Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. Liiga madala oktaan-arvuga sõita, hakkab mootor detoneerima. Muidu 92 peaks vist olema miinimum mis m20 mootorile lubatud. Mul on surveaste natuke kõrgem (8,8 asemel 9,4 vist oli), seega tahab natuke paremat bensiini ka saada. Pärast seda, kui see kütuselisand, mida Truumus soovitati on paagist läbi käinud paigaldan uued küünlad. Praegu on üks mingi 3 elektroodiga seal.
  2. Autolehes kunagi see omanik ütles, et nad ei saaks endale solk-kütuse müümist lubada Kusjuures auto24.ee foorumis kh mingid vennad kirjutanud et solki saanud. uskumatu Seal muidu kõige odavam bensiin. Ma tankisin 98-t nagu alati.
  3. Amort peaks aitama järskude löökide vastu praegu käib kui auto täiesti tühjaks lasta käiguvahetustega koopasse ja lamavatest mentidest suure hooga üle minna siis lööb ka, vaikselt aga mitte.. Sellesmõttes koopasse ei lähe, kui raskus lihtsalt peal on. Coilovereid annaks keerata ka kõrgemale kui praegu on. Tahaks just teada, kas need kõrgemas asendis ka jäigad on ? Taga veljed võiks 8 tolli olla oleks täiesti OK kõik, poleks rehv ka niisugune banaan Praegu ongi selle autoga imelik sõita sest eest ülijäik ja tagant pehme.
  4. Käisin täna oma autoga Truumu juures, sest see läks peeti eelmine nädal, ning sõitsin vahepeal Audiga. Nimelt ei läinud see edasi enam ja katkus jubedalt. Täna lonkasin sellega sinna kohale, ning ta ütles, et mu auto on solk-kütust saanud (olen tankinud viimase paagi 5+-ist) ja küünal peetis. Õnneks ta pani sinna peale mingisuguse küünla, ning auto hakkas kohe tööle. Sellesuhtes väga hea teenindus ja tänud minupoolt. Kallasin paaki ka tema poolt soovitatud kütuselisandi, ostsin poest samasuguse. Õlileket hakkan järgmine nv parandama... nüüd sai kool läbi ja see nv ma arvan ma autot ei turgi parem
  5. Keegi võiks JOM Coilide kohta infot jagada, ma pakkusin välja, et see vast oleks õige variant. Nimelt kui jäigad need on, polegi plaan mingi ülimadalaks lasta, vaja oleks jäikust. Eest vast mingi -70 ja tagant ~40mm.
  6. Ratta diameeter tõesti on suur, autol on ees ju 75mm madaldust, rattad koopa äärega tasa (enam madalamaks väga ei kannataks lastagi, ei mõtle siin nüüd selliseid asju, mis keerates vastu käivad jne). Tänu sellele ongi minu auto tagant madalam. (sellel -40mm taga minuteada) Vaja oleks vist madalamaid rehve. Me olemegi mõelnud, et peaks madalamad ja tunduvalt laiemad rehvid paigaldama, eks peab asja uurima/proovima/mõõtma. Lisaks pole küljes esimest stangelisa. seetõttu pole eest nii madal. Selle paigaldab peagi Tuled põlevad siiski ühtemoodi, pilt on küljepealt natuke tehtud s.t imelik jäänud. Ma pole kahjuks pimedas selle autoga sõita saanud, ei oska nähtavust kommenteerida. Üldiselt näevad kollased tuled minuarust väga head välja, kui need ei põle. Muidu mulle ei meeldi. Teen miski päev sellest autost vast ise mõned korralikud pildid, kui stanx küljes
  7. Nendel 1300-stel (1300 velgede eest vast keegi ei maksa nagunii) olid lukkudega kapslid ka kaasas, kas nendel on kh kapslid olemas ?
  8. Rehvid on 195/50, seda mismoodi Callaway need sinna peale sai eitea Enne olid küll koopad rullitud (juba kunagi ammu), seepärast oligi seest rooste läinud, kunagi ka rattad koopasse käinud. Külge läksid muidu originaal uued koopad, minuteada ta neid ei rullinud ?? Eile sõitsime sellega ringi ka, vastu küll kuskil ei käi ja auto pole tegelikult tagant niiväga madal ka, mul on tagant madalam
  9. sa nuga rsk ongi
  10. Sees igasugu pimped-out kõlareid jne, seetõttu tuleb nagu ma aru sain ka miski uus makk. Muidu suht lahjad pildid, tegelikult läigib see auto nagu pühade-muna : pollitud + mitu korda vahatatud
  11. Veljed meeldivad väga. Need päris Alpina omad ? Üldselt punane läikiv kabriolet + beez nahk + alpina velg oleks minusilmis suhteliselt ideaalne E30
  12. Peaks teada saama, kust kui palju inimesi tuleb, siis herr Launhardt meetodit kasutades välja arvutama optimaalse punkti koordinaadid, et asi aus oleks Iseasi mis selles punktis seal on (mingi tühi põld või mets).
  13. Kirjutasid varem, et autot on tagatuledevahetusega rikutud, kas on siis plaanis paigaldada terve uus tagapaneel ?
  14. Hästi läheb saab peagi sõita
  15. Ma velgede pärast väga ei hädaldaks. Korras korgid on praegu all ja tegelikult auto siiski viisakas.
  16. Väga ilus auto. Kuidas e30 cabrioga üldiselt sõita on, s.t kere jäikusega ja siseste naginatega ?
  17. Võid jh mõne pildi teha küll, auto on kena. Ei mõelnud mingil juhul lõigatud vedrudega ja lääpasratastega pedemajakat ma ei hakka parem ennast jälle ülesse kütma sellega mis ma sellistest arvan. Lihsalt praegu on auto nagu kohe tõsiselt kõrge. Täna kõrvuti ajasime, siis tundub masin palju kitsam. Hetkel meil koolis selline vinge aeg nagu kevadsemestri eksamisessioon + Andry hakkab meil siin omaaruga lõpetama ka. Sellegipoolest mõned pildid võiksid ikkagi teha . Ja katsu ikka teist originaalina väljast hoida, ning kuula meid ja politseid ka
  18. Heh tõstan su teema taas päevakorda, kuna täna nägin üle pika aja su masinat jälle.. Väljast on väga ilus ja läigib hästi, pead ainult kuidagi madalamaks saama praegu nagu x3
  19. Ka hind on mõistlik. Väga palju on asju, mis juba pildi pealt täiesti rämps ja küsitakse sama hinda..
  20. Eile tegin hoolduse ära LS 176 500 km. Tänud Renxile garaazi + kanali eest. Kuradi bensiini filter e30nel ikka natuke pahas kohas, selle kättesaamiseks ja asendamiseks kulus rohkem aega ja vaeva kui arvestasin. See selleks, põhja all uurides nägin, et mul lekib õli mootori eest kaane vahelt. Teadsin seda enne ka, aga arvasin et ei tule niipalju. Nimelt eelmine suvi vahetasin koos hammasrihmaga ka otsakaane simmerid + tihendi. Tihend on toodud UM-ist. Vahetasin need samad asjad ka oma E34-jal kunagi ja just eile vaatasin, et sellel pole mingeid lekkeid. Ainus vahe on see, et e34-jal panin lisaks UM-ist toodud tihendile ka silikooni sinna vahele. E30nel aga ainult tihendi. See tihend on selline paras paberitükk ka. Kas leke saab olla tingitud sellest ? Tihend on nr9 Ja päriselus:
  21. Mu venna m20 2.7 tõmbas dünos 109,9kw rattast Kui see m30 oli teil seal musta peal, siis see auto oli ikka nii minu, kui venna 327-st kiirem, seega peaks rohkem rattast tulema.
  22. Kui rattast mõõta, siis ongi võimsus kõvasti väiksem
  23. BMW see hooldussüsteem on jaotatud nii, et rohelised saavad otsa ja siis hakkab põlema kollane koos siis Oilservice või Inspection või Inspection kellaga pildiga. Kui ikka edasi sõita hakkab põlema ka punane. Seega ette peaksid võtma hooldustööd mis on ettenähtud punktis Inspection, seejärel tuled ära nullima, kustuvad ära ja ette tulevad tagasi 5 rohelist Asi käib muidu kordamööda, kõigepealt tuleb Oilservice, siis Inspection, siis uuesti Oilservice ja siis Inspection II. jne jne... Oilservice on siis teatavasti pm ainult õlivahetus, Inspectioni juures tehakse ka igasugu muid töid (reguleeritakse klappe jne) ja Inspection II on kõige suurem hooldus, mille käigus ka hammasrihma vahetatakse. Internetis peaks päris mitmes kohas olemas olema mida täpselt teha tuleb ja kuidas ka pärast tulesi nullida, see käib lihtsalt traadijupi ja pirniga.
  24. On selline tagakoobaste läbi roostetamine e30ne puhul tavaline asi ? Ma üldiselt olen näinud küll igasugu auke nagu põhjas jne, aga koopad päris läbi pole nagu enne olnud ? Ehk keegi oskab midagi öelda selle kohta

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.