Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. Mis väntvõll seal sees on siis ? M52 kolb + keps on tõesti palju turskem
  2. Natuke liiga suured E30 jaoks ma üle 16 ei taha, lisaks ka liiga kallid arvestades, et 5 poldiga
  3. Täitsa kena jääb, isegi kui kapslit peal pole, siis niiväga aru ei saagi. Sellises mõõdus velge olekski vaja. Muidu Borbet Type B meeldib rohkem, sest kärje osa suurem, kuid neid vist pm ei liigu.
  4. Ma ise pooldaks ümberpuurimist rohkem, kui 5x120 peale ehitamist, sest kui peaks olema tahtmine taastada originaalseisukord, siis saab autole 15 tolli kärje alla panna. Muidu üks velg mis mulle veel meeldib on BMW Style 32, kuid sellel pole kapslit ja seega jääb ära Igaljuhul tänud, said targemaks !
  5. Kasutaja süütusakslane müüs ka siin mingid kärjed maha 16 tollised, aga neil pold nii laia ranti, muidu oleks ära ostnud. Need olid 4 poldiga. Ümberpuurimine on mõistlik värk. Sellisel juhul peab olema kindlasti kapsliga velg, muidu jääb näha ?
  6. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    See sõna on õigekeelsussõnaraamatus täiesti sees ja tähendab pistikut http://www.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q=stepsel&F=M
  7. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kui see on ÕS kirjas, siis slängiga tegu pole. Tegu on pigem vananenud väljendiga. Muidu mu isa oli ka elektrik ja kasutas seda väljendit Mu vanaema ja vanaisa nimetavad samuti pistikut nii..
  8. Tänan et viitsisid asja selgitada. Eks ma katsun silmad lahti hoida, kui kuskil miskit liigub. Tahtmine oleks miskid randiga ajastukohased kärjed sinna alla paigutada. Muidu praegused RH-d sobivad ka, kuid 16 tolli ja laia randiga kärjed palju ilusamad. Kui kallis on velgede ümberpuurimine ?
  9. Tean ikka. Olen näinud pilte ümber tehtud velgedest ka Mis hinnaga need 5x120 Remotec veljed liiguvad ja milline mudel muidu nendega Type B-ga sarnaneb ? Kellegile pilte
  10. Remotec pole 4x100 olemas ?
  11. Vahepeal olen leidnud 3,45 diffri ja sama mustriga tagaistme koos uute tagumiste küljepolstritega. Vahetan välja ühe küljepolstri ja üritaks esi-istme külje ära lasta parandada tagaistme kangaga. Muster on sama. Üldiselt olen hakanud mõtlema 16 tolliste velgede peale, küsikski, et kui keeruline oleks leida selliseid velgi nagu Borbet Type B Ma olen selliseid 5 poldiga näinud küll, kuid kas 4x100 valemiga neid ka liigub ? Mis hinnaga müüakse ? Oleneb muidugi seisukorrast, kuid velgede treipinki panek + värvimine pole probleem
  12. 4500 oli hind kui siin a24 viimati müügis oli. Ega odavamalt sellist ei ehita ka tean omast käest
  13. Ma ka seda punast korra näinud sõitmas. Päris hea nägi välja
  14. +1 Muidu kui sellele pole tehtud just värskelt kaane remonti, siis oleks asjal mingi väike mõte, kuid ma ei ostaks
  15. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kõigil kellel tekib tihk jääpeale ronida: http://www.tv3play.ee/play/346763?autostart=true Täna vajus suht uus merss Klooga järvel läbi
  16. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Tee siis teema ära koos piltidega 325i ?
  17. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Polegi väga vana pilt, kui EST numbrid..
  18. oo7 vastas Blade teema asukohas Meie endi autod
    Brake Cleaneri ja suruõhuga võid proovida. Äkki ETA oma ei tööta 325i tehnikaga ? Mu autol on 325i oma ikkagi
  19. oo7 vastas Blade teema asukohas Meie endi autod
    Kas sa panid 325i tühikäigumootori ? Muidu kui mu autol pole akut peal olnud väga kaua siis mõnda aega pole ka pärast käivitamist tühikäiku korralikult, Asi läheb korda kui sõita maanteel.
  20. Samas, kui naine müüb ja tel nr pandud, siis äkki hakkavad mingid vennad öösiti helistama ja a-la küsima "mis sul praegu seljas on"
  21. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kui tahta praktikat on ülikool vale koht kuhu minna (ise lõpetasin TTÜ Magistri suvel vägagi praktilisel alal) Koolipoolne praktika oli ikkagi suht naeruväärne Maaülikool ise on kahjuks jh vägagi nõrk, ma vaataks ka mujale
  22. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kõvamees123-ed kohale kutsuda siis saab liikuma küll ma usun
  23. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Valgus ei ole päris värv. Asi oleneb lainepikkustest. Ju tal õnnestus väga hästi need lainepikkused sobitada, seepärast toimis. Mõnel teisel jällegi mitte..
  24. oo7 vastas Blade teema asukohas Meie endi autod
    Mõtlesin seda siis spidoka järgi saavutada Mainitud 240km/h mõtlesin samuti spidomeetri järgi
  25. oo7 vastas Blade teema asukohas Meie endi autod
    Ta ütles kella järgi. Spidomeeter valetab ka

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.