Hüppa postitusse

MairoG

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MairoG postitas

1. teeks nii, et sooja armastajad liiguvad mustikasse ja teised arenale arena rahvas võib ju ilmuda mustikasse... kui neil külm hakkab
  2. Kahekäega mustika poolt rohkem ikkagi soe
  3. ok a sa tee mulle ennem vastakas
  4. Homme liigub keegi mustikasse ? lihtsalt küsin 8)
  5. Nonii... keegi homme kokkutulekule ka liigub Ranzzz... ära siis nelipakki unusta
  6. Rääkige nüüd millest ma täna kokkukal siis ilma jäin
  7. Ma vist täna ei jõua sinna.. maal vaja ära käija haapsalu külje all. Ülepika aja olen sunnitud täna vahele jätma :shock:
  8. Kuidas uus T-shape töötab tead küll, mida mõtlen
  9. Kuni kolmikuni jah, sealt edasi ei.
  10. Sama siin
  11. Keegi siis järgmine esmaspäev tuleb kokkukale
  12. Njah.. esmaspäevased kokkutulekud hakkavad vist ära vajuma... igakord järjest vähem ja vähem autosid...... kuhu kadunud siis e30 omanikud koos autodega :roll: vaevalt, et nüüd kõik e30-d siis "talvepuhkusel" juba nii mõttetult vara :roll: sügis ju alles... :wink:
  13. Eesti politseile ei loe see genfi värk... nemad teevad ise seadusi.. millejärgi saavad määrata trahve.... ma olen ka hoiatuse saanud julgestupolitsei käest... sõitsin pargid+udukad.... hoiatati, et järgmine kord 3000.- ... sõitsin minema peale seda insidenti ja lükasin uuesti udukad peale Kusjuures ennem minu peatamist, oli ta ühe e36-e samal põhjusel kinni pidanud..... mingi venku oli see ment... aga nuh.... millal nad ennem normaalsed olnud on ( mente mõtlen )
  14. Nüüd ongi õige aeg vista see originaal vedru minema ( Nt kalale minna sellega ) ja panna alla madaldus :wink: siis on juba üpris kena.....
  15. 5-st 8-ni naudid kusagil fusioni kässarit A kui homme toimub, siis kus kohas teeme ? ale kooogil või mustikas jälle
  16. Seal tules on tuuning pirnid, et põleb ainult see pool tuli, kuhu poole külg ees liigud
  17. A teeks siis mustikas seekord kah, õues nagunii sell ajal mingi jube mõõõnus vihmane ilm

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.