Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. Õpetus kuida paigaldada... pole vaja midagi keevitada 250 EUR räägites, siis see ongi odavate coilide hind. Viimasel lingil on asjad tõesti veel natuke odavamad, kuid neid ei saa ka reguleerida..
  2. Kus ta siis on, ratas on 2,3cm kõrgem, kui originaalmõõt Ei noh muidugi annab alla vägistada ikka kuidagi midagi
  3. Nukkvõll originaal või tuli miskit ägedamat ?
  4. Ma rääkisin siiski korralikust madaldamisest. Mingi -30nega töötavad originaalamordid väga hästi.
  5. Jah olen, sest korralikud madaldusvedrud panna tuleb osta ka vastavad amordid, mis on kallid. Originaalamordid lähevad kiiresti peeti. Coilovereid müüakse E30ne jaoks bolt-on küll. Sellemõttes jh kõige odavam on üldse vedru pooleks lõigata
  6. Vt taga ratast sinna enam suuremat ei kannata panna..
  7. Auto kohe palju parem. Hetkel ropult kõrge ainult.. tagumisteks soovitaks vaadata 205/50 rehvid ja siis pilli mingi 5cm allapoole lasta
  8. Coilid on kõige odavam viis auto madalaks saada (ilma amortide peeti keeramiseta)
  9. E30 ongi pm kahekohaline Mul on üldse terve aja jooksul mis auto olnud vahest harva mõni neiu taga istunud, ongi pm kõik. Sedaani puhul asi vähe kahtlane
  10. Kui on vilets maaler, siis muidugi anna kätte mis püss tahes tuleb ikka "täpselt sama" :D Muidugi 400 EUR pistoleerot 1 auto pärast ostma ple mõtet hakata
  11. Kuidas on lood M43 kasti ülekannetega, või jäi vana kast ? M50 mootoriga autodel on teatavasti viimane käik 1:1, M20nel aga 4. käik 1:1.
  12. Huvitav kas sellega sõidetakse ka Suht külg-ees ainult vist..
  13. Heh Nice story Ega kui kohe lampi pihta ei hakka, siis jääb asi tiksuma et ala vaatab talve poole jne...
  14. Täitsa võimalik, hetkel on mul tegelikult viimane semester käsil s.t koolis otseselt ei käi vaid teen lõputööd. Kursavend oma punase sedaaniga käib praegu veel mingeid aineid tegemasl, niiet kui hiljuti nägid, siis tõenäoliselt tema oma Soovitaks teemalgatajal vb olla neiuga umbes lõuna ajal parklast läbi sõita ja näidata mitu vana BMW omaniku seal koolis käib Arvan, et me siin oleme nagu tavalised Eesti inimesed ikka, on tainaid, on tarku jne. Ega ülikooliski tegelikult käib igasuguseid, nii mõnigi rikaste vanemate sunnil vms. Ei ole kõik mõttehiiglased ühti. Kindlasti on selle eest meie tehnikalased teadmised autodest keskmisest eestlasest vähe kõrgemad (või vähemalt ma loodan nii )
  15. Asukoht on rohkem keset Eestit, seega on suuremjagu inimestel lähemal tulla.
  16. Veljed peaks ammu all olema, näita nüüd pilte
  17. 2 kuu pärast on mul Magister käes Samamoodi on mu kursavend siin foorumis täitsa olemas ja sõidab ka e30nega. Lisaks võib TTÜ parklas ringikäies alati silmata mõnda E30-t
  18. E30 rong päris läinud veel pole, kuna B-osasi saab autopoodidest vabalt. Kui neid enam ei saa, siis võib seda tõesti nii öelda.
  19. Tere Kui kallis on valuvelgede rantide poleerimine. Veljed on sirged, lihtsalt lakk on praguline. Olen seda tegelikult teinud oma eelmistel autodel nn traditsioonilisel viisil tõstes auto maast lahti, aga huvipärast täitsa küsiks hinnapakkumist Velged on sellised 15 tollised RH Classic, laius ca 7 tolli
  20. Vt internetis ringi, pakutakse erinevates kohtades, ehk õnnestub osta ka kellegi käest otse, kes pole seda oma autole veel paigaldanud. Suvaline Saksa internetipood: http://www.bar-tek-tuning.de/BMW+Sportnockenwelle+SCHRICK+M20+272.htm Ehk õnnestub küsida ka kellegi käest mõnest muust autofoorumist, kes endale Shrick nukkvõlli paigaldanud
  21. 2000+ on E30ne eest õiglane hind, kui asi on heas korras. S.t pole vaja keevitada/üle värvida ja sõidab ! Kellele meeldib luksus see ostab selle eest E39 vms, kellele stiil see e30ne. Selleks et mõlemat korraga saada tuleks vast 6. või 8. seeria poole vaadata BMW puhul. Nende asjade hinnad on aga hoopis teisest puust
  22. Sul on see sedaan tõesti väga hästi säilinud ja korraliku mootoriga, kere pole vaja kuskilt keevitada. Lisaks on see nüüd üle värvitud ka Ma ka ei raatsiks
  23. Schrick teeb 272 sportnukka (klapid avanevad rohkem) M20 mootorile, aga see on päris kallis (ca 300 EUR tutikas). Kas tehase nukk on 272 üldse ? minuteada oli 268 vms
  24. Mingi karpaga kruiisimine on ka omaette teema, ma ei kujuta ette, et vähemalt suviti mingi 66kw toel mingisugust sõiduelamust saab.. Kahju et nii läks..
  25. Mõte selles, et siis ei põle mitteükski tuli peale ainult udukate. Lisaks paneks udukatesse H1 LED-id. Teiseks on mul lähituledes ksenoonid. Need on vajalikud asjad öösel maanteel sõites. Niisma päevadläbi põletada, siis on kuri karjas ma arvan suht kiiresti. Ma pole siiani viitsinud asjaga tegeleda, rääkisin sellest ideest oma elektrikust sõbrale ja ta joonistas mulle skeemi peale miskit kuida asja teha, ei mäletagi enam, kui aega tekib, eks siis uurib..

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.