Kõik, mis einar postitas
- M typ 188 4.45 tagumine differ
-
Lobamokkade rubriik
Tahaksin endale paljaltolemise tuba....
-
Lobamokkade rubriik
mari sa vaene vää.
-
Probleem silindritega
Võta klapikambri kaan maha, Nääd ära kas klapid käivad kinni-lahti.Katkine nookur müra ei tee.
-
Lobamokkade rubriik
tahaks suitsetada.... sobiks ka see kui saaks kellegile sitasti ütelda....
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
natuke värvi ja pahtlit, peale seda rullikas nagu igateine.
-
NUMBAT SERVICE OÜ, hooldus, remont, rehvitööd, (TARTUS)
Numbat service OÜ pakutavad teenused. -sarniirliigendite taastamine( garantii 6 kuud läbisõidu piiranguta) -veermiku remont -Pidurite remont -Piduritorude valmistamine -mootori remont( bens, diisel) -mootorite vahetus( ka ebastandardsed lahendused) -rehvide vahetus, remont ning müük -keevitustööd -Klaaskuul puhastus -lisaks juurde kõikvõimalikud ja kõikvõimatud hooldus ja remonditööd. Einar einar111@hot.ee tel 5015578 Asukoht: Ringtee 26, Tartu.
-
Lobamokkade rubriik
universaalid ongi jänusemad eix...
-
Suvine kokkutulek 7-8 juuli Oore puhkealal
Ma hakkan tartust liiikuma umbes kella kahe paiku.... Kui tahad minu sabas sõita siis helista. 5015578 einar
-
typ188 simmerlingid
forssis enamasti koha peal...
-
Minul üleüldse suurem probleem Kas e39 või e36? mõlemad tooringud ja sinised.... Kummaga tulla.
-
M20B20 jõudu pole külmana
minu meelest on kaheliitrine nii soojalt kui ka külmalt uimane... Nii et pole miskit äda su autol.
-
Lobamokkade rubriik
tuss ma ütlen...
-
Kas mingi öine streetrace ka on plaanis...?
-
Lobamokkade rubriik
Homme on eriline päev.... Seosel sellega õnnitlused meie noorimale foorumikasutajale( temal on nimelt sünnipäev kord nelja aasta tagant) Samal aastal mis suvisel olümpiamängud. Õnnitlused......
-
genekarihmaga mingi geiss
Kuna rihmarattad on enamasti kulunid laiemaks kui peaks olema siis soovitan kasutada profiili võrra laiemat rihma... NN 10mm asemel 11mm rihm jne
-
Remont Ja Värvitööd Raadi Autoturu Läheduses
Sõitsin ükspäev autoga mööda pärna tänavat ja nägin seda värskelt maalitud autot laivis... Sellise kvaliteediga töö eest ei maksaks ma sentigi...terve auto on mõlke ja mõlgikesi täis, ning kogu auto värvkate on "apelisini" koore taolise struktuuriga.
-
K: vedrud
Osta tutikad diisli vedrud ning lõika tiir maha... see parim variant.
-
Ecometer @ m20b23 110kW
näitama saab, kuid mitte õigeid väärtusi.
-
K: udutuled ei tööta? milles probleem?
kusjuures tuleb kaitsmeplokki ka relee lisada.
-
K: udutuled ei tööta? milles probleem?
Kahe klahviga nupu muretsema...
-
K: kas esimesed rattalaagrid on pressitavad?
Ei ole seal midagi pressitavat, kui ketas ja suport eest ära võtta siis ühe mutriga kinni..., äkki oli nr 36 võti??? Suht lihtne vahetada.
-
K: e30 fl peal m20 õhutamise kohta
Miks sa õhutamispunni õhutamiseks ei kasuta?
-
K: Sildade sobivus
Ei mõlemad sillad on totaalselt erinevad.
-
Velgede sobivus
ees peaks püstakusse kinni jooksma.