Hüppa postitusse

Magnus

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Magnus postitas

1. tembi seier lihtsalt enam ei tööta siis ehk , endal sama moodi hetkel
  2. pilte ma ennem järgmist nädalat ei hakka üldse tegema kuna siis saan alles velje sirgendamisest kätte.
  3. Ei ole veel saanud aga sa võid mul juppide kuulutuse üle vaadata , sul kindlasti mulle midagi pakuda http://foorum.e30.ee...ic/3748-ojuppe/
  4. Nii nüüd taga ka teised amordid , vanad olid ja jäid põhja. Lisaks ostsin vahepeal ka M käigukangi naha ja nupu
  5. Kui ise vahetad plokikaane tihendi siis ei ole see üldse kulukas. Kena masin ja edu!
  6. Nii nüüd siis vahetatud ka väljalaske kollektori tihend kuna lasi veidi läbi , algul sai tellitud siis tulid ploki järgi õiged , aga väljalaske omaga ei ühtinud. Järelikult on siis seda kunagi vahetatud. Need hallid veljed värvisin ka üle , see vana koorund värv häiris jubedalt
  7. Eile erxx rääkis , et võimalik siis mõtlesingi , et võiks teha teema. Siis teaks mda vaja oleks , aga hetkel midagi muutma ei hakka
  8. Ise ma ei jaga väga mootoritest , aga tekkis küsimus , et kui mul on karpaga mootor siis kuidas saaks teha sellest pritsega ja mida oleks mul vaja? Mootor hetkel m10b18 , 1.8 66kw Ette tänades Magnus
  9. Kapott ei sobi küll jah , idee järgi peaks ära puhastama ja mingi joonistuse peale tegema
  10. Karpa veel külge panna , õli sisse ja uue filtri ka veel ostma ning ongi olemas õli vahetus 251000 , siit hea vaadata , kui ära unustan . Õnneks oli plokikaas ka täiesti sirge nii , et muret sellega polnud.
  11. Nüüd võid seda iga neljapäev näha , vähemalt viimasel ajal on nii olnud Viskasin muidu käppa ka , aga ma ei usu , et sa nägid . e36 tumepunane , juhiakna juurest
  12. Kirjutasin ka sinna , et mis jama on See on see sama kuulutus kuhu ma algselt helistasin: http://www.rolleriklubi.net/viewtopic.php?p=1178913&sid=6dd2be2f86c6a99acff06f0a90a22522 Seoses tootja poolse viitusega, on tooted saadaval alles septembrikuus. Vabandame.
  13. No oled ka hakkanud neljapäeviti ülemistel tiksuma? päris kena oli!
  14. Nii , asi nüüd nii kaugel , et plokikaane tihendi vahetus poole peal ja mootor ka paksust õli kihist puhtaks pestud Hommsest ehk jälle teedel
  15. Nägin ka seda täna korra ülemiste juures need veljed sobivad sinna ikka eriti hästi
  16. Uus JAMA krt , täna tallinna ja poole teepeal hakkas mingi julm klõbin , jäime seisma teeääres ja järsku julm suits kapottialt . Tegime lahti ja siis tuli plokikaane vahelt õli ja plokist tuli kõvasti suitsu ning lõdviku vahelt jooksis vett ( gaasi andes tekkis see klõbin , muidu ei olnud). Tõime siis sleppis koju tagasi ja algul vaatasin klappikambrikaane tihendi üle , mis oli terve. Siis panime uuesti käima ja algul polnud midagi , aga siis hakkas uuesti see klõbin , mingist vaakumlülitist vist ning sumpast tuli julmalt suitsu ja jälle ajas suitsu mootoriplokkist. Ma ei ole mootori pealt just kõige targem ja hetkel ei oska küll midagi teha ehk keegi jagab seda värki? Sain juba teada , plokikaane tihend. Korras Teine mure on see , et spidoplokkis ei näita tempi , vahetatud on termostaat , veepump , tempandur ja mitte midagi ei muutu. Süüdet sisse pannes natuke tõuseb ja muud midagi. Ette tänades Magnus .
  17. See kapott läks algul p****e ja siis mul muud polnudki teha , kui sprayga , aga nüüd sõber käis välja uue mõte ja eks siis vaatab , mis saab
  18. Vana välimust ei anna võrreldagi uuega
  19. Klaasid on tavalised , see reflektor värvitud mustaks, aga pimedas on veidi jama sõita
  20. aga eks see loeb ka kindlasti , et sumpa on valesti keevitatud (liiga alla).
  21. Täna oli siis e30 üle pikaaja liikvel Nüüd ikka auto liiga madal tagant , kolm inimest istus taga ja igast august käis sumpa vasta maad . Eile sai veel lisatud: *veepump *viscoga jahutus tiivik *ees uued klotsid *taga madaldus vedrud *orgi radikas
  22. Nüüd siis taga ka juba õiged veljed ja kõik klaasid ka küljes Enam pole palju jäänd! Taha tulevad veel teised vedrud gta käest
  23. Laadisin küll selle pisipildina , aga see jäi graafikalt ikka suht jama. Panin selle nüüd siia läbi uploadi uuesti.
  24. Auto hakkab vaikselt kokku saama , aga kurat küljeklaasid ei taha kuidagi sinna tihendivahele mahtuda Järgmise nädalalõpus ehk juba liikvel

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.