike pildistamine ja viimane punkt siis on seal (Teeme seeaasta siis jälle väikese ühispilid nagu sai eelmine aasta tehtud. Räägib juttu jne. Pärast kruiisi, siis võib veel kuskile istuma minna ja avaldada muljeid kruiisi kohta ehk kuskile bubisse ja võtaks mõne õlle ning lobiseks veel. Väikesed meenutused eelmisest aastast: Edit: Üritan ka selleks aastaks lipu saada. 8)
-
325e '87 - SinineBMW
Pagasniku tihend ilmselt viga saanud.
-
318is '90 - Penu
Väga kena auto tükk aega ootanud juba, et millal sellest autost teema siia tehakse. 8)
-
316i '88 - Henrik
Kui liistud autol shadowlined on siis väga ei sobiks see poleeritud randiga veljed, aga see on ainult minu arvamus.
-
Yux paneme su autole orig tagumised klaasid uuesti külge ja teeme kähku ÜV ja kndlstuse ära ja saabki minna.
-
Tulen kah täna kohale.
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Mina arvan ikka, et sellel autol võiks 16" x 9" plekkvelg all olla. 8)