Hüppa postitusse

001WSK

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis 001WSK postitas

1. Brake shoes :D
  2. Kiire !
  3. Mis mõjutab ökonomaiseri tööd? Nimelt lambist on kogu aeg 30L peal, aga kui pidurdad käiguga, siis läheb nulli. Nullis on niikaua kuni gaasi annan või käigu välja võtan. Seda kas auto nii palju kütust tarbib ei oska öelda, eks tuleb natuke sõita, aga korda tahaks ikka saada selle tujurikkuja CO ja lambda näit olid korras, seda sai kontrollitud. Oskab keegi aidata ? Update: küttekulu näidik hakkas ise tööle. Oskab keegi aimata milles viga võib olla, et miks see jukerdab nii ? spidokas ise ?
  4. Sama siin, ei saanud ka õpetuse järgi tehtud. Lõpuks tuli läbi suure häda üla pedaali. Õnnelik lõpp Aga Head uut aastat kõigile !
  5. Rahvas, kuidas gaasipedaal ära käib?? mingi nipiga värk. Täielik peavalu :/
  6. Hind ei ole päris kivist
  7. Selle tuhmiks kulumise vastu aitab toonkile, mis vahepeal väga popp oli
  8. Krt pre-face on ikka tegija Ja see lisa sobib mustana sinna samuti väga hästi !
  9. 001WSK vastas bergo teema asukohas Probleemid
    Mingil rullikul oli mul kunagi sama kõrin/klõbin, aga see ei olnud kogu aeg vaid nt munakivitee peal sõites klobistas veidi. (roolisamba alt, seest, tagant vms ) Kas see tuleb nagu rooli alt, roolisamba juurest ? Roolirist ? (või kuidas seda nimetataksegi...) Rihma välistaks mina isiklikult kohe, sest ei kujuta ette kuidas see kolisema hakkab......
  10. Ok selge. Tänud !
  11. Kas kupee/sedaani HiFi tagumised kõlarid vajavad originaal juhtmestikku + võimu, et tööle saada korralikult ? Või piisab ka niisama maki taha ühendades, aga sobib ka mingi tavaline väiksem võim ? (orig. juhtmestik oleks tore, aga selle leidmine on pea võimatu) Miks küsin on see, et "fitment" näitab ainult 325e, 325i, 325iX ja M3 ehk siis neil vist tehasest juhtmete valmidus ja muu selline olemas ?
  12. uuema otsa D ? Diisel ? kas uuematel on ilma turbota üldse ? Diislitel pandi kogu süsteem peale, aga kangi ei pandud ?
  13. hakkas ennastki huvitama kas mul selline valmidus autol... mul mingeid lahtiseid pistikuid ei ole (sellist nagu pildil) sidurilüliti otsimisega jäin ka jänni kuna ei tea mida otsida. Palun abi. Auto 325i touring, 1992a.
  14. M-Tech 2 küljelaiendid: 325.- € M-Tech 2 esistange: 350.- € M-Tech 2 tagastange: 300.- € M-Tech 2 tagatiib (touring): 190.- € Tegu siis originaal asjadega ja Alpinewhite II värvi. Esistange ja tagastange nagu teada sobivad kõikidele FL mudelitele. Külje omad sobivad touringule ja sedaanile. Kontakt : 5666 3151
  15. Müüa lamellid, mustrit kahel rehvil 7mm , teisel kahel 5-6mm (firma pean üle vaatama) Mustrit küllaga !!! Hind soodne kuna võtavad ruumi ja endale ei ole vaja 14" talvekaid rohkem. Hind 20€ 4 rehvi eest ! Asukoht Tallinn Telefon 5666 3151
  16. M30 ei ole väga palju raskem... Mina sain rullika peal 3.5 mootoriga 11-12 L linnas vabalt sõidetud seega ei ole see 3.5 mingi hull joodik. (mitte granny style) E30 on nii kerge, et see linnakiirus tuleb väga kähku 3.5ga (VÄÄNE ). Ei pea peenestama ja punnitama nagu 1.6ga Muidugi oleneb ka mis olukorras see 3.5 on... ja tanklast tanklasse käib V8-ga enne , kui M30 konega. Lõppkokkuvõtteks, kui pannakse nii suur mootor autole, siis see bensukulu langeb teisejärguliseks. Kui tahad stabiilselt ökotada, siis selleks on teised autod ja mootorid....
  17. Palun jagage näpunäiteid/soovitusi kuidas Touringul tagumisi amordipatju vahetada. Üks mutter on ilusti nähtav, aga teine on no niii peidus ,kui peidus olla saab On muidu kellegil amort läbi amordipadja tulnud ? (silma järgi ütleks, et suht uus padi oli... )
  18. Oskab keegi öelda, mis tähendab bmwfans kodulehel käigukangi nuppu otsides ILMA embleemita nupp ?? Kas tõesti on olemas ilma käiguvahetuse "juhendita" nupp olemas ?? (tootekood on selline - 25111221284) Kuidas ma leian sealt üles, mis üldse autole algselt külge pandi ? Kui panna VINi viimased 7 numbrit siis lükkab mulle ette lihtsalt miljon valikut, st kõik mida üldse võimalik 325le külge panna jne) Ei saa mina aru kuidas leida kohta kust saaks konkreetse VINi alusel teada, mida vaja tellida. Hetkel siis käigukangi nuppu Sai vbolla veidi segane jutt, aga ehk saate aru...
  19. Toyota esinduses teeb keegi altuurat jah
  20. Ainult 1 enam vähem pakkumine on tulnud... hetkel hoian velgi talle seniks kuni miskit täpsemalt selgub. Vahetusest võib pakkuda M40 motole püsikat...
  21. Miks see õhutamine/mitte õhutamine nüüd pöörete kõikumist peaks mõjutama või esile kutsuma ? ? Ise pakuks, et kas on temp. anduri või lambda viga...
  22. On tulnud igasuguseid pakkumisi, aga midagi adekvaatset siiani kuulnud ei ole. Paneme lukku selle teema !
  23. Esimesel pildil tundub, et põll ja stange ei istu eriti hästi kokku ? (pärast korda tegemist) Stange hoiab sisse või põll välja ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.