Hüppa postitusse

einar

Foorumikasutaja
    393
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

5

Kõik, mis einar postitas

1. Müüdud
  2. einar

Lobamokkade rubriik

Tahaksin endale paljaltolemise tuba....
  3. einar

Lobamokkade rubriik

mari sa vaene vää.
  4. Võta klapikambri kaan maha, Nääd ära kas klapid käivad kinni-lahti.Katkine nookur müra ei tee.
  5. einar

Lobamokkade rubriik

tahaks suitsetada.... sobiks ka see kui saaks kellegile sitasti ütelda....
  6. natuke värvi ja pahtlit, peale seda rullikas nagu igateine.
  7. Numbat service OÜ pakutavad teenused. -sarniirliigendite taastamine( garantii 6 kuud läbisõidu piiranguta) -veermiku remont -Pidurite remont -Piduritorude valmistamine -mootori remont( bens, diisel) -mootorite vahetus( ka ebastandardsed lahendused) -rehvide vahetus, remont ning müük -keevitustööd -Klaaskuul puhastus -lisaks juurde kõikvõimalikud ja kõikvõimatud hooldus ja remonditööd. Einar einar111@hot.ee tel 5015578 Asukoht: Ringtee 26, Tartu.
  8. einar

Lobamokkade rubriik

universaalid ongi jänusemad eix...
  9. Ma hakkan tartust liiikuma umbes kella kahe paiku.... Kui tahad minu sabas sõita siis helista. 5015578 einar
  10. einar

typ188 simmerlingid

forssis enamasti koha peal...
  11. Minul üleüldse suurem probleem Kas e39 või e36? mõlemad tooringud ja sinised.... Kummaga tulla.
  12. einar

M20B20 jõudu pole külmana

minu meelest on kaheliitrine nii soojalt kui ka külmalt uimane... Nii et pole miskit äda su autol.
  13. einar

Lobamokkade rubriik

tuss ma ütlen...
  14. Kas mingi öine streetrace ka on plaanis...?
  15. einar

Lobamokkade rubriik

Homme on eriline päev.... Seosel sellega õnnitlused meie noorimale foorumikasutajale( temal on nimelt sünnipäev kord nelja aasta tagant) Samal aastal mis suvisel olümpiamängud. Õnnitlused......
  16. einar

genekarihmaga mingi geiss

Kuna rihmarattad on enamasti kulunid laiemaks kui peaks olema siis soovitan kasutada profiili võrra laiemat rihma... NN 10mm asemel 11mm rihm jne
  17. Sõitsin ükspäev autoga mööda pärna tänavat ja nägin seda värskelt maalitud autot laivis... Sellise kvaliteediga töö eest ei maksaks ma sentigi...terve auto on mõlke ja mõlgikesi täis, ning kogu auto värvkate on "apelisini" koore taolise struktuuriga.
  18. einar

K: vedrud

Osta tutikad diisli vedrud ning lõika tiir maha... see parim variant.
  19. näitama saab, kuid mitte õigeid väärtusi.
  20. kusjuures tuleb kaitsmeplokki ka relee lisada.
  21. Kahe klahviga nupu muretsema...
  22. Ei ole seal midagi pressitavat, kui ketas ja suport eest ära võtta siis ühe mutriga kinni..., äkki oli nr 36 võti??? Suht lihtne vahetada.
  23. Miks sa õhutamispunni õhutamiseks ei kasuta?
  24. einar

K: Sildade sobivus

Ei mõlemad sillad on totaalselt erinevad.
  25. einar

Velgede sobivus

ees peaks püstakusse kinni jooksma.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus