Hüppa postitusse

callaway

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis callaway postitas

1. Tere. Soov difri järele. Typ168, kuna see odavam ja typ188 rullika kaas liiga kallis. Eelistatud ülekanne 4:10. Võib pakkuda nõk kiiremat kui ka aeglasemat. 4:27, 3:9* vms. Lahtine või kemppi. Asukoht Harjumaa või Läänemaa. Hind odav!! kaspar 56214575
  2. Sama tüüp jaa, siis kui see auto seisis ja sitakihi all oli.
  3. http://www.auto24.ee/used/2074391 Natuke infot teile. Käisin seda üleeile vaatamas, aga olin seda juba pikemat aega kiibitsenud. Nüüd puhtaks pestud ja lakutud. Mina tean, et seisi vähemalt aasta,nüüd eluvaim sisse puhutud. Mootorit ja veermiku kommenteerida ei oska. Välise vaatluse põhjal. ÜLEVÄRV: tagumine põll teibiga remonditud ja konksu juurest mäda. tagumsied koopaääred haljad juhipoolne sisekoobas mäda uksed pindmise roostega esiklaasi äär roostes kapot roostes põll õrnalt kõver tagaluuk roostes tiiva almised osad pindmsie roostega. Seest kõrvaliste katki või kulunud. Head asjad. Originaal iS. must lagi katuseluugita Auto oli enne lakkumsit müügis 2000euriga. 1500eurot talle ei sobinud, kuigi see oleks suht sobilik hind selle kohta.
  4. kaks aastat tagasi oli tagumine kaar natukene pihta saanud ja õrn rooste oli peal. hetkeseisu ei tea. üldse jättis too hetk auto natuke lipalopa mulje.
  5. Tere. Ehk kellegil vedelemas või auto juppideks või suudab sebida. Soov osta cabrio uksepolstrid. Seisukord pole oluline, sobivad kõik variandid. Kui nendest eraldi ei taha loobuda, siis olen nõus ka terve sisu ostma. hind vastavalt seisukorrale. Huvi akub ka katus. Kui ainult koos raamiga ja terve. Pakkumised privasse või 56214575. Kaspar.
  6. callaway lisas teema asukohas Autod
    Olemas.
  7. Häid Jõule kõigile http://vimeo.com/115340571
  8. Pakkuge hindasid!
  9. H&R ja Eibach ka head vedrutootjad.
  10. Sügise soodustus esimeses postis
  11. Raceland on USA Rokkor. Põhimõtteliselt Siis Jom'i ja Ta-Technixi tasemel. Tahad sõidumugavust: Koni ja Ground control või BC. Mul oli Bilsu B6 ja FK 75/50 madaldus. Üli jäik polnd ja väga madal ka polnd.
  12. kasutajal Andreas vedeleb üks
  13. Teine M50 swap nüüd käsil. Esimesel kasutasime E34 kollektorit ja E36 leegitorusid, mida pidi keevitama natuke ümber. Hetkel poolelioleval kasutame E36 kollektorit ja E36 leegitorusid. Neid peab samuti keevitama ümber. Kas on mingi variant, et kollektor ja leegitorud lähed ilusti oma kohale ning käpp ja mootoripadi ei jää jalgu? Ning õõtsa tagumised puksist läheks ka ilusti mööda?
  14. Tere. Pakkuda mõned jupid. E30 M10 5-käiguline käsikast hoovastikuga. 70€ 50€ E30 M10 5-käiguline käsikast hoovastikuta. 60€ 40€ E30 M10 kardaan. 20€ 10€ E30 M10 pritsega mootor, pistik maha lõigatud. 120€ 100€ E30 pidurivõimendid. 10€ 5€ E30 M10 radiaator. 20€ 15€ Hinnad tingitavad. Asuvad Läänemaal. Võimalik transa Tallinna, v-a mootor. Kaspar 56214575
  15. nägin täna. pane küljeliistud külge kapott võiks ka punane olla. ja sumps ikka hernepüss aga igaüks ehitab endale autot aga muidu tundus libe. mõnus kohe säravat rullikat näha. aa, ja madalam võiks ka olla :D panid vist mind ka tähele, sõitsin Su ees ja kõrval tammsaare teel kuni viljandi maanteeni. TT'ga olin.
  16. suur pluss "suure töökoja" kasuks ongi see, et kui näed viga, tolmu, jooksu, värvimata pinda, siis see töökoda teeb oma kuludega uuesti. selle eest maksadki rohkem. me tegime suvel kupee rullikale ülevärvi ca 500-600 eest + poleerimine 130euri. lõppkokkuvõttes, oleks natuke juurde pannud ja oleks saand kellegi peale näpuga näidata. sõbrad...omadega ei nu***** ju!
  17. Soov osta pre tagastange. Pole vahet kas kroom või shadowline. Rooste ja mõlgid ei heiduta. Mida odavam seda parem. Lõbutsemisautole midagi vaja. Tip top korras stangest ei hooli. Asukohaks sobiks läänemaa ja harjumaa. Natuke kaugemale võin ka sõita. PS´i pakkumised.
  18. Ajad natukene segamini. Tegu poolakatega. http://forum.wheel-whores.com/viewtopic.php?f=7&t=32419
  19. saad lasta ümber teha. Martinit ikka tead. ta lasi Brock'id omal 5x120 pealt 4x100 teha.
  20. ma jätsin selle sama vahelaagri, mis tds'i kardaaniga tuli. augud tuli uued puurida. aga käigukastipadjad on originaalid. ehk siis m10 mootori ja kasti omad. sidurisilinder on kõigil sama?
  21. mul E36 M50B20 kast. Getrag. hoovastik samuti E36 oma, ja ei ole seda jõnksu sees. tuunisin hetkel seda leevendit ja ühte hoovastiku kinnitust.. kuna jääraja masin, siis vaatame lihtsalt. kaua nii vastu peab.
  22. ja uus probleem suur kasti otsa flants pandud. aga leevendi küll ära ei mahu. hoovastik jääb ette. mis rohtu selle vastu on?
  23. mina proovin 4.10 ja kemppi (168). aga maanteele sellega ei roni. kuskilt lugesin, et 4,27 difriga on 100km/h @ 4500pööret.
  24. arvan ka, et töötab. aga kannatust peab olema. pahtlit 2000 paberiga päris hea lihvida

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.