Kõik, mis einar postitas
-
Väike istumine Tallinnas koos klubilistega.
Selleks et palka saada peaks tööl käima....Muidu oleks ehk isegi tulija.
-
Lobamokkade rubriik
ei ole vaja miskit rohkem teha.
-
Lobamokkade rubriik
Mis sul viga, sa ju tugev spordipoiss.
-
Lobamokkade rubriik
Et siilid sulle selle päeva puhul "sinna" pesa teeksid. Õnnitlused povintsist.
-
Lobamokkade rubriik
Reedeõhtused mõtteterad 1. Seal orgasm kestab 30 minutit ( pool tundi...joppakolla..Tahan olla järgmises elus siga!) 2.Lutsul on yle 27000 maitseretseptori ( ja mis nii maitsvat on seeal põhjas?) 3. Prussakas elab ilma peata 9 päeva, siis sureb nälga ( ma ikka mõtlen seast...) 4. Kirp suudab hüpata vahemaa, mis 350 korda ületab tema kehapikkuse. See on sama, mis inimene hüppaks üle jalgpalliväljaku ( 30 minutit...pljää...vedas seal..te aint kujutage ette!!) 5. Elevant on ainuke loom, kes ei suuda hüppata ( mis ongi parem) 6. Mõned lõvid paarituvad üle 50 korda päevas ( ikkagi tahan olla järgmises elus siga--kvaliteet parem kui kvantiteet) 7. Kassikusi helendub ultravioletvalguses ( huvitav, kellele maksti, et ta seda välja selgitaks?) 8. Jaanalinnu silm on suurem kui tema aju ( ma tean mõnda sellist inimest) 9. Meritähel pole üldse aju ( ja ka selliseid tean) 10. Inimesed ja delfiinid on ainukesed liigid, kes tegelevad seksiga ainult naudingu jaoks ( ee...a kuidas siis sead???)
-
K:M10b18 vs.M40b16 erinevus
Kergem on osta M10 pritsega mootor ja see tõsta vana asmele.
-
K:M10b18 vs.M40b16 erinevus
kast ei istu. hooratas ei istu, sidur ei istu.
-
O. xenon üksikut toite plokki.
tüüpiline mari.
- M Azev Typ A 16"
-
O. xenon üksikut toite plokki.
kle mul üks h7 komplekt üle sisaldab 2 pirni ja 2 plokki, saad endale korras ploki ja ülejäänud kola edasi müüa hind 20 euri+postikulu.
-
Uue võtme tegemine
Enamus võtmefirmasid on võimelised luku järgi võtme tegema.
-
Piduritorude valmistamine
5 eurot meeter + euro ots Lihtsalt välja kirjutatult: 10cm toru maksab 2.5 eurot 50cm toru maksab 4.5 eurot 1meeter maksab 7 eurot 2.5 meetrit maksab 14.5 eurot
- M Azev Typ A 16"
-
M Azev Typ A 16"
upime varsti rändavad kuusakoskisse
-
M Azev Typ A 16"
Upime Kuhu kõik need kindlad võtjad kadunud on?
-
Lobamokkade rubriik
Inimese elus on kolm ebameeldivat perioodi: 1. Pubekaaeg- sul on aega ja energiat, aga pole raha. 2. Töölkäimise aeg- sul on raha ja energiat, aga pole aega. 3. Pensioniaeg- sul on aega ja raha, aga pole enam energiat...
-
Lobamokkade rubriik
+1 eigu jutule Rullikasse suhtutakse linnapeal nagu sitahunnikusse. Lisaks veel politseionude poolt iganädalane autoümber onaneerimine Mul kontrolliti mingihetk isegi WIN koodi, rooli dokumente. jube.
-
M Azev Typ A 16"
Autol on orig m-technicu miinus 20 madaldus. Panin rehvid ka velgedele tagumistel 215/40/16 esimestel 205/50/16
-
M/V:BMW E30 kupee 2.5 turbo
miks piltide peal kapoti tagumine ots üleval on? põll ka kuidagi räbal kapoti alt pilt pole?
-
Lobamokkade rubriik
Kahjuks mitte.
-
M Azev Typ A 16"
Esiveljed 7.5" laiad ET 28(vajavad 4mm flantsi) flants koos pikkade poltidega kaasa. tagumised 9" laiad ET 13 kerged iluvead nagu ikka. tagavelgedel rehvid mõõduga 215/40/16 esivelgedel rehvid mõõduga 205/50/16 kannatavad vast järgmise hooaja ära sõita. hind 350 eurot. aastatagune pilt ka, peale auto müüki on veljed riiulis seisnud.
-
Lobamokkade rubriik
tuttava oma mul seee
-
Lobamokkade rubriik
kolmest kahte ma tean kust saab
-
K:küünla vahe ja kompressioon???
mõistlik oleks kõik küünlad maha võtta.
-
Lobamokkade rubriik
Enamasti madaldusekunnidel neid karterid nagu leiba läheb