Hüppa postitusse

einar

Foorumikasutaja
    393
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

5

Kõik, mis einar postitas

1. Selleks et palka saada peaks tööl käima....Muidu oleks ehk isegi tulija.
  2. einar

Lobamokkade rubriik

ei ole vaja miskit rohkem teha.
  3. einar

Lobamokkade rubriik

Mis sul viga, sa ju tugev spordipoiss.
  4. einar

Lobamokkade rubriik

Et siilid sulle selle päeva puhul "sinna" pesa teeksid. Õnnitlused povintsist.
  5. einar

Lobamokkade rubriik

Reedeõhtused mõtteterad 1. Seal orgasm kestab 30 minutit ( pool tundi...joppakolla..Tahan olla järgmises elus siga!) 2.Lutsul on yle 27000 maitseretseptori ( ja mis nii maitsvat on seeal põhjas?) 3. Prussakas elab ilma peata 9 päeva, siis sureb nälga ( ma ikka mõtlen seast...) 4. Kirp suudab hüpata vahemaa, mis 350 korda ületab tema kehapikkuse. See on sama, mis inimene hüppaks üle jalgpalliväljaku ( 30 minutit...pljää...vedas seal..te aint kujutage ette!!) 5. Elevant on ainuke loom, kes ei suuda hüppata ( mis ongi parem) 6. Mõned lõvid paarituvad üle 50 korda päevas ( ikkagi tahan olla järgmises elus siga--kvaliteet parem kui kvantiteet) 7. Kassikusi helendub ultravioletvalguses ( huvitav, kellele maksti, et ta seda välja selgitaks?) 8. Jaanalinnu silm on suurem kui tema aju ( ma tean mõnda sellist inimest) 9. Meritähel pole üldse aju ( ja ka selliseid tean) 10. Inimesed ja delfiinid on ainukesed liigid, kes tegelevad seksiga ainult naudingu jaoks ( ee...a kuidas siis sead???)
  6. Kergem on osta M10 pritsega mootor ja see tõsta vana asmele.
  7. kast ei istu. hooratas ei istu, sidur ei istu.
  8. tüüpiline mari.
  9. einar

M Azev Typ A 16"

müüdud lukku
  10. kle mul üks h7 komplekt üle sisaldab 2 pirni ja 2 plokki, saad endale korras ploki ja ülejäänud kola edasi müüa hind 20 euri+postikulu.
  11. einar

Uue võtme tegemine

Enamus võtmefirmasid on võimelised luku järgi võtme tegema.
  12. 5 eurot meeter + euro ots Lihtsalt välja kirjutatult: 10cm toru maksab 2.5 eurot 50cm toru maksab 4.5 eurot 1meeter maksab 7 eurot 2.5 meetrit maksab 14.5 eurot
  13. einar

M Azev Typ A 16"

:D
  14. einar

M Azev Typ A 16"

upime varsti rändavad kuusakoskisse
  15. einar

M Azev Typ A 16"

Upime Kuhu kõik need kindlad võtjad kadunud on?
  16. einar

Lobamokkade rubriik

Inimese elus on kolm ebameeldivat perioodi: 1. Pubekaaeg- sul on aega ja energiat, aga pole raha. 2. Töölkäimise aeg- sul on raha ja energiat, aga pole aega. 3. Pensioniaeg- sul on aega ja raha, aga pole enam energiat...
  17. einar

Lobamokkade rubriik

+1 eigu jutule Rullikasse suhtutakse linnapeal nagu sitahunnikusse. Lisaks veel politseionude poolt iganädalane autoümber onaneerimine Mul kontrolliti mingihetk isegi WIN koodi, rooli dokumente. jube.
  18. einar

M Azev Typ A 16"

Autol on orig m-technicu miinus 20 madaldus. Panin rehvid ka velgedele tagumistel 215/40/16 esimestel 205/50/16
  19. einar

M/V:BMW E30 kupee 2.5 turbo

miks piltide peal kapoti tagumine ots üleval on? põll ka kuidagi räbal kapoti alt pilt pole?
  20. einar

Lobamokkade rubriik

Kahjuks mitte.
  21. Esiveljed 7.5" laiad ET 28(vajavad 4mm flantsi) flants koos pikkade poltidega kaasa. tagumised 9" laiad ET 13 kerged iluvead nagu ikka. tagavelgedel rehvid mõõduga 215/40/16 esivelgedel rehvid mõõduga 205/50/16 kannatavad vast järgmise hooaja ära sõita. hind 350 eurot. aastatagune pilt ka, peale auto müüki on veljed riiulis seisnud.
  22. einar

Lobamokkade rubriik

tuttava oma mul seee
  23. einar

Lobamokkade rubriik

kolmest kahte ma tean kust saab
  24. mõistlik oleks kõik küünlad maha võtta.
  25. einar

Lobamokkade rubriik

Enamasti madaldusekunnidel neid karterid nagu leiba läheb
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus