Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. M30 gaasi klapiga pole midagi teha sest selle jaoks peab puurima m20 trosseli nii paberiks, lisaks on sisselaske auk ikka peenem. Tasub paigaldada m50 siiber see täpselt sama labimooduga mis sisselaske auk. Ma ei näe sellel modifitseerimisel hetkel mõtet sest summuti naguni originaal ja õhu lugeja piiraks ikka
  2. Üks asi mis võid testida on see, et lase vaikselt tagurpidi veereda, siis vaata kas läheb hästi sisse. Sassi teooria puhul on sott selge siis, kui paned käigu sisse ja kang logiseb suht normaalselt.
  3. See võiks algul lihtsalt vastu pidada, minu autole oleks sellest küll, auto käis probleemideta alla 6s sajani ja nägi kapoti alt välja nagu tavaline M20, muidugi jh M30 õhufilter riivas veidi silma aga siiski ajastukohane asi. Mul praegu nagunii M20b25 filter aretatud ise tehtud kronsaga
  4. Sa oled sõitnud ju sellega. Helista talle saatsin PS inf. Kui laiali ei lenda ehitan endale ka
  5. Sul võtab 4 sajale siis v või said miskit timmitud ? Kui kaanepurustaja ehitad, siis pole mo omaga miskit tõmmelda seal, tehtud-nähtud
  6. Sidur ei lahuta täielikult ma arvan. Teistel käikudel on sünkronisaatorid, mis aitavad sisse. Kui käigu sisse paned kas siis käib kerge jõnks ka nagu auto tahaks liikuma hakata vms ? Ma pole 100% kindel ka et kas asi selles..
  7. Teaks kindlasti et asi tolku on maxax see 170 ka. Ma tahaks põhjast veel teravamaks saada, nimelt sai venna autole peale neid kaane nusse ehitatud kanges seades m20b25, mis alla 2000 on küll nagu Honda Civic aga selle eest 5000-7000 läheb kõvasti paremini kui minu oma. Enne kiipi vahetasime Matuga autosid ja põhjast oli mul sama kui 126kw see vanem M20b25. Kiibiga läks 5000+ juba tunduvalt paremaks, loodaks nukka keerates veel veidi juurde saada ohverdades siis sedahead momenti mis madala pöördega on, kuna e30 väga kerge auto. Teatavasti määrab kiiruse võimsus. Muidugi igapäeva autona on praegune seis väga hea, tänu sellele on auto ka ökonoomne et jõudu on okeilt :
  8. Hmm ei ole, kirjutan talle siis..
  9. Raibe võiks kuskil 100 euro ringis olla
  10. See Z4 on küll tõesti tõsine käkerdis. Nagu ilus naine kellel on esihambad puudu WTF
  11. Oleks vaja mõistliku asja, Eixiga rääkisin ja lugesin netist, siis selgub et need odavamad on paras huinjaa, poldid ei kõlba jne. Ma seetõttu küsingi et ehk keegi oskaks soovitada mõistliku asja kasvõi siis kaugemalt.
  12. Ma arvan kat läind sellepärast on mingi häda vms, see sellex auto töötab ja kütet võtab vähe. Soovitage kuskilt head nuka ratast, ma pean suvel rihma vahetama hakkama ja tahaks masinale kõrgetel pööretel tõmmet juurde saada, sest piiraja 6800, tänu kiibile läks lõpp paremaks aga võiks veel parem olla Jõudu madalatel pööretel on nii kerge auto jaoks selgelt küll.. EDIT: Reguleeritavat nukaratast siis
  13. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Enamus linnas (~70%) tangin ise ka kuskil 550 pealt, paak on 55L 2,7 M20 E30ned võtavad kõik pm ühe palju vahet pole mis mootor on
  14. Motronic V1.3, lambda on. Pole enne põdenud selle pärast, sest auto võtab vähe kütust ja mingeid hädasid pole justkui. Andurite korrasoleku kohta ei oska öelda, auto käis kunagi mitu aastat tagasi diagnostis siis polnud häda midagi.
  15. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
  16. Ei leki sealt, ega kuskilt. See tuleb summutist. Ülevaatuse vanad alati mölisenud ka selle pärast, sise ruumis hästi tunda. E34 lekkis ka endal surve regulaatori juurest kunagi
  17. Eelmine suvi olid pruunid kui klappe reguleerisin, rohkem pole turkinud Kui külmalt käima panna on kerge pensu hais üleval ka. Soojalt mitte, a see vist kõigil vanadel autodel.
  18. Muidugi ega see 12,2 linnas pole niiväga väike ka nüüd nii väikese auto kohta, mõni liisingu-rott teeks püksid täis selle peale
  19. Kusjuures ma ei tea mis viga isegi kui olen osalenud rajapäeval ja seal terve päeva kütnud tuleb pärast keskmine mingi 10 sest maanteel koju sõites luristab seier 7 peal tasa Nii suurt kütusekulu polegi minuteada olnud, kui auto korras Kõige imelikum on, et ülevaatusel on öeldud, et segu on liiga rikas (kat läinud ka)
  20. Õnnestus nüüd terve paagitäis pentsu ainult Tallinnas maha uhada, põhiliselt tipptundide aeg ummikutes luristades siis tööle-tagasi, kuna uus töökoht on linnas sees. Keskmine 12,2L /100le. Senine rekord
  21. Ilma võimendita on see rooli ülekanne aeglasem kui võimendiga. Ise ka sõitnud sellisega, annab vändata, võimsa mootoriga mis suudab asja ka risti vedada päris ohtlik Mis kart-auto effekti puutub, siis seda saab veelgi suurendada kvaliteetsete sport amortide/vedrude, suuremate velgede ja jämedamate stabikate toel. Seda siis kui praegune seis "tavaliseks" muutub
  22. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    ma ostsin mingi 40 euri vist oli.. saab osta uuena.
  23. Näiteid kuipalju
  24. Logo tähendab Kreeka keeles sõna. See võib olla graafiline märk, sümbol, kiri vms, mis iseloomustab organisatsiooni. See e30.ee on selgelt rohkem logo, kui seda on see leekidega kõrvits või misiganes see praegune olema peaks iseloomustades BMW mudeli logo stiilis foorumi aadressi.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.