Kõik, mis zero postitas
-
V: Musta/halli tagaistme sinise vastu.
Endiselt ostan sinist tagaistet
- M: Erinevaid tihendeid.
-
Olen nõus ka ostma sinise seljatoe või terve istme. vahet pole kas käetoega või ilma.
-
M: Erinevaid tihendeid.
Tegu elringi tihenditega. M21 Sisselaske tihendid 7tk 1€ tk 811.319 M20 Sisselaske tihendid 3tk 1.50€ tk 774.561 E30 M42 Küünla ava tihendid 4tk 1.50€ tk 767.875 E30 M42 Küünla ava tihendid 3tk 0.5€ tk 767.883 Tagumise amordi padja ja kere vahel tih. E30/E36/E46/E85/E86/Z1/Z3 väga palju 3€ paar 559.486 Asuvad Tallinnas.
-
O: Sportistme küljeplastikud
-
O: Pre udutuled
Lihtsalt infoks et olenevalt aastast on laialdaselt tuntud pre udukad ka erinevad koos kinnituste ja raamidega.
-
On pakkuda vahetuseks r4 mustriga must/hall käetoega tagaiste. Soovin vastu saada samasuguse mustriga sinist istet (võib ka ainult seljatuge pakkuda). Pilt on minu pakutavast istmest. Müük ei paku huvi, ainult vahetus.
-
O: Jagaja kaasi
Palju vaja on ja kas peavad uued olema?
-
O: typ188 4.45
Mul pakkuda 4.10 ilma kaaneta lsd. Kirjuta kui huvi pakub.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Muidu jah, kui kuulutuse lahti teed, siis vasakus tulbas kõige all on võimalik tel numbrit vaadata ja sinna helistada ja küsida
-
o: e30 bensiinipaaki.
Suurt paaki? väikest paaki? Lisapaaki?
-
M: Type188 LSD differ (e30 korpus ja diffrikaas)
Taastatud differ? Mis lukuga?
-
Lobamokkade rubriik
Terve internett täis ju. Vaata ringi natuke
-
E30 silla tugevdusplaadid
Mingi hind võiks ka olla siis
-
Kes, kus ja keda nägi
Kle Margo, mu autol näiteks jäävad jutid ainult pidurdades🙄
-
2.4td ei käivitu
Ja selle traadi/juhtme asemel peaks tegelikult kaitse olema. 80a oli vist, kui väga puusse ei pane
-
Kes, kus ja keda nägi
No ma usun ka et inimene kes liikluses osaleb, peaks sellest lausest aru saama või sa pead kiirelt ristmiku vabastamist rikkumiseks?
-
Lobamokkade rubriik
Ega see flokitud armatuur ka asju kinni ei hoia, mingil hetkel hakkavad ikka lendama Asjad hakkavad seal tavalise linnasõidu ajal ka lendama, seega kui hakata külgees sõitu harrastama, siis ma leian et lahtiseid ja lendavaid asju autos hoida on üleüldiselt suht ohtlik idee.
-
Lobamokkade rubriik
Mis sa tavaliselt istud armatuuri peal, et see liiga libe su arust on?
-
O: Sedaani fl ust kõrvalistuja tagumist!!
Mulle meeldib kui piisavalt infot antakse 👌
-
Lobamokkade rubriik
H2.ee ja kood on 33411131121
-
Lobamokkade rubriik
4,7,2,3,16,17,20,14,12 ja 13. Ma ei tea kas keegi selle kangi oma ka ära vahetab või kas seda saada on üldse, ise olen kangi ka ära vahetand. Eks see juppide vahetamise põhjalikkus oleneb ka sellest kes mida taga ajab. Ise ei poolda selliseid poolkõvasi lahendusi
- O: E30 Turvavöö vastuse
-
Vesi jookseb tuppa
Siin foorumis on väga palju seda teemat arutatud ja mitmeid teemasi tehtud. Otsinguga ei leidnud miskit?
-
Lobamokkade rubriik
Webasto muidu toodabki katuseluugi laahendusi 😏