Kõik, mis Magnus postitas
- M:m-tech 1 põll
-
O: Katusereelingut
Ostan katusereelingut !! Ei pea olema e30 oma , võib ka olla mõne mu autopealt , saab ju ise ka modida ümber. Kellel midagi pakuda siis kirjutagu Psi või 56750962 . Midagi sellist siis:
-
M:m-tech 1 põll
Hetkel broneeritud!
- M:tagatuled pre
-
M:m-tech 1 põll
Müüa siis m-tech 1 esi põll. Algselt oli see pooleks , aga tegin ta korda ja hetkel vaja veidike pahtlit ja ära värvida. Kui kellegil soovi pole siis värvin ise üle ja panen hiljem kallimalt müüki , võib pakuda ka vahetust mõne auto jupi vastu. Hind võik olla kuskil 65 eurot. PS või nr 56750962!
-
BMW 316 '85 - Magnus
Auto pahteldatud ja osad kohad ära lihvitud .
-
BMW 316 '85 - Magnus
Täna ostsin siis taha ka m-tech 1 põlle ette ka , ning vana läheb nüüd müüki Kellel huvit m-tech 1 esi põlle vastu siis PS! Hind 60 euri.
-
BMW 325 '86 - Edgar
Velg on küll selle pildi peal väga viis ! (Y)
-
BMW 320i kupee '88 - mokits
Edu ehitusega!
-
BMW 325I Touring 1989 - blade14
Rakvere Ametikooli garaazi juures , see olin mina , kas sinu ja kostjaga tobi tegi auto juures
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://www.auto24.ee/used/954476
-
Lobamokkade rubriik
Vedas , et üldsegi leiti
-
M: Mim 2800 R15 hind 150 eurot Tingi kui oskad !
Pakun vahetust bbside vastu , aga ainuke jama on nendega see , et et 43 ehk siis ette oleks vaja flantsi kuna muidu rehv vastu püstakut vähemalt minu kupeel. Homme võin uue pildi ka teha , aga see pilti vaadates vasakul olev velg kõige hullem.
-
BMW 316 '85 - Magnus
No korda üritan küll selle mõttes teha , et ta oli varem päris roostes ja uue värviga see kapott just sobib minuarust. Ma üritan seda kapotti samas siledaks ka saada , et käia mingi eriti peene liivapaberiga see rooste üle ja siis lakkida.
-
M:tagatuled pre
- BMW 316 '85 - Magnus
Aa ma ei teadnudki , et nii käib , aga siis ma ei hakkagi ma arvan seda värvilist ennem sinna panema , kui üv lõpeb . Ehk siis alles detsembris.- BMW 325I Touring 1989 - blade14
Nägin ka paarpäeva tagasi seda omasilmaga ja tundus täitse normaalne. Siin seal ikka roostet oli , aga jah. Kui need ka ära teha siis väga viis. edu!- BMW 316 '85 - Magnus
Oleks pidanud sellele nädalaega tagasi tulema , käisin siis ümbervomistamas- BMW 316 '85 - Magnus
ma seda mõtlesingi et siis nad ei sa öelda , et rooste- BMW 316 '85 - Magnus
Ma loodan , et kordusülevaatusele ei saadeta Aga kui üle lakkida siis ehk ei saadeta?- BMW 316 '85 - Magnus
Kapotti lasin ka rati ära. Esimene päev võtsin purgi , mis oli soola täis. Esialgu niisutasin ja siis soola peale ning järgine päev küürisin soola maha. Nüüd nädalaega nii seisnud väljas ja ütleks , et mina olen rahul- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
See päris jube jah- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://auto.motors24...&sort=price.ASC http://www.soov.ee/laanemaa/BMW_320i_1384794.htm?ca=1&w=3- BMW 316 '85 - Magnus
Vahepeal mõni pilt lisaks- 325iA Cabrio '90 - rreims
Päris kena nüüd peale värvimist ja velgede alla panemist. Edu! - BMW 316 '85 - Magnus
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus