Kõik, mis mart154 postitas
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
see "suht jäme aga siiski peenike" vist võis olla see, mis lähebki kaitsmekarpi
-
325i '90 - Krst
Tsitaat on ühest temaatilisest raamatust, kes selle ära tunneb, see on juba tubli Kes ära ei tunne, siis katsuge endale leida: Ross Bentley"Speed Secrets - Professional Race Driving Techniques" IMHO väga hea raamat
-
325i 24v MSEFI '85 - Mart
alates eelmise teisipäeva õhtust on see projekt teadmata ajaks peatatud.
-
318iS '90 - AndresS
Väga vinged ajad A-klassi jälgimine on ka väga põnevaks läinud viimasel ajal!
-
BMW 325i 1990 - nael
Kusjuures, Tarmo bemmil oli vist sama mure, et süüde hüppas mingipärast 10 kraadi metsa? Konsulteeri Mihkliga. tema seal midagi tegi
-
Lisaks sain ka mõned piduritorud paika ja hüdraulilise kässari kokku. üritasin tagaistme alla torud nii väänata, et pärast iste ka peale EHK õnnestuks panna. Pereauto siiski ju
-
Täna siis saabusid tagumised Coiloverid. GAZ Shocks. Pildid õhtul. Fotokal on akud tühjad :: Reno
-
täna tegelesin siis paagi kinnituse jaoks pagassi mõne toru keevitamisega... Pärast siis jätkus ajaviitmine tagumise piduritoru vedamisega läbi salongi... Jõudsin kenasti käsipidurini.. Siis tuli kässari peasilindrit paigaldama hakata... Asi jäi seisma selle taha, et ei õnnestunud 35mm auku puurida..
-
318iS '90 - AndresS
eestist saab istmeid piisavalt odavalt. pole mõtet üldse vaeva näha ju.
-
BMW 324td - Lauri_L
Kas põhjakate on lihtsalt painutatud vastu karterit? Tundub olevat mingi pehme ja painduv plastik?
-
kuna ma ise olen laisk... ja vaene... ja haige kah hetkel... siis tellitakse juba juppe minu eest Ühesõnaga, tagumised coiloverid peaks nädala-kahega saabuma... Tänud asjaosalistele
- 316 '88 - M-Tech
-
316 '88 - M-Tech
Nüüd siis slikid otsas, jah? :D
-
316 '88 - M-Tech
Mul üks "sakkiv" ventikas on olemas. Imeb täiega... kui nii väita tohib Endale ei sobinud, sest mul oli puhuvat vaja. Kui tahad, võid ta mingi 200 eest omistada.
-
Samast kohast tellisin, kust ülejäänud coiloveri kama... Täna keevitasin coiloveri sleeve-id ilusti kinni... Tegin uuele bensupaagile rõhutesti. Peale kaht-kolme keevitamist sai pidama küll Lõpuks tegin uue difrikinnituse. Sai hea tugev küll Taha, amordikannude ja difrikinnituse vahele tuleb strut brace kah. Selline, mida eemaldada saab ainult ketaslõikuriga. Täpne disain sõltub nüüd tagumistest coiloveritest. Aga ehk midagi mõtleb välja...
-
mõned ilusad pildid veel
-
Pildil on ainult minu kraam Sinu vedrud on nii peenikesed, et neid häbi pildistada
-
Mõned uued vidinad tulid täna Pilt1 Pilt2
-
Praeguse seisuga on Konid plaanis....
-
Hinnavahe ei ole asi, mille järgi otsustada üldiselt on see ka suht olematu minuarust.
-
ja mida ma teen r4 pehmete vedrudega??? Lisaks, mulle aitab igasugu vedrupasa kokkuostmisest. Tulevad coiloverid. Custom. Pean ainult rahalaeva ära ootama Esimesed amordid on ka ostmata. Ei suuda otsustada, kas Koni Sport short või Bilsu B8
-
Sellised tõllarattad siis Uue, regullitava tagasilla tala sain ka kuidagi alla. Siit-sealt on vaja natuke kohendada.. Mõned uued poldid ka veel tegema. Auto kõrgust ei tasu vaadata. Esivedrustus on saabumata. Taga on muidu vedrud, mis müüdi mulle jutuga, et need madaldavad 80mm... Mai ääs, kui see 80mm madaldatud auto on :evil: Tagavelgede jaoks esialgu flanse ei leidnud. Ette said 30mm flansid (ehk siis velg on all ET 10-ga) Velje välisserv ilusti tasa tiiva servaga. Sobib väga
-
A mul on uued veljed valged, ja racing style täna EHK saab auto ka ratastele, Kui ma sillatala kinnitamiseks suure poldi saan kusagilt. olen suutnud ühe ära kaotada
-
Aga mina sain tagasilla kätte. Sellel ei pea küll MITTE IIALGI enam pukse vahetama. Pukse lihtsalt polegi Lisaks saab veel rattakallet ja kokkujooksu regullida nii, kuis vaja Tõmbasin kohe musta värvikihi ka selga... Homme üritab alla monteerida. Siis saab hakata jäika difri tala fabritseerima hakata. Katsub homme UM-ist mõned vajalikud poldid-mutrid ka ära tellida.
-
Ma nõustun selle mehega Ja mida rohkem ma neid erinevaid klaasplast-emmkolmesid vaatan, seda rohkem ma seda arvan Are-le vastuseks... Ok, Nordschleife elajas mul just pole... aga viruringi elajas ka kindlasti mitte Igatahes, mida rohkem ma asja peale mõtlen, seda rohkem need mulle meeldivad... Iseasi, kas neid vaja ongi... Aga asjast ka... täna hakkasin autot kergendama Vahetasin terasest piduri peasilindri alumiiniumist variandi vastu. Tegelikult oli asi siliindri diameetirs. See kasvas 20mm pealt 25mm peale. Tulemuseks tükkmaad lühem pedaalikäik.