Hüppa postitusse

MairoG

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MairoG postitas

1. Sa tahaks endale kah raudselt
  2. Sellised ilukilbid.. mis pöörlevad kah veel, kohapeal seistes Eriti pervod ikka help! help!
  3. Võibolla isegi olen kohal, eks näis, kas päkapikud panevad sussi sisse kutse või ei.
  4. Need volvod on seal igal neljapäeva õhtul
  5. ei naera midagi võiks öelda, et täiuslik hoov Corvette ja E30 8) Ma ise samuti mõlema totaalne fänn
  6. Kas see punane Corvette teisel pildil kuulub ka sinule ?
  7. Parimad veljed, mis e30-le üldse sobivadki ideaalselt
  8. Täna oli suht mõnus kogunemine, kuigi rahvast oli vähe, aga siiski juttu sai puhuda küll mõnusasti. 8)
  9. Aga miks mitte hoopiski 3.0 v8 installida ?.. Selle saab ametlikult arvele ka.. ja hiljem näiteks hoopiski 4.4 selle 3.0 asemele
  10. Õlituli laes peab süttima siis, kui õlitase alla miinimumi... või miinimumis.. ( üldiselt alati siis, kui alla miinimumi ) Koos sellega hakkab kellades vilkuma CHECK. Kui õlitase MIN ja MAX taseme vahel.. ei tohi see tuli rakenduda veel.
  11. Hakka nüüd rääkima, miks sa auto küljest juppe müüd, mis plaanid sul on :twisted:
  12. Võibolla tulen ka isegi läbi, pead ei anna muidugi.
  13. Ei, te pole ühest kandist... Mario oli lihtsalt naistes toll hetkel.. võid selles kindel olla
  14. Eee oli ikka... sina ju olid vähemalt üks auto oli järelikult
  15. Aga mina seekord ei tule.......VIST......
  16. -60 mm alla ja juba on üpris hea
  17. Miks tänase ilmaga end mustikasse peidate täna võiks just Arenale minna. 8)
  18. Azev velgi mõtlesin
  19. Krt.. see mattmust värv on ikka üli kena... e30 peal....
  20. Oi kurjam.. need veljed sobivad su autoga üli üli hästi....
  21. Sul ju puukuur ka olemas.. seal saavad ka osad ööbida.
  22. Renx.. sa sellist tuld soovid ? Nagu Mario-le ette paigaldasime see sobiks su masinale

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.