Hüppa postitusse

Tauno

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Tauno postitas

1. Kuidas see sarniirliigendite taastamine käib? Lüüakse julmalt peale, et ei koliseks? Tegelt, lihtsalt huvipärast sooviks teada
  2. Tauno vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kas kellegil on kunagi songa olnud? Kui on, siis missugune nägi operatsioon välja, kas üldnarkoosi all ?
  3. Tauno vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Haha, ajasime ka Pähkliga paar sõna klubi ees juttu, päris purjus oli teine..
  4. Tauno vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    182 euri võrra? B osa sain mingi 30euriga, öeldi küll kohapeal et täis juust ja hakkab kinnipooma, aga mul toimib täitsa.
  5. Õhutasid ikka korralikult? Salongi sooja puhub ?
  6. Tauno vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kuna on praktika siis olen autotöökojas tööl, päeval arvatavasti olin lõunal
  7. Tauno vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Tiit, ei ole viisakas vastasuunas liigelda Vähemalt tundus, et see olid sina
  8. Andres, kas sa mitte seda uuele omanikule ei pea andma, nagu lubasid ?
  9. Tauno lisas teema asukohas Probleemid
    1.Jama siis selline, et sõbra autol ei tööta kütusenäidik ja spidomeeter. Pistik oli taga ilusti ja juhtmed vaatasin üle, samuti ka kaitsmed. Kuskohast viga veel uurida? 2. Vahepeal kaob laadimine ära, viskab pöörded nulli ja hakkab puperdama, kui rohkem pöördeid anda hakkab tahhomeeter uuesti tööle ja genekas laeb jälle. ( Tuled hakkavad erksamalt tööle, soendusmootor jne.
  10. Tauno vastas Tauno teema asukohas Probleemid
    Ajuga ja temperatuuri anduriga probleeme ei tohiks tulla. Selge, siis tuleks panna E30 m42 karteripõhi, ning kas on võimalik kuskil lasta üldse teha plekist karteripõhi?
  11. Tauno lisas teema asukohas Probleemid
    Mure siis selles, et hakkas kahtlus selles kas E36 m42b18 sobib otse vahele E30nele. Olen uurinud ja vaadanud, kuid karterid paistavad erinevad olema. E36 karteri õlivõtturi või madalam koht on hooratta pool ja E30 on see koht eespool. Kui E36 mootor otse vahele tõsta, kas roolilatt või midagi segama ei jääks? Ning kui keegi on pannud E36 m42b18 vahele, võib jagada ka kogemusi mootorivahetusest. Tauno.
  12. Tiit ära sina muretse :D
  13. Su auto on mu majaees hetkel, ei saa pilku autost maha, koguaeg kui sellest aknast möödun kus näen su autot, vaatan koguaeg välja
  14. Pane taha vähe ilusama välimusega pütt, need preface pihlakakõrred seal taga on suht inetud
  15. Sai juba minukaudu 10 euroga Loomulikult kui Magnus ise järgi läheb sellele
  16. Tauno vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    098TEL on jaanuarist saati minu käes olnud
  17. Arvatavasti ka mina
  18. 5+ ! Mugavat kulgnemist siis
  19. Mis erinevus Touringuga on siis sedaanil ja kupeel ?
  20. Vabandust et kuulutus on ülesse jäänud, kui veljed on ära vahetatud ! Lukku.
  21. Lakki saab osta kemiflorast, kuid tulemus ei jää see õige..
  22. See skeem on m10 mootorile, aga eks ma lähen üritan arusaada.
  23. Mul tuleb kütuseregulaatorist vaakum toru aga kuhu see minema peaks? Mootor on m20b20 92kw.
  24. Up. 100eur Rehvid tuleb kahuriga peale lasta. Pakkuge vahetusi

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.