Kõik, mis RaidoM postitas
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
Ah otsustasime,et paneb ikka hetkel selle kahemassilise peale. Hiljem on aega seda vahetada küll. Täna igatahes saime mootori enam-vähem peale kuid 2.0 ja 2.5 väljalaske kollektor on erinevad ja see takistas mootorikäpa kinnitamist.. ja sinna see hetkel jäigi. Ei viitsinud enam seda keberniiti teha. Nädala pärast jätkab.
-
Täna kiskusime sõbraga mootori maha. Loodan kiirelt M20 hooratta leida. Praegu on mul kahemassilisi hoorattaid 2tk kuid ühemassiline pidavat parem olema.
-
Kuidas see tulede regull töötama peaks? Õigemini mis seal katki võib olla,et ta ei tööta hetkel? Kahju,et edevam varustus kaduma on läinud.
-
varustus selline: tundub,et peaks olema tulede regull. Samuti on vist kunagi olnud roolivõim ja kesklukk. Mõlemast tunnen puudust. Ja sportistmed kahju. Velgi ei tahaks maha ärida hetkel. Kui kunagi Azev A-d peaksid tulema,siis võimalik,et müün maha praegused
-
selge. kui ülevaatusel käisin,siis öeldi.et ma reguleeriks tuled ära. Sellest nupust ei muutnud midagi. Saab neid ise ka kuskil tulede juurest regullida?
-
salongitulede kohta sain selgust. Pirnid läbi lihtsalt. Aga kas tulede regullist peaks mingid juhtmed edasi minema?Tulede regull mul ei tööta. Nende kahe valge plastiku sisse peaks ka pirnid minema kuid ma ei leidnud sealt alt ühtegi lahtist juhet/pistikut, mille otsas oleks/peaks käima pirn
-
Eip. Mootor ikka peal ja sõidan ringi. Uut mootorit laon kokku garaazis. Kaitsmed vaatasin kõik üle. Terved on. Samuti ei tööta palju salongi tuled/ nuppude tuled,(võimalik,et pirnid läbi, pole kontrollinud veel) spidomeeter ja kütusekulu näidik. Nii kui sõitma hakkan, viskab kütusekulu näidiku max peale. Kui gaasi maha lasen, vajub korraks alla.
-
Lobamokkade rubriik
ma sooviks ka ühte kleepsu. seda,mis punasega ei ole.
-
Vahepeal on lakanud töötamast elektripeeglid + raadio seaded lähevad paigast ära mingi aja tagant. Mingi elektrikala on sees. Peegliklaasid vahetasin ära. Lisandunud on Alpine ovaalid ja põllelisa sai lapitud ja värvitud kuid pean korra üle tegema. Esimene kord läks nahka. Mootori kokkupanek käib väga aeglaselt
-
325i '90 - GTA
Oskad veidike kirjeldada, kuidas see peegliklaas ära käib? Tahaks oma kriimulised peeglid välja vahetada.
-
K: BMW E21 amordid BMW E30-le?
Tere Kas BMW E21(75a-84a) esimesed amordid sobivad FL E30-le(90a)?
-
lynx, see kkk tihend läheb uuele mootorile, M50B25 mis on vanosega. Praegusel mootoril vahetasin kkk tihendi ära mingi aeg tagasi. GTA, selge. Ise poleks selle peale tulnudki. Ilmselt järgmine nv võtan nad uuesti küljest kuna lolli peaga ei ostnud koos ketastega klotse. Puhkus ka kohe tulekul. Ehk on ülejärgmisel nädalal uue mootori häält kuulda Põllelisa seisab veel kuuris. Kuid hetkel teda müüma ei hakka. Üritan ta ära parandada ja ära värvida.
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Linnu tee ja Sõpruse pst ristis Tallinnas. Neste vastas. Ainult üks tankla on neil.
-
Sõber ostis oma E39 528-le selle kk tihendi kuid ei vahetanud ära ja andis mulle. See peaks nagu minema. Vahepeal ei tahtnud auto tühikäigul töötada. Suri välja kogu aeg. Mingi vaakumvoolik oli lahti tulnud. Panin kinni ja töötab jälle.
-
Pidurikettad vahetatud ja vibra pidurdamisel kadus ära. Vahetasin elus esimest korda kettaid. Ühel pool läks 1,5h, teisel poolel ca 20 mintsa. Success!
-
tänud, ranzzz. Uurin selle tihendi kohta. eile sain jubinad kätte. Ehk toob ELS plokikaane tihendi ka ära täna.
-
lynx,nüüd tuleb meelde küll,et seda kummilullat salongi ja mootoriruumi vahel ma ükskord vaatasin ja see oli jah katki lõigatud ja paigast ära. Natuke sättisin ta küll paika kuid uurin homme uuesti kui auto juurde saan. Täitsa võimalik,et selles asi. Kuigi ta on seal suht ääre all seega hetkel ei mõista kuidas peaks saama vesi sealt sisse... ranzzz,selge..otsisin seda tihendit hetk tagasi aga ei leidnud nagu. Ehk oskad mingi lingi anda. Eile muidu tellisin terve hunniku tihendeid ära: klapikambrikaane tihend, plokikaane tihend, väljalaskekolle tihendid,väntvõlli tihendid(esimene ja tagumine), termostaadi, õlifiltri, õli. Täna sain aju ka kätte. Puudu on ainult õhulugeja...ja hunnik raha eix,selge. Tänud. Eks homme lähen kastan seda masinat veidike.
-
ei ole spetsialist, ei oska öelda. Otsingi vastust siit, mis peale mädanenud akualuse veel võib olla?
-
Akualus oli korralik. Sõber rääkis ka midagi luugi juurest tulevatest äravoolu torudest..et need pidavat aja jooksul ummistuma rämpsuga.
-
Paar probleemi on tekkinud. Üks hommik avasin pardatsoki ja seal ujus makipaneel. Öösel oli korralikult sadanud. Kust kohast see vesi sisse tuleb? Võtsin esiklaasi juurest selle resti ära ja sealt ei saa kuhugi minna,sest seal polnud ühtegi auku. Teine asi,et kütusekulu seier vajus põhja ja seal ta seisab hetkel, ehk näitab kogu aeg,et kütusekulu on laes. Täna käis vend sõitmas ja väitis,et spidomeeter ka ei tööta + kütuse seier ka vahepeal kõigub siia-sinna. Kui alla 20L on,siis näitab nagu õigesti. Kui ca 30L on,siis vahepeal vajub 20L peale ja siis jälle 30L peale. Kas need elektrianomaaliad võivad olla seotud selle veega? Kuskilt lühisesse läinud? Aju peale vett ehk sattunud? Aju peaks vist armatuuri all pardatsoki juures olema? Igasugune info on abiks.
-
Nii, lõunast saati olen mootorit laiali kiskunud. On ikka ropp asi küll. Tuleks ära tellida klapikambrikaane tihend ja plokikaane tihend. Mootoriplokk tuleks puhtaks küürida. VIsko välja vahetada,sest see on natuke kõveraks läinud. Küünlad ilmselt uued panna. Ja enne ühel jõulisemal kiirendamisel läks vist difri padi puruks. Ragin käis ja differ rippus väga madalal. Hea,et see juhtus siinsamas töökoja läheduses, mitte kuskil linnas.
-
Eks peab mõtlema ja otsima. Suuresti on asi jah raha taga. Ainult auto nimel ei saa ka tööl käia
-
Sarniirid ja rooliotsad peaksid korras olema. Töökojas vaadati mingi aeg tagasi asjad üle ja veermikus puudusi ei leitud. Ja noh, ega see roolivõimuta kerge ei ole kuid kätes siiski nii palju jõudu on,et rooli keerata
-
Olen juba üsna harjunud jah ilma võimuta sõitma niiet see pole väga oluline. Kui masina ostsin,siis arvasin küll,et kindlasti lasen roolivõimu installida aga täitsa okei on praegu.
-
Täna tarisin M50B25 mootori koju. Asi oli üsna pikalt seisnud ja igalt poolt ülimalt must kuid loodetavasti saab paari nädala jooksul tööle. Vana mootor on müügis ja uuelt mootorilt müün ära roolivõimu pumba ja kliimapumba. Samas on mul vaja M50B25 aju ja õhulugejat.