Kõik, mis MairoG postitas
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
teeks nii, et sooja armastajad liiguvad mustikasse ja teised arenale arena rahvas võib ju ilmuda mustikasse... kui neil külm hakkab
-
Kahekäega mustika poolt rohkem ikkagi soe
-
ok a sa tee mulle ennem vastakas
-
Arvatavasti kohal :twisted:
-
Sa muidu läheks kokkukale ?
-
Homme liigub keegi mustikasse ? lihtsalt küsin 8)
-
Maha lahtunud juba
-
Nonii... keegi homme kokkutulekule ka liigub Ranzzz... ära siis nelipakki unusta
-
Rääkige nüüd millest ma täna kokkukal siis ilma jäin
-
- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Toon sulle amordi ka ära- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Ma vist täna ei jõua sinna.. maal vaja ära käija haapsalu külje all. Ülepika aja olen sunnitud täna vahele jätma :shock:- 320i-->325i Shadowline '89 - Ranno
Ok- 320i-->325i Shadowline '89 - Ranno
Kuidas uus T-shape töötab tead küll, mida mõtlen- Tagumine trummelpidur ketaspiduriks
seda küll- Tagumine trummelpidur ketaspiduriks
Kuni kolmikuni jah, sealt edasi ei.- 316 '88 - M-Tech
- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Keegi siis järgmine esmaspäev tuleb kokkukale- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Njah.. esmaspäevased kokkutulekud hakkavad vist ära vajuma... igakord järjest vähem ja vähem autosid...... kuhu kadunud siis e30 omanikud koos autodega :roll: vaevalt, et nüüd kõik e30-d siis "talvepuhkusel" juba nii mõttetult vara :roll: sügis ju alles... :wink:- Udutulede kasutamine
Eesti politseile ei loe see genfi värk... nemad teevad ise seadusi.. millejärgi saavad määrata trahve.... ma olen ka hoiatuse saanud julgestupolitsei käest... sõitsin pargid+udukad.... hoiatati, et järgmine kord 3000.- ... sõitsin minema peale seda insidenti ja lükasin uuesti udukad peale Kusjuures ennem minu peatamist, oli ta ühe e36-e samal põhjusel kinni pidanud..... mingi venku oli see ment... aga nuh.... millal nad ennem normaalsed olnud on ( mente mõtlen )- BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Nüüd ongi õige aeg vista see originaal vedru minema ( Nt kalale minna sellega ) ja panna alla madaldus :wink: siis on juba üpris kena.....- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
5-st 8-ni naudid kusagil fusioni kässarit A kui homme toimub, siis kus kohas teeme ? ale kooogil või mustikas jälle- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Homme toimub kokkukas ?- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
Seal tules on tuuning pirnid, et põleb ainult see pool tuli, kuhu poole külg ees liigud- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
A teeks siis mustikas seekord kah, õues nagunii sell ajal mingi jube mõõõnus vihmane ilm - Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus