Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. See on lamp et ürituse külastamise eest peab pappi köhima... Eelmine aasta Soome kokukal käisime toimus seal ka grill ja karaoke jpm aga mingit füüri selle eest keegi ei kooritud
  2. Selle auto puhul olen hoidnud joont, et nr1 on sõiduomadused. Niisama parkla nurgas kõvatamise pillidest ma eriti aru ei saa, kuskil kurvilise kõrval-maantee peal painutada on sellega suur rõõm ja veljed/vedrustus peab olema õigesti valitud. Ma selle kohapealt midagi ei turgiks. Ideaalis võiks olla taga 8 tolli 7,5 asemel, see vastu ei käiks ja auto näeks parem välja küll ja kui välimust taga ajada siis eest -20mm.
  3. Sa pole stance inimene, ei tea asjast midagi
  4. TEGELIKULT on ÕIGE mõõt 205/50 Aga selisel juhul näeb auto banaan välja ja peaks olema originaalkõrgusel. Minu oma on ~-40mm ja kui ta sul vähekegi on originaalist madalam, siis selgelt 205/45 is way to rolll..
  5. Kahjuks on see mootor nii palju võimas et auto ei käi sellega hullult edasi vaid on aeglasem Endale tundub lihtsalt et oi 3ndaaga käib nii pastlasse, tegelikult hakkad kiirendust mõõtma v proovima teise autoga on hoopis aeglasem..
  6. 205/45R16 Pikalt mökutatud ja mõeldud siin leheküljed tagasi, kuid lõppkokkuvõttes minuarvates ideaalne..
  7. Kindlustus hüvitas osaliselt ~50%
  8. Iga kevad on traditsiooniliselt mingi 1,5K sisse läinud pilli, muidu poleks see kevad "liisingumakset" kokku saanud
  9. Pagasiluugile tehtud mõlk tõmmati ka välja Teha on veel järgmised asjad: Rihm+õli Pidurikettad on kõverad eest ja piduri õli väga vana Differ undab korralikult Hetkel jääb veidi ajaks niisama vedelema, Soome kokkutuleku ajaks timmib korda
  10. Muide see auto on ka valminud Juuni kuus 1987 Elu lõpuni ma sellega sõita tõesti ei kavatse, vb olla ongi järgmine/ülejärgmine hooaeg saadaval. Kes tahab võib raha koguma hakata Sain ta siis esindusest kätte. Autol on uus originaal esistange, põll, suunad, plastid, numbrid jne. Värvitud on kapott, põll, pardinokk ja tiib.
  11. See muidu M10 v et 1,8L ?
  12. Kui võimalus, siis võiks tulla mõne muu BMW v huvitava ajastukohase autoga hall-metallik-diisli asemel Ehk on sõbral miski pill vms..
  13. Uus "talve" auto
  14. Selle võid küll mlle anda Venna vana väikese korpusega 4.10 vedeleb ka kuskil, kui tõesti laiali lendab ja mittekuskilt isegi väikest ei saa panen selle sinna alla.
  15. Kahjuks on see liiga aeglane minu mootori jaoks või on minu mootor liiga aeglane selle diffri jaoks Kui mu auto käiks kõvasti üle 8000 pöörde välja siis oleks tast tolku
  16. Päris palju uusi ja ilusaid detaile.
  17. Selle koha peal kus on toimunud ruumi kindlasti selleks pole, niisamagi mahtusid autod häda vaevu ära
  18. No shit Kuigi nii vana pill, selleks et perfecto oleks tuleks üle ikka võõbata ja põhjast paari kohta timmida..
  19. Pohui pole v kust tuld. Auto on ju auto, seisukord see mis tal on..
  20. Valge on eriti ilus
  21. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Võis niisama autopede olla, enda oma olen näinud pildistamas kümneid kordi kedagi.. Tegelikult ise ju ka mõnest väga ilusast ja erilisest autost pilti teinud
  22. Ega muud varianti pole, katki läheb siis läheb, vanadusest rabedad ka. Enda omal tulid tervelt ära
  23. Sel aastal ärkas eriti vara ellu

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.