Hüppa postitusse

MartinVare

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MartinVare postitas

1. Võib pakkuda ka katkise klaasiga udutuld, muu osa peaks korras olema kindlasti. Kontakt: 555 25 401
  2. Kõik on pärit töötavalt mootorilt, hindades annab alati rääkida. Asukoht: Tallinn/ Nõmme Saadan üle Eesti. Kontakt: 555 25 401 Õhulugeja koos õhufiltriga 20€ Väljalaskekollektor 15€ Radiaator 20€ Ventikas 5€ Generaator 25€ Sisselaskekollektor 25€ Paku hind! Starter 25€ Gaasiklapp koos anduriga 25€ Aju 25€ Sidurikomplekt 25€ Juhtmestik 20€ Paku hind!
  3. Ehk see aasta veab. Originaal resolutsioon 2979x2343 Originaal resolutsioon 4017x2004 https://www.flickr.com/photos/siimlaikask/sets/72157643545534803/ Kui peaks läbi minema "uus" idee mitu pilti ühe auto kohta, siis siin kõik vajalik olemas.
  4. Otsin augutäidet, võib olla ka koos mitte töötava raadioga. Aitäh! Kontakt: 555 25 401
  5. 1. 18 2. 29 3. 32 4. 36 5. 38 6. 48 7. 53 8. 55 9.13 10.34 11. 39 12.41 Pilte oli väga raske valida, kui valida kõik pildid erinevatest autodest. Vähemalt 10-15 pilti valikutest ei kannata üldse kalendrisse panna.
  6. Võti teises astmes ja 15 minutit oli vist, juhul kui ta sul auto küljes.
  7. Palju õnne Bmw eduka 150000 km läbimise puhul. Tellitud said uued šarniirid, hammasrihma komplekt ja uued eesmised piduriklotsid. Klotsid said küll 2000-3000km tagasi vahetatud aga nagu odavate klotsidega ikka, siis juhtusid minu omad vilistama. Klotsi materjal on lihtsalt liiga kõva. Isal oli 7-sel täpselt sama mure ja tal aitas Delphi klotside vastu vahetus. Odavat ja head ikka ei ole krt. Aina rohkem karjub auto poleerimise järele, kapott ja katus on ilusad aga parem külg näiteks on kohe täitsa rõve. Aga noh enne kui üldse poleerimiseni jõuab, tuleb eemaldada kõik mõlgid, mida on kokku umbes 6-7 pisikest ja 1 suur paremal karbil. Peale selle tahaks enne ka värvimises ära käia( esimene- ja tagumine põll, karbid, tagumised tiivaääred ). Kokku läheb päris valus summa minu jaoks aga suvega tahaks ikka ära jõuda teha need asjad. Ning lõpuks ometi on Rehvi anomaalia lõppenud.
  8. Väga head pildid !
  9. Pole olnud sellist asja.
  10. Ei suutnud vastu panna lihtsalt: Edit: Kus on, sinna tuleb juurde! Valged on müügiks !!!
  11. Algas hooaeg. Peale kuue kuulist puhkust on rullikas jälle liikluses. Lausa uskumatuna tundub kui hästi see auto sõidab, võib olla on tingitud see sellest, et vahepealne aeg on sõidetud põhimõtteliselt agraartehnikaga ja suurt osa mängib kindlasti ka emotsioon. Järgmine nädal ootab ees õlivahetus, klapikambrikaane tihendi vahetus ja lõppude-lõpuks tuleb ära teha ka pikalt edasi lükatud rehvitühjenemise probleem. Soetasin ka uued velje embleemid, esiembleemi, originaal tagatiiva. Veebruari kuus sai tellitud ebay-st paar udutulesid, mis kohale ei jõudnud. Mees kadunud ja kirjadele ei vasta. Ootasin 3 nädalat, aga ei midagi. Sai pöördutud ebay resolution centre-i poole, kuid nemad ei saanud ka aidata kuna makse oli tehtud pangast-panka, mitte läbi paypali. Täna saatsin kohalikule Saksa politseile ka avalduse. Eks näis, mis sellest saab. Eelmine nädal ostsin uued, see kord lausa 3 tükki. Kohale nad pole veel jõudnud, aga lootused on kõrgel. Kuidas selle tagatiiva värvimisega on, ta on ju selline natuke pehme ja kas talle tuleks osta mingi spetsiaalne värv ? Millist eeltööd nõuab ? Generaatori laagri vahetusega sai ära kaotatud kuhugile see plastik, mis käib juhtmete peal. Kui kellegil olemas, võtke ühendust. Ootan ka pakkumisi tööriistadele, mis on sellelt pildilt puudu: Kõrvale on ka mingid ära väsinud olemisega ja katkiste suunatuledega rimakad vajunud. Võib olla on ka viga minus, et ma ei saa aru, mis on ilus.
  12. Ma mõtlesingi üldiselt millal paigaldati ilma luubita tulesid. Kui on huvi, siis mul on olemas uhikad esituled Depolt.
  13. 1982-1988.a
  14. Täna kingiti selline tore asi.
  15. Selge pilt. Sügisel kuulsin mootoris õrna tiksu, kuid siis ei hakanud lähemalt süvenema, kuna see oleks tähendanud kohe uue klapikambrikaane tihendi ostu ja see ei tundunud enne talvepuhkust mõtekas. Talvist tiiru ei teinud ma põhimõtteliselt, sest siin on psühholoogiline moment, et kas ma pean kevadeni vastu või mitte ! Peale selle võitsin täna ka osta.ee keskkonnast omale 2 bmw raadiot, ühe siis sellise nagu originaalis ja teisi mingi natuke uuema. Kui ta ei tööta, saab teha kahest ühe ja siis on olemas ka raadio, millega ta tehasest väljus, kui keegi soovib juuksekarva lõhki ajada. Teise raadio paneks Zigulisse(Eelmise raadio vahetasin Bmw talvekleidi vastu), mis sai ka eelmisel nädalavahetusel omale uue mootori
  16. Pole pikalt kirjutanud, sest pole temaga pikalt tegelenud. Täna võtsin kätte ja pumpasin tal rehvid täis ning panin käima. Päevakorda tuleb võtta generaatorilaagri vahetus ja klappide reguleerimine. Olen avatud facelift udutulede pakkumistele. Sõiduisu on loomulikult juba suur
  17. Ostan ikka a-osad.
  18. Kas keegi abistab lihtsa infoga, seoses Bmw embleemi suurustega ees ja taga ( ees vist 82mm ? ).
  19. Täna siis tegin viimase sõidu Bmw-ga ja seda siis talvekorterisse. Talv tuli muidugi äkki ja palju mida endale lubasin jäi tegelikult tegemata, nagu näiteks karbist mõlgi välja tõmbamine, tagapõlle roostekoht ja veel paar pisemat ning terve auto poleerimine. Rehvi tühjenemise anomaalia on ikka lahendamata ja seda juba puhtalt oma laiskusest. Panin tungraua alla, siis ei vaju vähemalt rehv kanti. Õrnalt on vist tunda klapiheli külmamootoriga ja piiratud rahakoti tõttu jätsin selle töö kevadesse, sest see kaasneb ka klapikambrikaane tihendi vahetusega. Talveplaanide hulka võiksid kuuluda, ma rõhutan võiksid, kollaste tulede reflektorite vahetus, udutuled otsida ja rehvimure. Panen ühe fotojäädvustuse kah tema sarkofaagist järgmise viie kuu jooksul. Päeva tegi küll rõõmsamaks kingitus, seda siis uute depo lampide näol. Järgmised viis kuud lahutab mu meelt, siis šiguli ja sissekanded siia teemasse jäävad veel harvemaks kui nad siiani olid. Jõudu kõigile talvistele rullijatele.
  20. Kuna auto talvel ei sõida, siis jäävad üle korralikud talverehvid mõõdus 195/60 R15. Ehk on kellegil huvi. Hind võiks olla 100€ jooks.
  21. Anna siis märku kuidas tulemus on

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.