Hüppa postitusse

Magnus

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Magnus postitas

1. MÜÜDUD!
  2. Ostan katusereelingut !! Ei pea olema e30 oma , võib ka olla mõne mu autopealt , saab ju ise ka modida ümber. Kellel midagi pakuda siis kirjutagu Psi või 56750962 . Midagi sellist siis:
  3. Hetkel broneeritud!
  4. 20.-
  5. Müüa siis m-tech 1 esi põll. Algselt oli see pooleks , aga tegin ta korda ja hetkel vaja veidike pahtlit ja ära värvida. Kui kellegil soovi pole siis värvin ise üle ja panen hiljem kallimalt müüki , võib pakuda ka vahetust mõne auto jupi vastu. Hind võik olla kuskil 65 eurot. PS või nr 56750962!
  6. Auto pahteldatud ja osad kohad ära lihvitud .
  7. Täna ostsin siis taha ka m-tech 1 põlle ette ka , ning vana läheb nüüd müüki Kellel huvit m-tech 1 esi põlle vastu siis PS! Hind 60 euri.
  8. Velg on küll selle pildi peal väga viis ! (Y)
  9. Edu ehitusega!
  10. Rakvere Ametikooli garaazi juures , see olin mina , kas sinu ja kostjaga tobi tegi auto juures
  11. http://www.auto24.ee/used/954476
  12. Vedas , et üldsegi leiti
  13. Pakun vahetust bbside vastu , aga ainuke jama on nendega see , et et 43 ehk siis ette oleks vaja flantsi kuna muidu rehv vastu püstakut vähemalt minu kupeel. Homme võin uue pildi ka teha , aga see pilti vaadates vasakul olev velg kõige hullem.
  14. No korda üritan küll selle mõttes teha , et ta oli varem päris roostes ja uue värviga see kapott just sobib minuarust. Ma üritan seda kapotti samas siledaks ka saada , et käia mingi eriti peene liivapaberiga see rooste üle ja siis lakkida.
  15. Aa ma ei teadnudki , et nii käib , aga siis ma ei hakkagi ma arvan seda värvilist ennem sinna panema , kui üv lõpeb . Ehk siis alles detsembris.
  16. Nägin ka paarpäeva tagasi seda omasilmaga ja tundus täitse normaalne. Siin seal ikka roostet oli , aga jah. Kui need ka ära teha siis väga viis. edu!
  17. Oleks pidanud sellele nädalaega tagasi tulema , käisin siis ümbervomistamas
  18. ma seda mõtlesingi et siis nad ei sa öelda , et rooste
  19. Ma loodan , et kordusülevaatusele ei saadeta Aga kui üle lakkida siis ehk ei saadeta?
  20. Kapotti lasin ka rati ära. Esimene päev võtsin purgi , mis oli soola täis. Esialgu niisutasin ja siis soola peale ning järgine päev küürisin soola maha. Nüüd nädalaega nii seisnud väljas ja ütleks , et mina olen rahul
  21. See päris jube jah
  22. http://auto.motors24...&sort=price.ASC http://www.soov.ee/laanemaa/BMW_320i_1384794.htm?ca=1&w=3
  23. Vahepeal mõni pilt lisaks
  24. Päris kena nüüd peale värvimist ja velgede alla panemist. Edu!

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.