Hüppa postitusse

tanel12

Foorumikasutaja
    97
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

1

Kõik, mis tanel12 postitas

1. Talve pilliks tundub küll ideaalne. Oleks vaid lähemal
  2. tanel12

M:318T 89a.

350
  3. "Coilover sleeve" google otsingusse pannes lööb mõned tellimis kohad ikka ette, peab uurima muidugi kas Eestisse saadetakse.
  4. Kuna E30 on ikkagi nii hingelähedane, siis vahetaks oma E32 mõne korraliku E30 vastu. Eelistan facelift kupeed. Esmatähtis on kere seisukord. Tegemist on 1990 aasta 730iga. M30b30 mootoriga, käigukast on manuaal. 4x el. aknad, soendusega el peeglid, 2x istmesoendused, el katuseluuk, täis kompu, must lagi, must nahk, toonklaas, tulede pesurid, püsikas, laiad neerud, shadowline, teisaldatav konks, isetumenev peegel jne. Kere on hämmastavalt hea, leidub ainult pindmist roostet (esitiibade alumised ääred, ukse nurgad). Käivitub hästi, kõik asjad töötavad ja üli mugav on sõita. Küttekulu on ka mõistlik- keskmiselt 14. Esiamordid tahaksid vahetust. TALLINN 55676903 Niikaua kuni mingit head vahetust ei leia sõidan ja ehitan edasi. Uus stangelisa tellitud ja rooste ka lähiajal kaotatud.
  5. laiendite ja lisa hinnad?
  6. keegi seda 335 touringut ka vaatamas käinud? ime et ikka veel alles on
  7. Ostan FL kupeele küljelaiendid, viisakaid asju ainult pakkuda, ei pea ideaalses korras olema. PS või 55676903
  8. Tahaks rullile luisi rooli panna, aga vahetükki pole. Pakkumised erasõnumiga või 55676903. Kui keegi oskab öelda kust uut saab osta, siis võib ka teada anda.
  9. Oleks ühte korralikku sport/korvistet vaja, seljatugi võib aga ei pea olema reguleeritav. Pakkumised erasõnumiga või 55676903
  10. tanel12

Coiloverid

MIda madalam seda pehmem jah kahjuks.
  11. Tagumisi vedrusi nii lihtne vahetada, ma ei vaevuks küll neid ehitama. Teine võimalus oleks JOM'i või ta-tehnicx'i coilid osta ja kõik muu peale tagumiste regulltaldrikute maha müüa.
  12. tanel12

MÜÜDUD/LUKKU

Kes ostma/ vaatma läheb, siis värvikvaliteeti ei tasu loota, tundus et spreiga üle värvitud jube halvasti.
  13. Paides on masin isegi silma korra jäänud, parkis minu rulli kõrvale. Tagastange oli kõver ja vb mõni väiksem kriim, aga muidu tundus küll väga korralik jah.
  14. tulen vaatan ka rotikaga läbi vist
  15. tanel12

nr 10 kaitse põleb läbi.

Ma võtsin ka hetkel lihtsalt kangi juurest pistiku lahti, kui igav peaks kunagi olema siis otsin õige koha üles.
  16. tanel12

nr 10 kaitse põleb läbi.

Välismaa foorumeid uurides selgus kohe, et tagurpidikäigu tule juhtmestik on kõiges süüdi. Pidi tavaline viga olema, imelik et keegi siit sellega enne kokku puutunud polnud.
  17. Sattusin ka teile Türil peale, päris kenad autod olid
  18. tanel12

nr 10 kaitse põleb läbi.

Genekas laadis talvel 15V, see väike vahe ei tohiks pahandusi teha, aga kontrollin igaks juhuks uuesti üle. Tänud Rihole! Pole elektriga enne väga kokku puutunud, selle peale poleks ise tulnud.
  19. tanel12

nr 10 kaitse põleb läbi.

Sellest ma olen teadlik juba. Lootsin et kellegil 2kki keegi oskab soovitada kust k6igepealt viga otsida. Selle kaitsme all on jube palju asju, k6iki ykshaaval l2bi vaadata ei viitsiks. Kui auto k2ima panna, siis ventikas ja tahokas umbes 2 sekundit toimivad.
  20. Paar päeva tagasi autot veitsa peenestades lõpetasid kõik näidikud peale spidomeetri töötamise. Võtsin spidploki eest ära, et ühendusi kontrollida, aga kõik olid korras. Hiljem selgus, et kaitse oli läbi hoopis (nr10 vist). Kui uue kaitsme panen siis põleb see kohe paari minutiga uuesti läbi. Kuna sama kaitsme pealt käivad ka El. peeglid ja salongiventikas, siis ootaks soovitusi kust kõigepealt viga otsida. Vahepeal viskab aku tule ka põlema, samas teised tuled, nt käsipiduri oma enam ei tööta.
  21. täpselt samat asja oleks vaja.
  22. Kui ma rullika liikvele saan siis 3-4 autoga minek. E30 klubi ala tuleb ka eraldi?
  23. Ega see mugav pole jah Veljed nüüdseks müüdud ka!
  24. Huvilisi on, aga järgi pole veel keegi jõudnud. Ilusa velje hooaeg algab kohe!
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus