Hüppa postitusse

Puskar

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Puskar postitas

1. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1178067&rhash=7bbf Kas ta just väga huvitav on, aga panin enda rulli ka müüki. Ei jõua tudengina enam autot üleval pidada. Vaatab, ehk keegi tunneb huvi
  2. Mul on plekkveljed, 14', mingid nokianid on all. Naelad on suht välja sõidetud. Kirjuta ps
  3. Edu sulle selle pilliga, sõbral seisis ta aias ikka väga mõttetult. Kahju oli vaadata.
  4. Pole sõpra kätte saanud, ma ise kahtlustan, et see "ostja" ei kasutanud või tal ei olnud seda keeratavad konksu. ja pani kuhugi halva kohapeale kinni. Täpselt ei ole veel kuulnud.
  5. Sõber müüs oma selle zenderi ringiga pilli maha. Uus ostja ei saanud midagi head, sest transportides lagunes bemmil esisild ära. Eks ta nüüd juppidena müüki läheb.
  6. Hinnakohta ma midagi öelda ei oska. Ise oleks rohkem küsinud. Ta on tudeng ja pole erilist tehnilist kätt. Auto juba mõnda aega seisnud tal.
  7. http://www.auto24.ee/used/1087703 Sõber pani kah enda rulli müüki
  8. Väga pull lahendus, isegi kunagi seda autot viljandi ja ka viiratsi(koht viljandiääres) vahel liikumas näinud
  9. Tundub, et jah täitsa lihtsalt sain seal tehtud asjad. Sattusin ka viljandi küige normaalsema töötaja juurde, teised on seal ikka väga halva suhtumisega. Ta uuris, et 73 kw on sama mootorikoodiga, seega pakkus ta mulle ka võimalust, et paneme äkki ilma katita ja 73 kw. Aga hiljem muutis siiski meelt. Passis pole jah midagi lisatud. Küsin kohe ühe asja kohta. Pidurid hakkasid pidurdades vilisema. Arvan, et ehk on kivi vahel vms, kuidas seda küige lihtsamalt minema saada sealt ?
  10. See arki onu uuris ja möllas päris pikalt erinevatest raamatutest ja arvutist, aga jah sain ilma katita ja 75kw
  11. Nii, temp näidik ei hakanud tööle, see jääb edaspidiseks. Muidu sain auto arvele ja ülevaatus ka olemas. Amordid ja sarniir vaja vahetada ja peale seda kui töömees oli tagatuledelt lahustiga punase laki maha nühkinud ütles ta, et kodus tee üle, aga hetkel saad läbi.
  12. Vähe uurin targematelt inimestelt siin. Kas temp andur on salongi poolne või autoninapoolne? Täpselt ei mäleta, aga keegi ütles, et salongi poolne. Kui mootorit tegin eelmine nädal siis jupp mille sain temp anduri nime all oli küll esiotsa poolne. Homme hakkan täpsemalt vaatama seda asja. Vahetatud jupp oli sinise otsaga ja see salongipoolne oli kollane.
  13. Oskab keegi öelda kuidas saaksin temp näidikut kontrollida, et kas see üldse toimib. Ise mõtlesin, et kui näidiku juhtmed kuidagi omavahel lühisesse ajada, peaks ju seier tegelikult põhja lööma. Ehk keegi teab kellel sellist probleemi on olnud.
  14. Päev otsa tööd, auto valmis. Uued pidurid, nipet näpet, plokikaanetihend vahetatud edukalt. Üllatusi oli palju, kõik erinevad kohad olid silikooni täis topitud, plokikaanetihend oli alles vahetatud nagu näha oli, klapid ja sääretihendid ka vahetatud. Temp anduri vahetasin ka, kelladel ikka ei toimi. Homme vaatan esimene pikem ots, siis on näha kuidas kõik toimib.
  15. Ajasin siis auto täna tõstukile, põhjaalt midagi väga koledat polnud, arvestades, et soomlane on seda silikooni laadset moodustist ikka igale poole pannud, algul sellele flantsile mis mul ploki ja tihendi arvatavasti läbi lasi ja nüüd vaatasin, et paak on ka lahedalt kokku mäkerdatud, ja mastiksist mida ta korralikult ikka sinna alla pannud on. Homme teen väljaminekud esipidurite näol, sama ka tagapiduritega, sellele lisaks tahavad esiamordid kindlasti vahetust. Kui kellegil on korralikke esiamorte müüa, siis võite pakkuda.
  16. AB22837, eile kuskilt uurisin, suht tühi paistis.
  17. Kahjuks ei tea, soomlane on sinna mingi varvi lasknud ja laki seganud mingisuguste kullalehekestega ja on peale lasknud. Tahtis saavutada pärlmutri effekti, mis paistab päris hea. Kahjuks on värvimisvigu lahedalt naha palju.
  18. Õli veel valge ei ole, täitsa norm, aga õlikorgi all olid veetilgad ja kuna ma tudeng siis tuleb ehk odavam remontida.
  19. Tervist, sai ka omale üks e30 ära soetatud, kaua aega olen vaadanud ja esimeseks autoks peaks see mulle sobima küll. Ostsin ma ta soomest, auto on poest välja sõitnud 89 aasta oktoobris ja ma peaksin olema 4's omanik. Hooldusraamat olemas, täidetud teda on, vahepeal pisikesed lüngad. Hetkel ees 239 tuhat ja veidike peale. Eelmine omanik oli mingi noor soome kutt, kes on autole päris ilusa värvilahenduse leidnud, värvitud on küll ainult väljast ja pole just kõige korralikumalt. Ukseliistud efektsuse mõttes musta mägiaivariga ära teipinud. Enne kui eestis liikuma saan hakata on tegemist päris palju, ees klotsid,kettad, arvatavasti ka amordid. Põhja alla näinud veel ei ole, homme peaks tõstukile saama ja siis on näha kuidas ta sealt on. Tagant rattakoopast nägi ka ilusti pagassi läbi 2 pisikese augu mis sommi poolt mastiksit täis oli tõmmatud. Kõige halvem oli see, et jahutusvedeliku flants oli puruks, ja soomest öeldi mulle, et tellimisega läheb 7 päeva. Uurisin siis eestist ära, et tulen ja kuna vaja on viljandi sõita, siis käin forssist läbi ja ostan selle jupi. Kohe kui uus jupp olemas oli seisin ka maanteeääres, mootor keeb. Vana jupp ja selle parandused andsid kohe otsad kui uus jupp autopeal oli. Istusin maanteeääres umbes 4 tundi enne kui tööriistad sain ja vahetama hakkasin. Ei muutnud see ka midagi ja kosel jäin igaks juhuks seisma, et asja hullemaks mitte teha. Ootasin siis kuni sõbrad viljandist järgi tulid ja kell pool 1 öösel jõudsin nööriotsas viljandi. Hetkel ajab tagant valget suitsu välja, õlivarras oli ka kahtlane, ju see plokikaanetihend ja ehk ka kaas ise kuuma said, kas siis minupoolt, või juba varem soomlase poolt. Vana auto, tegemist tahab ja siiani pole veel oma otsuses kahtlema hakanud. Kes viitsib/teab võib soovitada, kust mul kõige kasulikum uusi juppe vaatama oleks hakata.
  20. Tehasest ja, passis on kw märkimata, aga ju ta ilma kat on.
  21. Ma ise arvasin ka seda, et see jupp läks kaanepärast lõhki. Kylma mootoriga laba pohjas on purskkaev. Soomes ostes oli õli ja varras puhas, samas ei suitsenud ka, nyyd on valge suits taga ja õlikorgi all oli vesi, varras oli ka kahtlane. Eks ma plokikaanetihendit ja ehk ka plokikaant vahetama pean hakkama. Kes teab võib mind saadavuse ja hindadega kurssi viia. Homme päeval aega, siis teen autost teema ja saab seal edasi arutada, sest salongis moni kate ja plastik vaja nkn vahetada sealhulgas ka palju veermiku juppe.
  22. No anduril oli juhe igatahes ilusti järel.
  23. ikka jäigalt järel, ei ole nii , et üks lüke ja paneb paar tiiru. Temp näidik on soomlase poolt kas lahti ühendatud või ta lihtsalt ei toimi.
  24. Hommikul valasin radika piirini vett täis, panin käima, siis imes suurema osa veest minema, panin juurde ja lasin mootoril käia. Mingi 5 minutit ja siis hakkas vett üle radika korgi ajama mootor oli kah ikka päris korralikult kuum. See voolik mis radika punni juurest tuleb ja mootorisse läheb on punnis ja ikka päris tuline. Võtsin rihma maha, pump käib kergelt ringi.
  25. Puskar lisas teema asukohas Probleemid
    Sai siis eile soomest oma e30 ära toodud, kindel asi, mis pidin ära vahetama oli jahutusvedeliku flants, mille forssist ära ostsin, sõitma pidin viljandi. Kahjuks aga umbes 5 kilti peale forssi läks auto keema ja istusin maanteeääres. Lasin jahtuda, ja kuna uus jupp olemas oli hakkasin maanteeääres vahetama. Vahetasin jupi ära panin vett juurde ja hakkasin edasi liikuma. Kosel jäin igaks juhuks seisma et vaadata kuidas asjad on. Mootor ja vesi jälle ülikuum. Auto sain koju eile öösel nööriotsas. Täna panin radika vett täis, lasin käia. Mootor läheb ikka kiiresti soojaks ja radikast hakkab vett üle ajama. Ise kardan, et võisin plokikaane ära lasta selle kuumenemisega. Mõlemad suured voolikud mis radikast tulevad on punnis ja tulised.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.