Kõik, mis mart154 postitas
-
316 '88 - M-Tech
Oma auto pilte häbened vä? Ma lugesin ja lootsin et saan "laksu all konna" juttu kirjutada siia
-
316i '88 - Henrik
Johaidii, seal ainult kaanetöödeks vajalikud jubinad ju. Ei midagi ülemõistuse käivat. Tüüpiline hooldus 20a vanale mootorile. Kohe paanika, uut mootorit vaja, no lubage naerda. :shock:
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
tänavaautol EI TOHI puuri olla... EAL Litsensiga autod võivad tänaval liigelda. Sõita EAL'is registreeritud võistlustele või EAL'is registreeritud treeningule. See, kui mõnimees kuritarvitab EALi litsentsi, on tema isiklik mure ja probleem.
-
BMW 325ixt '85 - domain
ok, mitte et minu auto ja minu asi ei oleks, kuda teha... a kas kobeda kerega autol tungid ikka käivad läbi põhja
-
BMW 325ixt '85 - domain
n*hui sa siis selle ixi kere ostsid üldse? Ja kusjuures 300-400 hp korralike osadega pole probleem 4wd start on hoopis midagi muud ikka.. sa vist pole seda tunda saanud. Eriti just 300+hp masinaga.
-
BMW 325ixt '85 - domain
pole seal midagi kahelda, sul pole jõudugi
-
BMW 325ixt '85 - domain
kurat, sa seda ixi tehnikat müüd. pane see tagasi.
-
BMW 318I '89 - Madis
kruntvärv ükski ei "kaitse piisavalt" Krunt on poorne. krundi mõte on tekitada sidepind aluse ja värvi vahel. Aerosoolpakendis kvaliteetne krunt on väga hea. Kasutan kaht erinevat punast krunti. üks neist läbikeevitatav, mõlemad aerosoolpakendis.
-
316 '88 - M-Tech
viimati, kui ma seda autot nägin (üleeile ) olid küll
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
oleneb, kuidas latt monteerida. nimelt 36 latt on "õhem". kui latt võimalikult madalale panna, siis on jah, peaaegu bolton see kardaan, kui monteerida nii, et latt jääks sama kõrgele, kui e30 originaal, siis võiks juba natu modida... kuigi, mina piirdusin ainult kinnituspoldi modimisega
-
316 '88 - M-Tech
Madalamal ei saa olla, sest PÕHJALÖÖGI PUKS tuleb vastu
-
316 '88 - M-Tech
Üks vahva tähelepanek esimese madalduse kohta... Ma keerasin päeva lõpuks auto nii madalaks, et vedru pole vajagi Seisab peaaegu põhjalöögi puksi peal. mis on omakorda lühemaks tuunitud. Pakun, et umbes 5cm pikkune on? Ehk siis, esivedrustus on "as low as you can get" :twisted:
-
316 '88 - M-Tech
Mart tegi seda ja mart tegi toda Odav ving a kuna Mihkel häbeneb pilte panna, siis ma omavolitsen
-
325i 24v MSEFI '85 - Mart
Nii, auto käib praegu, mingis seisus... Ladusin praegu tagasi originaalaju. Vaja mõndasid asju testida... Tegin täna väikse ringi kah... Sidur on libisema hakanud, lisaks tundub, et tagasilla seaded on praegu väga puu taga... Pidamist 0. Isegi 4-nda käiguga umbe 120 pealt sain külje ette. A noh, märg oli kah. Kuu lõpus peaks tulema velgede vaheflansid kah. Siis saab esimesed püstakud kokku laduda Ja suured pidurid igalepoole alla.. Siis jäävad veel tagumised coiloverid alla panna. Plus suur hunnik igasugu viimistlemisi ja tegemisi ja sättimisi.
-
Coilover
ei ole leidnud mina veel pakkujat, kes alla 10k midagi pakuks
-
Coilover
mina pakun. täpsem lahendus ja hind ps-is, kui soovi. Hind on 5-kohaline, arvesta sellega.
-
K: Tuuningu legaalsus eestis!!
ARK tehnikaeksperdid jagasid mulle täpselt sellise info, kui viimati seal käisin.
-
K: Tuuningu legaalsus eestis!!
Istmeid tohib eemaldada ümberehitusloaga. Siis tuleb teha turvavööde kinnitused ka selliseks, et neid enam kunagi kasutada ei saa. Ühesõnaga - protsess ei ole ümberpööratav seaduslikult
-
Üldiselt vahet pole, kulud pole suured. EHK See lisaplaat on minu joodetud. Proto plaadi peale. Kuna antud hetkel ei õnnestunud kusagil soodsa hinnaga PCB-d teha lasta...
-
mul on siin mõned pildid. Ma luban, Mihkli nõuandeid enam ei kuula kunagi
-
Õhtul proovin aju jah uuesti. Eks ma pean Mihkli tehtud aju confi üle kontrollima Aga paagi kohapealt. Paljud odavad paagid ei "ühildu" alkoholidega... Lisaks need toredad lekked, mida nähtud ja millest kuuldud on nende odavate paakidega... :roll: PS. mul oli veel sügisel üks JAZ-i fuelcell garaazis, mis oli lihtsalt lõhki läinud.
-
Vahepeal on hangitud esimesed Koni amordid. Velgede vaheflantside materjal ostetud ja treiali kätte toimetatud - ehk saab augustiks kätte Lisaks on kütusesüsteem kokku aetud ja lekked kaotatud. Teen ühe katse - jätsin paagi seestpoolt katmata, vaatame, kaua vastu peab, enne läbiroostetamist Põhimõtteliselt võiks esimese proovitiiru teha, kui auto megasquirdiga käima saaks. Seniajani ei kipu see õnnestuma :roll: Tellisin ka WB lamda DIY kontrolleri, see saabub ehk paari nädala jooksul... Muud nagu polegi
-
325i '90 - Krst
Ma küll tagumisi ei jälginud... aga esimeste hinnavahe oli küll miniatuurne. koni vs bilsu
-
316 '88 - M-Tech
a see mees sai täna ühe suure tagapiduri Fotosid kahjuks teha ei viitsind. BBS sobib alla küll :twisted:
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
Kaitsmekabist läbiminevad juhtmed pole mitte kõik kaitsmete all. vähemalt 1 juhe läheb süütelukku "otse". Täpsemalt muidugi "kuulmise järgi" ei oska kommenteerida.