MairoG
Foorumikasutaja-
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Võidetud päevi
2
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis MairoG postitas
-
Läks vähe "Sitasti"
-
324td ei tööta kellad! Kiiresti abi vaja.
MairoG vastas kasutaja taavi00 teemale asukohas Probleemid
Kas kaitsmed on korras ? Oled kontrollinud ? Vahest viga lihtsam, kui arvata võib -
Eesnahkhiirel pole aega lihtsalt.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
MairoG vastas kasutaja icehouse teemale asukohas Rullide kokkutulekud
Diil. -
Oi bljää, limu kupee rullikas Ma tahaks kah
-
Kohal. -
Ei ole ühine süsteem jahutusega, ning kui sul loiku all pole aga lõhna tunned, siis ilmselt lekib sul salongiradikas Põhjamatt on muidu märg ka ? Kasutaja Kunot remondib samuti neid tulede reguleerimise süsteemi. Vanas rahas küsis ta vist 600 või 700 krooni, täpselt ei mäleta enam. Kontakteeru temaga.
-
Osta parem tõukeratas, saad mõne hääletajagi peale võtta kunagi
-
Ma kah, ei jõua, otsin uut rehvi omale :roll: -
Mina ei oska öelda, kas tulen või mitte. Eks näis, sinnani on veel aega, mõelda ja arutada.
-
Alles nüüd ?? meil grill uugab 11.juunist siiani veel... ja ilmselt kuni 28. juunini välja... kui puhkus läbi saab... Mõnus ikka. Ahjaa... megalt on seda liha ja muud kraami juba kulunud tänaseni
-
Grill ///Mario juures................
MairoG vastas kasutaja ///Mario teemale asukohas Rullide kokkutulekud
Ei noh... see viimane grill mis minu juures toimus oli hea, aga veel parem on see, et meie pole ju veel grillimisega lõpetanud.... siiani grillime.... ja ilmselt kuni puhkuse lõpuni välja..... elu on lill, kuni puhkuse lõpuni, sealt edasi, üks paras till. -
Hea, et meeldis Õnneks muutus ilm grilli ajaks ilusaks tagasi, nalja sai jne. Igatahes korraldame mõned grillid minu juures veelgi :wink: Aga jah, mina grillin vennaga siiani veel pole nagu pausi teinud vahepeal, puhkus käes ja mis veel paremat teha on, kui aeg maha võtta -
Vist oli jah keegi meie seast, ei mäleta enam, kes too täpselt oli.
-
Aga mitte mari juures, vaid meie juures maal :wink: -
10 points goes to Tiit :mrgreen:
-
Pead poisile keevituse kätte andma kohe ::
-
Moes küll, kuid lubatud ei olnud, mentide arust.. kuigi Genfi konversiooni järgselt oli... ( või kuidas see viimane sõna oligi sõnastatud täpsemalt õigesti). Oli lubatud. Vähemalt nõnda võis välja lugeda. Ah p**sse, mina kah enam ei tea, keegi targem ehk võtab selles osas veel sõna ja selgitab asja arusaadavas keeles.
-
Jaa, ma tegin ka nii, korra isegi kinnipeetud, julgestuspolitsei poolt, tehti lihtsalt suuline hoiatus, see oli umbes 2-3 aastat tagasi.... Aga tundub, et nüüd siis võib neid ka reaalselt kasutada lähitulede asemel, ilma, et politsei tüütama tuleks ? Millegipärast kahtlen selles natuke, küll nad natuke väänavad ja käänavad neid seadusi jällegi enda kasuks.
-
Loen mina hetkel uut liiklusseadust, ja seal on selline punkt kirjas Tsiteeritud tekst on täpselt kopeeritud, ning midagi mina seal muutnud ei ole. Nii on igatahes kirjas, huvitav, kas see on ka mingi konksuga lause ? Või nii ongi ? Ühesõnaga, nüüd võib kasutada udutulesid lähitulede asemel ?
-
Samamoodi ei suuda meie end vaos hoida, kui üks inimene, ei suuda lugeda teemat, ning tähele panna sealt reaalset tõde, milleks on siiski tehasepoolne M3. Millel on mootor vahetatud V8 vastu. Kas on siis nii raske lugeda teema ennem läbi ja avastada sealt, et tegu on tõesti tehasepoolse M3-e kerega, mis teeb sellest autost reaalselt M3-e ? Kui konkreetse auto üle vaidlema hakata ? Ma loodan, et sa Raimo M3 teemat ei leia, see on ka äkki mingisugune tuunitud laienditega 316 karpa kupee??
-
Loomulikult sa ei mõista, mismoodi see on "ehtne m3 " Kui sa isegi ei mõista teemat lugeda, ja aru saada, ning märgata seal postitust, kus oli kirjas, et ostis omale ORIGINAAL E30 M3 kere. Alguses oli tal tõesti plaan ehitada tavalisele kerele 330 GTR projekt , kuid vahepeal leidis ning ostis omale originaal M3 kere. Millest me räägime ??? Tegu on siiski originaal tehasepoolt m3-ga... mootoriks vaid V8 hetkel. Ennem vale infot jagades PALUKS LUGEDA TEEMA KORRALIKULT LÄBI :evil:
-
Su Proua on õige tee valinud ::
-
Kahjuks ei Talveunes veel -
+1 Arenal Toimumis kohaks, enda osalust ei garanteeri.