Hüppa postitusse

MairoG

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MairoG postitas

1. Kusjuures... minule ka alati sama tunne jäänud Kõik alati istuvad omade tuttavate juures ja võõras inimene, on nagu võõras ikka
  2. Tea, kas ma saan suure sõja MSN-s ja E30 Community jutukas, et ma kohale ei ilmunud 8) :oops: tööpäev ju lõppeb minul kell 18 ja koju jõuan umbes kell 18:25- 18:45, ei olnud mul mõtet vist, [size=7][/size]õnneks ma ei lubanud, et kindlalt kohal olen [size=7][/size]EI TSITEERI NÜÜD MIND, JA EI SÕIMA MU KALLAL :D [size=7][/size]Heinekenist me ei räägi eks noo teie, kes ennem üritusele minekut, minu juurest läbi sõitsite 8)
  3. Kas selline teguviis kehtib ka Preface e30 325i puhul ?? sest lambda ja kat ju puudub preface e30 325i-l Kas siis ka aju suudab, end paika sättida ?
  4. Arvata on ju, et see 1.3 ülerõhku annab päris kenad jõunumbrid ja mõnusa irwe näole Kaua siis nüüd uut WG-d ootama pead kah ?
  5. kaovad jah 8)
  6. Asoo seda ma veel ei teadnudki Huvitav, kas Krst hakkab selle autoga nüüdsest siis DragRace-i sõitma ? selline turbo tundub olevat seal vahel päris palju lubav 8)
  7. Vaat, selline kapotialune mulle juba meeldib 8) Aga mul üks küsimus kah, et mis selle kellaga juhtunud on seal 5.ndal pildil, tundub, et oleks nagu vedelik sees seal poolenisti, miks too ära uppus
  8. Kuidas siis sellel autol kah läheb ? 8)
  9. Mul on samad tuled, Startec-id on need tõesti Kas mulle tundub, või ongi aint minul ja Jann-l ning ka Face-l veel aint startec tagatuled :twisted: Rohkem, pole nagu neid klubis näinud mõned aastad
  10. Järeldasin seda sellest, et 126kw mootoril on hoopis teistsugune esimenevibratsiooni leevendi ja seal pole sellist impulisandurit. Tundub, et sinu 126kw mootorile on pandud siis ilmselt 125kw mootori vibratsioonileevendi ning impulsiandur 8) Millal siis plaanud auto liikuma saada 8) Mina tegin vastupidi enda autoga
  11. Kindel, et tegu on ikka 126kw mootoriga ??? pildipealt näha, et pigem on see siiski 125kw mootor... osad detailid on neil mootoril erinevad, või on 125kw detaile pandud 126kw mootori külge sinu poolt Aga edu sulle selle ehitamisel 8)
  12. Tuleb sellele autole ka kunagi midagi turbolaadset peale väga huvitav jälgida seda teemat 8) palju siis kere raskemaks muutus peale puuri paigaldust 8)
  13. See auto kaob siis tänavailt lõplikult ? ainult siis ringraja jaoks nüüd jah :twisted: 8) Igatahes, edu 8)
  14. Kuidas siis lood selle autoga on ? oled tagasi eesti pinnal juba ?
  15. Ikka väga ilus auto piltidelt vaadates 8)
  16. Saab küll, aga seda juhul, kui see 126kw mootor on pandud Facelift e30 -le peale.
  17. Mul samaküsimus, Aga peaks mainima, et väga kena valge e30 piltidel teema algatajal oli Miks siis müüsid maha
  18. Talvel ma ju sõidan isegi punase E30 sedaaniga, ehk siis mõtesid, et vähemalt 2 punast E30-d heh ära muretse, hoovi suurendama ei pea sinna mahub vabalt ka vaat et peaaegu 25-40 E30 autot ära tule ütlema, et sa ei ole mul maal tagahoovis käinud oled ja vägagi palju
  19. Kas need kogunemised on nüüd tõesti igal esmaspäeval Mul maal peres on kokku 5 E30 autod, kõik erinevad, nii et mul maal on iga reedeõhtu E30 kogunemine Küll tuleb ka 6-s E30 :twisted:
  20. Mina hakkan alles siis, kogunemistel käima korralikult, kui minu avataril olev auto arvab, et ilmad on juba piisavalt soojad ja kuivad, ning kui asfalt hakkab kannatama korraliku 2.5l mootorit [size=7]Loodetavasti siis viimaseid aegu 2.5 liitrisena suve ajal peab hakkama kannatama see kogenemiste paiga asfalt ehk juba koguni M20B3X mootorit 8) [/size] Ennem kevadet, ei taha eriti oma nina toast välja pista, külm kurramus [size=7]3.X stroker tulekul minupoolt, kui aega ülejääb ja finants lubab[/size]
  21. Ranzzzi oma pildil pigem nagu e32 mitte e34 kas tõesti on e30 klubikokkutulekul preface e30-d välja surnud :shock: ... mitte üht nagu :shock: Ma veel mõtlesin, kui ilmad ilusamaks muutuvad ning oma preface 325i kupee talvekorterist välja veereb jälle ning kevad käes, võiks tulla oma oma preface 325i kupeega kaa... aga pole mul sinna asja vist kõik ju facelift masinad hakkaks vist vähe imelik olla nagu ainuke "Penskar" seal :lol:
  22. Kui vanast asja ei saa ja kui uut otsid, siis vaata siia http://www.simons.se/Katalog/BMW/BMW_E30_325i_Avgassystem_Simons_Exhaust.htm Proovi ära ja anna ka mulle teada, kuidas asi toimib reaalselt, endal tulevikus plaan soetada komplekt 079-K2 Kui jõuad ennem ära proovida selle kompllekti, anna teada tahaks teada, kas asi on väärt oma hinda või mitte
  23. Täna sai siis see masin ka oma silmaga ülevaadatud 8) ilus, kena masin reaalis minumeelest palju kenam 8) Aga jah, need hääled nendega pead midagi ettevõtma Liiga karm Igatahes, kindlasti, edu ning jõudu ja jaksu sellega 8) Eks trehvab millalgi kindlasti veel Ilus "Clean look" välimus su autol 8) väääägagi meeldib su masin :wink: :shock: 8)
  24. Sina ei peaks üldse panema talvekaid alla, lase suvekatega edasi, vahet ei ole ju pidamist nagunii ei ole
  25. Aga näengi just politseisid rääkimas moblaga autoroolis Tallinnas sees sõites, pidevalt sõidavad vastu nad Tallinnas mobla kõrva ääres :shock: Imelik on see, et nemad peedistavad selle eest, aga ise teevad seda...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.