Kõik, mis -Kaido- postitas
-
Lobamokkade rubriik
Mul suurem osa autodel tavalised veneaegsed poldid kasutusel, roostetavad küll kinni, aga enne mädaneb nagunii auto maha kui nood katki lähevad.
-
M: erinevat kraami e30-le
Up, esimeses postituses täpsem info mida saada.
- M: m20b20 mootor 40.-
-
325i '87 - Kaido
Jõudu rahvas! Kuna õllejoomise kõrvalt hakkas igav ja see foorum nii jubedalt vaikseks ära jäänud, siis mõtlesin enda talveraipest teema teha. Mainin ära kohe, et autoga on käidud korduvalt eurokraavides ning eesmärk pole teda prillikaks teha, sest avariisid on ta üle elanud ka enne minu omandusse jõudmist. Algas kogu see seiklus sügise keskel? kunagi kui mul oli igavus hinges ja mõtted liikusid juba pikemat aega talve poole. Nimelt eelmise stroker kupee ma müüsin eelneva talve algul maha, kuna nn naljategemised läksid juba liialt üle käte ning kerge hirm oli mulla alla sattuda. Aga no nagu keskmise lõunaeestlasest maaka puhul ikka, siis mälu toimib meil ainult kuu või paar ja rumalused on ju ikkagist elu aluseks. Mainisin oma huvist ka Eigole, kellega avastasime siitsamast foorumist Tln müügikuulutuse 325i sedaani peale. Hind oli piisavalt ahvatlev, Eigol motivatsioon ka suurem kui minul (tegeles suhtlemise ja organiseerimisega) ning ühel õhtul järgi sõitsimegi. Müüjaks oli vene päritolu rahvusest noormees, kes rääkis kohe ausalt ära kõik head-vead ning kogu diil oli üleüldiselt üks meeldivamaid suhtluse poolest. Autoga miskit hullu polnud... Mootoril oli kepsu kolks sees, salongis puudus palju detaile ning pagasniku tagumine osa läbi mädanenud avarii tõttu. Aa, õigus... Kardaani poldid olid valed ning seal ka meeletu vibra. Okei, sai siis mingi aeg niisama küla vahel temaga paarutatud ja rehve ribadeks lastud kuni Tln (jälle :S) tekkis müüki ühe avariilise e28 pealt 2.7 stroker mootor. Nagu mul tavapäraselt kombeks, siis Eigole kõne peale ja jälle me pealinna poole rändasime. Tagasitulles sai ka Mihkli poolt läbi hüpatud ning põhjamatt kaasa haaratud. Nüüdseks on autol vahetatud mootor strokeri vastu (küll hetkel originaal juhtmisega, sest juhtmestikus mingi kala), Eigo poolt komplekteeritud salong, roolilatt vahetatud, rehvid-veljed sain Markuse käest. Teha oleks veel meeletult, aga kuna hetkel on nn hooaeg, siis puutun autot töömehe kinnastega ainult suurima häda puhul. Autol head: -LSD -stroker mootor -Schricki nukkvõll -E36 latt -el aknad -Mtech rool -Recaro istmed -M50 pihustid Mis tulevikus tahaks tegemist: -mootorijuhtmestik -kardaan,kkast vahetusse -survelaager ragiseb -kerejuhtmestik vigane -karbid,tagapaneel,tagatiiva kaared vahetusse -spidoplokk rikkis (võib pakkuda kellel on) -radikas lekib tugevalt Hetkel midagi tarka rääkida ei oska, aga eks hakkan vaikselt teemat täiustama.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Selle tavadiisli kere on hukas. Oli minu käes ja peaks hetkel ka veel minu nimel olema kui ei ole ringi tehtud. vahetasin tal tagasillatala ära, sest üks õõts tegi minekut. Peakski vaatama ja arvelt maha võtma.
-
Lobamokkade rubriik
Keegi lähiajal H2 ka tellida plaanib? Mul oleks tarvis pagassiembleemi "325i" või ehk kellelegi kasutatut vedelemas?
-
O: pre tagumine paneel ja koopaääred
Sedaan
-
O: pre tagumine paneel ja koopaääred
Tere! Oleks siis antud detaile tarvis, ideaalis A-varuosi ja uusi. Ehk vedeleb kellelgi poolikust projektist üle. Kontakt: ps või 53 86 1487
-
Müüdud
Tere! Pakkuda siis 4 Stilauto velge, millel on peal mõned korrad kasutatud Lappi piikrehvid. Rehvid väga heas korras ning koos velgedega valmis kohe e30 alla rändama. Lisaks saaks kaasa ka viienda piikrehvi (samuti velje peal), mis pole küll nii ideaalses korras, kuid varurattaks sobib hästi. Kõik rehvid õhukummi peal, pole ohtu, et rajal suurtel kiirustel rehvi maha lööks. Asukoht: Tartumaa, Nõo vald Kontakt: müüdud Hind kõigest 210eur
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Fb kasutajat vaja selleks, kinnine grupp. Aga pole midagi erilist nkn.
-
2016 Suvine kokkutulek?
Mul isiklikult ka asukohast suva, kohale veereks ükstaspuha kuhu ja vajadusel saan ka korraldamisel abikätt ulatada.
-
316 '90 sedaan - Midaasja
Eigo on väga tasemel keretööde osas, oled hea otsuse langetanud.
-
O: Getrag 260kkast ja kardaan
Tere! Kuna enda autol kardaani poolne flants ära rikutud, siis hull vibra autos. Seega otsin siis kas väikse flantsiga kkasti ja kardaani või suurega. Pakkumised siia või privasse, eelistan Lõuna Eestit. Kaido 53 86 1487
-
M: E30 MÜÜDUD!
Pilte? Kas kkast jäi tavadiisli oma?
-
Lobamokkade rubriik
Mul tuttav võttis ligi, soovid võin nrit jagada.
-
M: m30 pihustuid, õhulugeja, aju
Tere! Kuna enda autole jäi natuke kangeks ja harjumatuks selline lahendus, siis pakun müügiks: M30b34 õhulugeja koos tühikäigumootori, õhulõdviku ja filtrikojaga- 20eur M30b34 pihustid koos kütuselatiga- 20eur M30b30 chipitud aju- 30eur Kõik korraga- 50eur Asukoht: Valgamaa, Puka või Tartu linn Kontakt: 53 86 1487
-
O: '85a 325i 126kW starter
Valgamaal, Pukas pakkuda. Homme käestkätte võimalus Tartus. Liigub ka Smartpostiga, hind 20.-
-
Lobamokkade rubriik
Mul vene suur pakkuda kui huvi peaks olema ja mujalt ei leia...
- O: pre tagastange
-
O: m20 sportlikuma väljalaske
Tere! Kuna enda originaal väljalase jääb stroker mootorile selgelt tugevaks piirajaks, siis oleks tarvis sportlikumat varianti. Ei pea olema komplektne, võib pakkuda ka eraldi detaile. Huvi pakuks ka vähemalt 2,5" sissemineva toruga sport lõpupütt. Pakkumised siia või privasse, Kaido
-
M/V: 16" 4x100 plekkveljed
Ei ole pilti, ei kujuta ette ka.
-
M/V: 16" 4x100 plekkveljed
Up! Uus hind 100.-
-
olemas
Tere! Oleks rullikale tarvis korralikke naelrehve. Ideaalis pakkuda kas R15 või R16, aga kui koos veljega, siis vahetpole. Ise asun Lõuna-Eestis. Kontakt: ideaalis ps või 53 86 1487
-
O: pre tagastange
Ei pea olema ideaane, aga võiks olla komplektne. Kontakt: ps Võiks asuda Lõunaosariikides.
- müüdud